0
Uncategorized Zelfgemaakt

Nog een feestkleedje

Schermafbeelding 2015-06-26 om 12.44.12 “Mamaaaaaa wanneer word ik drie jaar?” Frauke vraagt al meer dan een week wanneer ze verjaart. Wij zijn dan ook al meer dan een week aan het aftellen naar volgende week, 2 juli is ons meisje haar grote dag! Om het aftellen wat minder zwaar te maken, passen we af en toe al eens een zelfgemaakt feestkleedje.

Gisteren maakte ik samen met de immer sympathieke Katrien – pas beginnen bloggen en binnenkort met een webshop voor jongensstoffen (!) – tijdens ons Femma naaicafé de Hopskotch Dress! Een keimooi patroontje dat hier al eventjes lag te wachten tot ik in gang schoot.

Schermafbeelding 2015-06-26 om 12.44.56

Het resultaat werd een keischattig jurkje dat er dankzij het frisse stofje supersimpel maar zeker zo feestelijk uitziet voor een bijna 3-jarig meisje! Vinden jullie ook niet?

IMG_0438 IMG_0437 IMG_0436 IMG_0435
Frauke is helemaal klaar om op school haar verjaardagsfeestje te gaan vieren maandag en volgende week haar groot cadeau te ontvangen! Benieuwd naar onze traktaties, feestjes en cadeautjes? Volg ons volgende week zeker tijdens onze feestweek!

Het Bellis-stofje tricot vond ik bij Vermiljoenshop en is GOTS-gecerticeerd (= een standaard voor biologische textiel!). Het patroontje is de Hopskotchdress (patroon van 3 in 1) vond ik ook bij Vermiljoenshop, echt een zalig patroontje! Hier gaan nog veel kleedjes van volgen…

Leuke tip: wie nu lid wordt van Femma, krijgt er één meter gratis stof bij!

Kortingscode Woonartikelen

You Might Also Like...

4 Comments

  • Reply
    Lindsy
    juni 26, 2015 at 11:30 am

    Een heel mooi kleedje, Lobke! En die foto waar ze haar kleedje optrekt en haar sandaal bekijkt. Geweldig toch!

    • Reply
      Lobke Gielkens
      juni 26, 2015 at 11:32 am

      Dankjewel Lindsy, ben ook blij met het resultaat :-).

  • Reply
    Nele
    juni 26, 2015 at 12:24 pm

    Supermooi, je ziet gewoon dat ze heel erg fier is 🙂

  • Reply
    Anoeska
    juni 26, 2015 at 7:52 pm

    Wat leuk gedaan is echt een heerlijk stofje he ! Hier heb ik ook elke cm gebruikt is nu echt op, ze ziet er ieder geval feestelijk uit
    Groetjes anoeska

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.