Nog een feestkleedje

Schermafbeelding 2015-06-26 om 12.44.12 “Mamaaaaaa wanneer word ik drie jaar?” Frauke vraagt al meer dan een week wanneer ze verjaart. Wij zijn dan ook al meer dan een week aan het aftellen naar volgende week, 2 juli is ons meisje haar grote dag! Om het aftellen wat minder zwaar te maken, passen we af en toe al eens een zelfgemaakt feestkleedje.

Gisteren maakte ik samen met de immer sympathieke Katrien – pas beginnen bloggen en binnenkort met een webshop voor jongensstoffen (!) – tijdens ons Femma naaicafé de Hopskotch Dress! Een keimooi patroontje dat hier al eventjes lag te wachten tot ik in gang schoot.

Schermafbeelding 2015-06-26 om 12.44.56

Het resultaat werd een keischattig jurkje dat er dankzij het frisse stofje supersimpel maar zeker zo feestelijk uitziet voor een bijna 3-jarig meisje! Vinden jullie ook niet?

IMG_0438 IMG_0437 IMG_0436 IMG_0435
Frauke is helemaal klaar om op school haar verjaardagsfeestje te gaan vieren maandag en volgende week haar groot cadeau te ontvangen! Benieuwd naar onze traktaties, feestjes en cadeautjes? Volg ons volgende week zeker tijdens onze feestweek!

Het Bellis-stofje tricot vond ik bij Vermiljoenshop en is GOTS-gecerticeerd (= een standaard voor biologische textiel!). Het patroontje is de Hopskotchdress (patroon van 3 in 1) vond ik ook bij Vermiljoenshop, echt een zalig patroontje! Hier gaan nog veel kleedjes van volgen…

Leuke tip: wie nu lid wordt van Femma, krijgt er één meter gratis stof bij!

Kortingscode Woonartikelen

4 thoughts on “Nog een feestkleedje

  1. Wat leuk gedaan is echt een heerlijk stofje he ! Hier heb ik ook elke cm gebruikt is nu echt op, ze ziet er ieder geval feestelijk uit
    Groetjes anoeska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.