0
KINDERKOST Uncategorized Zelfgemaakt

DIY: popcorn als verjaardagstraktatie

Nog 3 keer slapen en het is zover…Frauke wordt dan 3 jaar! Omdat het morgen de laatste (!) dag school is, sprak ik met de juf af om vandaag haar verjaardagsfeestje in het klasje te doen. Frauke zag dit helemaal zitten en we maakten na ons weekendje Zeeland gisteren nog een snelle appelcake voor de klas en leuke popcornpotjes als kindertraktatie.

Wat nodig?
Lichtroze gestreepte cupcakevormpjes van Studio Lala
Feestprints van Studio Lala
Etiketten
Pofmaïs
Doorschijnende folie
Washitape

Zo ga je te werk:

Schermafbeelding 2015-06-29 om 18.56.05
1. Ontwerp leuke feestprints bij Studio Lala en druk ze af op etiketten. Met de Studio Lala’s feestprints druk je je eigen persoonlijke stempel op elk van jouw feestjes. Met de feestprints kan je je feesttafel, je feestruimte, je sweet table en je traktaties pimpen met een hoge gepersonaliseerde wow-factor. De feestprints bestaan uit een digitaal bestand dat alles bevat om jouw feestje de nodige Ohhhs en Ahhhs te bezorgen!

TIP: Op de blog van Studio Lala staan heel wat DIY-video’s om zelf aan de slag te gaan met de feestprints.
IMG_0445
2. Kleef de etiketten op de roze gestreepte cupcakevormpjes.

3. Start met het maken van je popcorn van pofmaïs. Bij FUN vond ik een echte popcornmaker die binnen de 2 minuten een flinke portie verse popcorn maakt door middel van hete lucht! Hierdoor heb je lekkere vetarme popcorn want je moet geen olie gebruiken.


popcornmachine

4. Knip vierkantjes doorschijnende folie uit en doe ze rond je gevulde potjes. Sluit met een stukje washitape. Doe dit x zoveel kindjes er in het klasje van dochter-of zoonlief zitten en pak uit met een gezonde kinderverjaardagstraktatie! Mmmmmm!

IMG_0442 IMG_0444

En Frauke, die was vandaag supertrots dat ze aan elk kindje een popcornpotje kon geven en dat ze van elk kindje een kusje terugkreeg én een geweldige kroon van haar liefste juf! Geweldig om het schooljaar te eindigen zo!

IMG_0441

Ook leuk! Deze week ben ik bij FUN gastblogger! Ik deelde er een leuke DIY-tip en koos onze 10 FUN things! Benieuwd naar onze favorieten voor de vakantie? Ga zeker eens een kijkje nemen! Bovendien maak je er nog kans op een exemplaar van Het Leuke Vakantieboek!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.