0
EROPUIT Uncategorized

Leuke koffiebar: Maurice coffee & knits

IMG_0728 IMG_0729 IMG_0730 IMG_0731 IMG_0732“Have you met Maurice?” Voor het bezoeken van leuke koffiebars ben ik altijd te vinden. Toen ik gisteren in Antwerpen moest zijn voor een interview, nam ik mijn koffiepauze bij Maurice Coffee Bar, de razend populaire koffiebar van Veronique Leysen, vorig jaar voor mij uitgeroepen tot vrouw van het jaar! Ik kon even een praatje met haar maken en ze verklapte mij dat dit haar levenswerk is, waar ze terecht trots op mag zijn! Wow!

Wat ik zelf zo leuk vond aan de bar was het concept van coffee & knitwear. Tijdens een overheerlijke latte met veel liefde gemaakt door de Mauricettes, kon ik genieten van al het mooie breiwerk ontworpen door Véronique zelf. Ik kan breien, maar ik wil het wel graag leren. En ik kan keihard genieten van mooi breiwerk. Mijn oog viel op deze prachtige sjaal, geef toe, een pareltje! (foto: Julia Badcape), nog even flink doorsparen en wie weet koop ik hem wel voor de winter.
17_1024x1024
Wanneer je in Antwerpen bent, moet je beslist een bezoekje brengen. Maurice coffee bar ligt in de Antwerpse Boerentoren – Schoenmarkt 35 – 2000 ANTWERPEN 
Binnenkort opent ze een tweede koffiebar! 
Alle info vind je hier : mauricecoffeeknits.com

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Annick @ Minniemie
  oktober 24, 2015 at 9:43 am

  Dit adresje staat hoog op mijn to do lijstje! Misschien moeten we eens samen gaan? x

 • Reply
  Lobke Gielkens
  oktober 24, 2015 at 5:50 pm

  Lieve Annick, dat vind ik een strak plan! Misschien kunnen we daar eens gaan naaien? Veronique wist mij te zeggen dat daar soms groepen komen naaien. Organiseren we dat eens met een paar toffe madammen? Btw, kom je donderdag eens naar ons naaicafé? We starten om 19u in ‘t Centrum Breendonk.

 • Reply
  Lotte
  oktober 25, 2015 at 6:08 pm

  Daar zou ik ook graag eens binnen springen 🙂 Ik kan ook niet breien, hoewel ik het graag wil kunnen. Ooit zal ik les volgen, maar voorlopig ontbreekt het mij aan tijd…

 • Reply
  Sunny
  november 16, 2016 at 2:30 pm

  Times are chngaing for the better if I can get this online!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.