0
MAMA ZIJN Uncategorized

En toen werd je 3 jaar

Lieve Frauke,

IMG_0250
2 juli 2015, een snikhete dag en meteen ook de dag waarop jij drie jaar werd! Zo snel als jij ter wereld kwam, zo snel zijn de afgelopen drie jaar voorbij gevlogen! Ik begon deze blog zo’n 3 jaar geleden omdat ik alle momenten die ik met jullie, Kobe en Frauke, wilde neerpennen, vooral de ‘happy’ momenten met af en toe ook de minder leuke dingen. Maar omdat we vooral de leuke herinneringen willen bewaren! Dat er ondertussen dagelijks honderden mensen meelezen, dat kunnen wij alleen maar toejuichen en is voor ons een extra stimulans om ons online familiearchief mooi te onderhouden, leuk voor nu maar vooral ook leuk voor later.

Driewerf hoera dus voor jou liefste schat!
Morgen vieren we jouw feest en hangen we de slingers op voor jou!

IMG_0418

Het afgelopen jaar heb je zoveel grote stappen gezet. Je leerde praten, in volzinnen en doet soms de grappigste uitspraken. Je nam afscheid van je allerliefste onthaalmoeke met veel traantjes maar in de plaats kreeg je een geweldige kleuterjuf waar je volgend jaar nog eens bij mag zitten. Op school ben je een echt ‘shoeke’ zoals de kleuterjuffen jou noemen, je hebt altijd zin om iets creatiefs te doen en je bent je sociale zelve, zo kennen we jou lieve Frauke. Je bent (bijna) ALTIJD goed gezind en meestal het zonnetje in huis. Ik zeg meestal, omdat je zoals elke driejarige kleuter wel eens driftbuien hebt of gewoon oververmoeid bent omdat je zoveel te verwerken krijgt. Je legt ook voortdurend je grenzen en je hebt altijd zin in iets nieuws. Je werd zindelijk zonder problemen, al duurde het wat langer vooraleer je zin had om de grote boodschap op het potje te doen. Popjes zijn je favoriete speelgoed en je leeft je dan helemaal in in je rol als mama (en je noemt mij dan de oma). Je broer is soms je grootste vijand maar tegelijkertijd zijn jullie onafscheidelijk en altijd te vinden om samen kattenkwaad uit te halen. En zo kan ik nog wel enkele uurtjes doorgaan…

Mijn lieve vrolijke Frauke, jouw mama en papa zijn zo blij met jou in huis! We hopen dat we een geweldige grote vakantie tegemoet gaan samen met heel veel leuke gezinsmomentjes!

Een gelukkige verjaardag lieve schat!
Duizend hartjes voor jou!

Liefs,
je mama

PS: wie ook zo’n leuke verjaardagskroon volgens de handleiding van Leven met Liv zelf wilt maken, kan nu een DIY-pakket bestellen in de Femma-boetiek.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Noddy en Larabella
  juli 4, 2015 at 7:12 pm

  Die 2de kindjes zijn snellerds… Ik had ook pas door dat het menens was toen ik persdrang had. Gelukkig ontpopte mijn man zich als volleerd vroedman/gynaecoloog en bracht onze meid zelf ter wereld.

  Gelukkige verjaardag Frauke!

 • Reply
  Julie Duchateau
  juli 4, 2015 at 8:10 pm

  Sorry maar die eerste foto is zo cute! Moest ik effe zeggen… En nog een dikke proficiat voor Frauke natuurlijk.

 • Reply
  Ellen Naait
  juli 5, 2015 at 4:59 am

  Gelukkige verjaardag Frauke! De tijd gaat inderdaad enorm snel! Genieten van elk moment is de boodschap zeker ;))

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.