0
Uncategorized Zelfgemaakt

Marcelleke

Nu ik tijd én goesting heb om te naaien, ben ik niet meer te stoppen! We hebben nog een maand vakantie met veel mooi weer en nog een toffe reis in het vooruitzicht, dus Kobe kon nog wel een Marcelleke gebruiken. Een tijdje geleden vond ik bij Zonen09 het mooiste jongensstofje ooit! Sharon lanceerde haar eerste stoffencollectie ongeveer een maand geleden, oh wat heb ik spijt dat ik er niet bij kon zijn, want het zag er zo’n een geweldig feestje uit! Gelukkig lag hier één van haar mooiste stofjes op mij te wachten…ideaal voor een Marcelleke voor onze Zoon!

DSC_0001

In La Maison Victor, een leuk naaitijdschrift en u leest er trouwens geregeld enkele toffe artikels van mijn hand, vond ik een heel fijn en simpel patroon voor jongens: het Malik shirt! Mijn eerste versie is niet helemaal perfect afgewerkt, maar het is zo snel klaar dat ik er zeker nog een paar andere versies ga maken, ideaal om mee te spelen!

marcelleke
DSC_0009_2DSC_0010DSC_0013

Ook de naaismaak te pakken en wil je graag Marcellekes maken? Kijk dan eens op La Maison Victor waar je nog meer toffe patronen vindt voor leuke kinderkleding! Bij Zonen09 vind je zeker het perfecte stofje voor jouw naaiproject, wij zijn grote fan! 
Kobe zijn sandalen zijn Saltwater Sandals en vond ik bij Goldfish.

Jullie nog leuke naaipatronen of ideeën voor ons? We horen het graag in de reacties hieronder!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.