0
Uncategorized

My day through Instagram

Op zaterdag ben ik meestal alleen fulltime moederke omdat mijn Lief meestal iemand anders blij gaat maken door cementtegels te gaan leggen. Een niet te onderschatten job, mama-always-on-the-move van twee schatten van Kinders, een hele dag pampers verversen, papjes en patatjes klaarmaken, wassen…en ondertussen een klein huilbaby proberen sussen. Het was me het dagje vandaag!
Daarom speciaal voor jullie, een zaterdag door de ogen van mijn Instagram.

We starten de dag met potjestraining poging 157! Op aanraden van enkele Facebookvrienden zou ik beter stoppen met zindelijkeidstraining en het gewoon zelf zijn gangetje laten gaan. Bedankt voor de tip, denk dat ik die eens ga toepassen. Wie weet?

Mijn kleine helper:
Een ongelukkig Frauke vandaag:
Binnenkort iemand blij maken met een zelfgemaakt cadeautje:
Tijd voor een beloning – gespot bij Kidsdinge – voor Grote Broer:

Tol @ Kidsdinge
En toen was er GAVISCON – de redding van de dag voor mijn Mevrouwtje!
Dacht dat ze van haar reflux af was, maar vandaag bleek toch wel dat dit echt werkte! 

My Mac = my next love!
Keep calm and blog a little bit 🙂
Eindelijk rust!
Oh ja, dit wilde ik jullie nog vertellen. Eén van mijn favoriete apps van het moment is Over: add beautiful typography to your photos. T’is te zien aan mijn foto’s hierboven.
En speciaal voor jullie enkele must-Instagram-to-followers, a few of my favourites:
bartcast
bobchoses
mamavintage
pin_ups
postitwhitlove
siskaschoeters
babeswithbabies
Enjoy your weekend!
x

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Hiskia / www.gestipt.com
  maart 27, 2013 at 7:41 pm

  Helemaal alleen op zaterdag met twee kinderen…respect! Dat potjes-project: je kunt ook minder absorberende luiers (de meeste ecoluiers bijv.) of trainingsbroekjes (volgens mij heeft de HEMA die) proberen. Heb je minder rommel en last, maar blijf je toch een beetje ‘trainen’.

  Leuk je Instagram, ik ga je volgen daar, want ben helemaal plaatjes-verslaafd 🙂

 • Reply
  Leuke Wereld
  maart 27, 2013 at 9:23 pm

  Bedankt voor de tip!
  Ik ga je ook volgen op Instagram, ben helemaal verslaafd!

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  maart 28, 2013 at 3:32 pm

  Hihihi prachtig die instagram pictures. En leuk dat rompertje met mevrouwtje erop hihi :). Ennuh nu weten we voor wie je creatief was ;). Warme groetjes van Susan die ook bij mijn opa en oma vroeger zo’n tol had, ik vond hem superrr!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.