0
LIFESTYLE Uncategorized

2 x leuke webshops waar je nu al koopjes kan doen

webshop uitverkoop
Mama’s die een webshop runnen gecombineerd met de zorg voor jonge kinderen en daarnaast vaak nog een job in loondienst uitvoeren, ik heb er altijd ongelooflijk veel respect voor gehad! Zoveel webshops als er dagelijks als paddenstoelen uit de grond schieten, zoveel stoppen er spijtig genoeg soms ook. Omdat ze meer tijd en geluk willen voor zichzelf? Adempauze willen! Meer tijd voor hun gezin en wat echt belangrijk is in het leven. Groot gelijk hebben ze! Twee van mijn favoriete kinderkledingwebshops Sjieke Dinges en Zebrazonderstrepen hebben die keuze gemaakt en doen vanaf nu uitverkoop:

1. Sjieke Dinges
Leen, een rasechte jongensmama van 2 prachtige zonen begon een tijdje geleden al met haar webshop Sjieke Dinges boordevol toffe kindermerkjes zoals Six Hugs & Rock ‘n Rol, Le Big, Chat Méchant, Beau Loves, Maa, Hatley, Molo…ik ben er allemaal dol op en onze kids ook! ‘Mama, zo ben ik toch sjiek hé?’ Het is een zinnetje dat onze modebewuste zoon ook meermaals zegt als hij een outfit zelf heeft gekozen. Echt zooooo spijtig dat ze ermee gaat stoppen, maar je kan er nu dus wel fantastische koopjes doen zo vlak voor de grote vakantie! Ga dat zien ga dat zien en stop je kind in een nieuwe outfit voor weinig geld. 

SjiekeDinges5

2. Zebra zonder strepen
Ook mamablogger Sabrina, de sympathieke vrouw achter de webshop Zebrazonderstrepen, kapt ermee. Bij Zebrazonderstrepen vind je tal van leuke merkjes zoals Koetjes en Kaartjes, Bebi Amsterdam, Puuurrr, To the moon and back, Noeser, Ubang & veel meer. Nog op zoek naar een leuke zomeroutfit voor je kids? Of misschien leuke accessoires om de kamer van je kids op te vrolijken? Vanaf nu kan je dit alles vinden bij deze webshop met kortingen tot wel 70%! Haast je dus vlug naar haar leuke winkeltje en laat je er nog één keer gaan want binnenkort is het gedaan, snif :-(. Maar Sabrina blijft gelukkig wel nog verder bloggen.
zebra zonder strepen4ubang-bird-tee-ubang-tshirt-met-lange-mouwen-vogel

Kennen jullie nog leuke webshops waar je geweldige koopjes kan doen? Laat het ons zeker weten!

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Barbara
  juni 30, 2016 at 5:56 pm

  sjieke dinges is idd een heerlijke winkel, heb er keitoffe dingetjes gekocht! ik vond het ook echt jammer te horen dat ze ging stoppen!

 • Reply
  Ester
  juni 30, 2016 at 8:34 pm

  Whuuttt?! Zebrazonderstrepen stopt? O_o

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.