0
Uncategorized

Over aftellen en loslaten

Lieve Kobe,

Toen ik dit mooie prentje vorige week tegenkwam op de Facebookpagina van Ouders van nu moest ik direct denken aan de band tussen mij en mijn flinke grote jongen die maandag voor de eerste keer naar school gaat. Er zit wel een groot stuk waarheid in. Ze hebben mij dat wel honderd keer gezegd toen ik pas bevallen was: “Geniet ervan, want ze worden zo snel groooooooot.” Ik heb er toen mee gelachen, maar vandaag besef ik dat de tijd toch heel snel gaat.

2,5 jaar geleden kon ik je nog lekker dicht en warm bij mij houden.
Ik denk dat ik de laatste weken nog nooit zoveel in weken en dagen heb geteld, dat was al van mijn laatste zwangerschap geleden. Nog 3 dagen voor we in ons nieuwe huisje gaan wonen, nog 3 dagen voor je naar school gaat…de laatste dag bij je onthaalmoeke. 
Dan moet ik je voor de eerste keer echt loslaten, want dan ga je als een echt groot meneertje naar school. Tijdens het kennismakingsmomentje had je het er gelukkig al heel erg naar je zin. Als fiere mama weet ik ook dat je hier ongelooflijk klaar voor bent. Ik heb zelfs al naar Mensa willen bellen omdat ik dacht dat je hoogbegaafd was, haha! Maar elke moeder denkt dat van haar kind zeker, ik heb het dus maar zo gelaten.

Vandaag is ook je laatste echte volledige dag bij je liefste onthaalmoeke. Gelukkig is het nog geen echt afscheid, want je mag nog geregeld bij haar gaan slapen in de namiddag. Toch weet ik niet hoe hard ik haar moet bedanken voor wat ze allemaal voor jou heeft gedaan de laatste twee jaar. Jij hebt geluk gehad Kobe, want ze is echt een onthaalmoeke uit de 1000! Speciaal voor je eerste schooldag heeft ze zelfs een turnzakje met dinostof voor jou gemaakt…isn’t she lovely? Eeuwige dankbaarheid!

Geniet van je eerste schooldag kleine man!
Mama is trots op jou!

xxx

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Nowelja
    april 12, 2013 at 11:46 am

    Oooh, wat een grote stap! ‘Geniet ervan’! šŸ™‚

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.