0
EROPUIT Uncategorized

Een zee van tijd in Zeeland

Twee weken geleden spendeerden we een supergezellig familieweekend in Zeeland, ideaal als voorbereiding op onze jaarlijkse gezinsvakantie in augustus, want dan trekken we voor een midweekje naar het gloednieuwe Landal Greenparks Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Op één broer na, was iedereen van mijn grote familie mee! We genoten een heel weekend lang van het samenzijn en verbleven in een huisje in het stadje Domburg, op wandelafstand van het strand.

Zeeland juni 2015 (51)
Zeeland juni 2015 (52)


De zee en ik, dat is altijd al een haat-liefdeverhouding geweest. Ik hou enorm van het uitwaaien, ik ben een echte waterrat, ik geniet van de prachtige natuur, kijk graag toe hoe de kindjes zich amuseren, ik bouw mee zandkastelen en trek vooral graag foto’s, veel foto’s! Maar mezelf in badpak, laat staan in bikini, vertonen, op het strand, dat is iets waar ik me toch nog ga moeten leren overzetten.

Zeeland heeft heel wat stranden en wij vinden het er 10 keer mooier dan aan onze Belgische kust, veel rustiger, geen hoogbouw, geen dijken, gewoon genieten!

Er was een zee van tijd, zelfs tijd voor wijn en een romantische strandwandeling met mijn Lief!

IMG_0514
Met een mama die stadsgids is, kon een bezoekje aan het stadje Middelburg met de hele familie niet ontbreken. Hier kan je ook gaan winkelen bijvoorbeeld, want Middelburg is een echte shoppingstad! Middelburg eindigt regelmatig hoog in de verkiezing van beste winkelstad van Nederland en heeft met Boekhandel De Drukkery een van de beste boekwinkels van Nederland! En we aten er zelfs een typische Zeeuwse bol! Een aanrader dus!
IMG_0515

Oh Zeeland, you were good to us! Ik tel de dagen al af dat we weer bij jou kunnen zijn!

Ondertussen bereiden we al wat leuke to do’s voor die we zeker gaan doen:
– Een boottochtje op rederij De Festijn
– Strandbezoekjes in Cadzand
– Leuke kidsactiviteiten en zwemmen op het park zelf, bij Landal Greenparks is dat altijd dik in orde!
– Een bezoekje aan de struisvogelboerderij
– Waarom geen bezoekje aan het Deltapark Neeltje Jans?
De laatste keer dat we je bezochten, was het ook superleuk!
En voor de rest gaan we veel fietsen en wandelen en genieten van elkaar!

Alle andere leuke tips voor Zeeland zijn zeer welkom!

ps: De UV-werende pakjes van Kobe en Frauke zijn van Lily Balou. Ook het gele kleedje van Frauke is van Lily Balou en vond ik bij Goldfish. Mijn gele outfit met geprint rokje komt van Lola & Liza. Alle foto’s heb ik genomen met mijn iphone en heb ik nog eens bewerkt met de vscocam app, één van mijn favoriete apps van het moment! Sommige foto’s zijn genomen door mijn stiefpapa, waarvoor dank :-).

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Lies
  juli 9, 2015 at 6:30 am

  oh waw zo een mooie foto’s, krijg op slag ook zin om richting zeeland te trekken 🙂

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juli 9, 2015 at 8:03 pm

   gaan we eens samen Lies? Is echt niet zo ver, zeker niet van Gent! 🙂

 • Reply
  Jo
  juli 19, 2015 at 7:33 am

  Mooie foto’s en fijn dat jullie hebben genoten in Zeeland. Ik woon zelf in Middelburg en blijf
  steeds genieten van wat Zeeland te bieden heeft….. Kom gauw nog eens terug 😉

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juli 19, 2015 at 7:34 am

   Dat gaan we zeker doen Jo! In augustus komen we al terug 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.