0
Uncategorized

Where the parents are alright – Maison Slash

maison-slashEindelijk is het er! Maison Slash – een online magazine voor ouders die meer rock’n rol in hun leven willen. Weken heb ik er naar uitgekeken! Toen Anne me een tijdje geleden vertelde over haar nieuwste project, was ik meteen dolenthousiast! Samen met Ingrid en Gwen stampte ze naast haar drukke gezin met vijf! kinderen en een fulltime job zomaar eventjes het coolste magazine ooit uit de grond! Ladies, ik ben zo fier op jullie (en ook een tikkeltje jaloers dat ik dit magazine zelf niet uitgevonden heb ;-))

Ik geef jullie graag 5 redenen waarom jullie vandaag nog een bezoekje moeten brengen aan dit geweldige huis waar ouders zoals jij en ik zich meteen thuis voelen:

* Maison Slash is niet het zoveelste online magazine voor ouders waar je altijd opnieuw dezelfde tips krijgt over babyverzorging, opvoedtips of klaagfora. Nee, in dit huis sta jij als mama en/of papa centraal! Samsonseks? Yes please! Apps die meer rock’n roll in je leven brengen? All right!
krijt-spuitbus
* De lat ligt hoog in dit huis! Geen gekopieerde persberichten of ideeën die je overal vindt, nee! Anne, Ingrid en Gwen zijn drie straffe creatieve madammen wiens hoofd overloopt van de coole ideetjes! Wat dacht je van een pannekoekenshaker als ontbijt of een krijtspuitbus om graffiti mee te spuiten? Leuke DIY-projecten die niet alleen kinderen leuk vinden maar jij zelf als ouder ook! pannekoekenshaker* Inspiratieloos voor dit weekend? Breng een bezoekje aan dit maison en je vindt er een übercoole agenda waar je altijd wel iets leuks vindt om met je gezin te doen!
binnenkijken
* Het liefste wat ik doe is binnenkijken in andere huizen en ideetjes opdoen voor de inrichting van mijn eigen huis! Daarom ben ik zo’n fan van deze rubriek ‘Achter de voordeur’. Zalig om naar anderen hun interieur en leuke spulletjes te zien.
lunchpot
* Net als Anne, Ingrid en Gwen ben ook ik een drukbezette mama die alle coole tips om snel eten op tafel te toveren en het leven leuker te maken kan gebruiken. Wat dacht je van deze lunch in een pot als oplossing voor je tijdsgebrek?

Als ik je vandaag één tip kan geven, dan is het dat je een bezoekje moet brengen aan MAISON SLASH! Gebruik het als leessnoepje tussen het harde werk door of ga vanavond lekker op je zetel liggen en lees alle leuke artikels!

Anne, Ingrid en Gwen, ik ben zo fier op jullie! Ik kijk al uit naar wat er nog komen zal!

Bron foto’s: Maison Slash

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.