0
Uncategorized Zelfgemaakt

Een kleedje voor mijn zwanenprinses

De naaimicrobe heeft mij weer zwaar te pakken en dat vindt ons Frauke superleuk! Omdat ik deze maand geen nieuwe stof mag kopen, ging ik aan de slag met een zwanenstofje van Michael Miller dat al een tijdje in mijn kast lag op zoek naar een eigenaar.

“Ik wil een prinses zijn,” vroeg Frauke toen ik achter mijn naaimachine kroop. Omdat echte prinsessenkleedjes maken nog een beetje te moeilijk is voor mij, maakte ik een feestelijk jurkje met het basispatroon uit Stof Voor Durf Het Zelvers 2. Ze trok het aan en ze voelde zich meteen een prinses: “Ik ben mooi hé mama!”

Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf! Met dank aan mijn fantastisch fotomodel, mijn überschattig herfstmensje :-).

Alleen spijtig dat ze vlak voor we vertrokken smoste met melk op haar prachtexemplaar, maar dat veranderde niets aan haar enthousiasme om foto’s te maken. Kijken jullie even mee?

DSC_0007 DSC_0011 DSC_0016 DSC_0018 DSC_0019_2 DSC_0021_2 DSC_0025Deze leuke foto’s namen we deze namiddag in het Hof Ter Zielbeek in Ruisbroek (Puurs). Een echte aanrader voor wie eens een leuke herfstwandeling wilt maken! Er is een toffe speeltuin voor de kindjes en daarna kan je nog een warme chocomelk gaan drinken in de brasserie ernaast.

Nog een leuk nieuwtje: morgen lees je mijn eerste blogpost voor de Berninablog. Sinds ik hun overlocker Bernina 800DL mag testen zijn al mijn kleertjes supermooi afgewerkt.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Renate
  oktober 24, 2015 at 6:28 pm

  Wat een superleuk jurkje! Prachtige stof!

 • Reply
  Griet
  oktober 24, 2015 at 7:11 pm

  Maar wat staan die kleuren haar super!

  • Reply
   Elsje
   oktober 24, 2015 at 7:24 pm

   Prinsesselijk zwanig perfectomimastisch gemaakt! Blijkbaar was het niet zo koud bij jullie, want ze kan zelfs onder mouwtjes buiten lopen!,wat een bofkontje! Grts

   • Reply
    Lobke Gielkens
    oktober 24, 2015 at 7:39 pm

    Het was een prachtige dag hier vandaag en daar hebben wij goed van geprofiteerd! 😉 x Bedankt voor je mooie compliment!

 • Reply
  Elsje
  oktober 24, 2015 at 7:21 pm

  Prinsesselijk zwanig perfectomimastisch gemaakt! Blijkbaar was het niet zo koud bij jullie, want ze kan zelfs onder mouwtjes buiten lopen!,wat een bofkontje! Grts

 • Reply
  An Van Gestel
  oktober 26, 2015 at 8:33 am

  super mooi, ook als het aan is

 • Reply
  Ellen Naait
  oktober 26, 2015 at 2:27 pm

  mooi!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.