0
Uncategorized

Een houvast tijdens je zwangerschap

Gisteren kreeg ik in mijn Facebook-inbox, een wel erg mooi berichtje. Ik wil het dan ook heel graag met jullie delen.

Dag Lobke,
Met Kerstmis kreeg ik van mijn broer jouw boek onder de kerstboom. “Echt iets voor jou!” zei hij. Het kriebelde meteen om erin te lezen. Ondertussen van voor en van achter gelezen. Hier en daar ook enkele krabbeltjes erbij.
Een week later kreeg ik terug een geschenkje van een vriendin. Terug jouw boek. “Echt iets voor jou!” zei ze ook.
Jouw boek is echt iets voor mij, dat heb ik ondertussen al mogen ondervinden.
Ik ben nu 24 weken zwanger van ons eerste ukje. Door jouw boek kreeg ik een eerlijk en realistisch antwoord op veel vragen.
Vonden we het geboortekaartje door één van jouw linken. Mijn iPhone kreeg nuttige app’s. Een mooie checklist om mijn geboortelijst op te stellen. (want je wordt overspoeld met informatie en “nuttige” tips.)
Jouw boek is een rode draad en houvastje geworden tijdens mijn zwangerschap.
Lobke, dank je wel! Voor je tips, eerlijkheid, het vleugje retro en het mooie realistisch beeld dat je weergeeft van mama zijn. (Ook wat er in de toekomst mij te wachten zal staan.)
Ik wou je dit heel graag laten weten. Proficiat!
Groetjes, Lies

Dankjewel lieve Lies dat mijn boek een houvastje is geworden tijdens jouw zwangerschap en vooral bedankt om mij dit te laten weten. Als ik al één mama kon helpen met mijn boek, was ik al content. Ik denk dat ik daar ondertussen al in geslaagd ben.

Liefs,
Lobke
x

You Might Also Like...

5 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.