0
EROPUIT Uncategorized

Sensunik: het kindvriendelijkste restaurant van ‘t land

Sinds vandaag kunnen wij een antwoord geven op de vraag: welk restaurant is het kindvriendelijkste van het land? Definetely Sensunik in Antwerpen!
Waarom? Kijk zelf eerst even mee…
IMG_0719
IMG_0713
IMG_0714
IMG_0712
IMG_0711
IMG_0715
IMG_0717
IMG_0716Voor gezinnen met kinderen is een bezoekje aan dit kindvriendelijke restaurant een toppertje! Na een bezoekje aan de pluktuin en een namiddagje rondslenteren in ‘t stad, kregen onze kindjes alle aandacht in dit restaurant! Op de zolder is er een aparte speel-en eetruimte met een echt WOW-gehalte waar Kobe en Frauke zich helemaal uitleefden en dit onder toezicht van echte animatrices! Terwijl wij beneden rustig zaten te praten en us-time kregen, hadden onze kids een toffe tijd boven. Leuk detail, er hing beneden aan onze tafel een kleine camera waar we ze in het oog konden houden, maar dat was eigenlijk helemaal nergens voor nodig want onze kids waren echt in goede handen!

Kindjes kunnen boven eten samen me de animatrices op hun niveau, maar Kobe en Frauke wilden liever bij ons aan tafel komen eten. Ook dat was goed geregeld, want toen ons eten aan tafel gebracht werd, kwam de animatrice met Kobe en Frauke naar beneden, we hoefden ons helemaal niets aan te trekken :-).

Naast de superanimatie, was het eten ook superlekker! De kids aten een heerlijke spaghetti bolognaise, ik at het stoofpotje van zalm met knapperige groentjes, honing en citroen en onze papa at gegrilde rundspavé uit Charolais met witloofsalade en pepersaus! Njam njam! Hier zien ze ons zeker nog terug!

Meer info? Sensunik – Molenstraat 69 – Antwerpen

Nog op zoek naar kindvriendelijke restaurants? In dit artikel vind je nog een leuk overzicht.
Ben benieuwd naar jullie kindvriendelijkste restaurant? 

You Might Also Like...

5 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.