0
LIFESTYLE Uncategorized

Speelgoed Kiki : waarom Kapla zo’n leuk speelgoed is

IMG_0028 IMG_0029 IMG_0030 IMG_0031 IMG_0032

Dat wij hier grote fan zijn van duurzaam en houten speelgoed wisten jullie al! Onze kleine bouwvakker vindt het heerlijk om te bouwen en te stapelen. Een tijdje geleden trof ik in onze favoriete online speelgoedwinkel deze kleurrijke klassieker aan! Kapla zijn eigenlijk meer latjes dan blokken, bedacht door een Slimme Nederlander en zijn gemaakt uit onbehandeld grenenhout. Het is leuk constructiespeelgoed waar je echt mee kan bouwen, onze Kobe houdt het nog bij simpele torens en speelt er wel eens domino mee, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Iedereen kan er zijn eigen ding mee doen en dat maakt het zo’n fijn speelgoed! Wij zijn hier grote fan! En we weten in het vervolg wat te vragen voor verjaardagen en andere feestdagen. Kapla is echt leuk!

Leuke tip! Omdat onze favoriete speelgoedwinkel Speelgoed Kiki zijn eerste online verjaardag viert, is er speciaal voor jullie een kortingscode ‘KIKI1JAAR’. Ge moest al daar zijn!

Waar spelen jullie kinders zoal mee? Ik hoor het graag in de comments hieronder ;-).

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Fenna Mossel
  mei 1, 2015 at 1:25 pm

  Leuk om te zien dat ook in Belgie de KAbouter PLAnkjes zo populair zijn. Hier hebben de kinderen in de klas een bak van 1000 plankjes. In de verkoop zie ik al doosjes vanaf 40 stuks. Wat is nu een leuke hoeveelheid om mee te spelen vind jij?
  Hier wordt vooral veel geknutseld en met name heel veel gekleurd. De printer kan de vraag naar kleurplaten nauwelijks aan 😉

 • Reply
  Maai
  mei 1, 2015 at 3:56 pm

  Super leuk, wij hebben net een hele doos binnen met de verjaardag van Melle. Nu al zijn geld opgebracht!

 • Reply
  Ann Coemans - Getest op kinderen
  mei 9, 2015 at 9:17 pm

  Ooh, dit kende ik niet. Wat is dit fijn. Mooi, kleurrijk én eindeloos. Ik ga op zoek!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.