0
Uncategorized

Kobe loves Katvig

Kobe in his Katvig jeansbroekje @ Belleketrek.be
“Waar haal jij altijd die mooie kleertjes voor Kobe,” is een vraag die ik vaak te horen krijg! Danku lieve mama’s, ik vind het altijd fijn om te horen dat Kobe mooi gekleed is. Toevallig is dat iets waar ik echt wel veel tijd in steek: webshoppen! En vorige week heb ik weer zo’n supertof webshopke ontdekt: www.belleketrek.be. Mammies opgelet, want ze hebben er echt keitoffe kinderkleertjes voor deugnieten van 0 tot 6 jaar. Bovendien leveren Jolijn en Mathias echt een super service, daar kan je van op aan! Nog fijner is hun visie achter hun webwinkel. Ze vinden dat kinderen ten allen tijden kind moeten kunnen zijn. Ja dat vind ik ook! En vanuit hun maatschappelijk verantwoord engagement, is hun webwinkel Belleketrek geboren. Ga ook al maar eens kijken naar hun zomercollectie, want ‘t is de moeite!
Ik spotte er dus dit leuke jeansbroekje van Katvig:
En deze leuke hoodie van Stones and Bones:

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.