0
Uncategorized

Een kijkje achter onze voordeur

Elke maand neem ik een kijkje achter de voordeur van Vlaamse gezinnen. Laat ons zeggen dat dit één van de leukste opdrachten is die ik tot nu toe al heb mogen doen, want hoe gezellig is dat eigenlijk? Gaan neuzen in iemands anders huis? Daarom laat ik jullie, nieuwsgierige dozen, vandaag eens een kijkje nemen achter onze voordeur.

Zes jaar geleden (huh, is dat echt?) kochten we deze halfopen bebouwing nadat we al eens een rijhuis hadden verbouwd. Ook al was er nog heel wat werk in dit huis, we zagen er potentieel in en je koopt geen huis voor het interieur, toch? Ondertussen werkten we hard in dit huis. We verbouwden al een groot stuk en begint het steeds meer van ‘ons’ te voelen. Het is nog lang niet af, maar geld groeit nu eenmaal niet aan de bomen. Elk jaar proberen we iets te realiseren en elk jaar komen we steeds een beetje dichterbij ons ideale familiehuis tot het misschien ooit helemaal af geraakt. Ooit droom ik er nog van om een herenhuis te kopen in de stad (ja, echt) maar ondertussen geniet ik elke dag een beetje meer van dit huis, de plek waar ons gezin elke dag samenkomt en waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Kijken jullie even mee binnen?

Voor de nog nieuwsgierigere dozen:

Onze keuken komt van Ikea, de cementtegels is een eigen kleurcombinatie die we lieten maken bij Rozetta.

Onze tafel vond ik bij Woontheater in Blaasveld en onze muntgroene frigo is van SMEG. Heel veel accessoires vond ik in de Kringwinkel en op rommelmarkten, ik doe niets liever als dat :-).

Met onze gloednieuwe houten lamellen op maat ben ik echt superblij. Via via kwam ik terecht bij Veneta en daar lieten we onze witte houten jaloezieën maken op maat. Na online en telefonisch advies, zochten samen naar de beste oplossing, heel content van!

Ons familieprikbord maakte ik een tijdje geleden met kurk. Ook een zalige beslissing geweest.

Ons bureautje in de living staat er ook nog niet zo lang en is van String. Ideaal om toch een bureau in te werken in je woonkamer. Ik vond het bij Flinders. Heel tevreden van.

Ons sportraam kochten we vorig jaar bij Turnpaard. Je vindt er tal van oude turntoestellen die een tweede leven verdienen in je interieur. De max toch?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Marjorie
  april 6, 2019 at 8:32 pm

  Prachtig! Waar komt jullie zitbank van?

 • Reply
  Fran
  april 7, 2019 at 8:06 am

  Mooi wat jullie er al van maakten. Die houten lamellen zijn inderdaad heel mooi en zorgen voor een mooi diffuus licht. Tof hoor! Ik kijk ook zo graag binnen bij de mensen …

 • Reply
  bé vermeiren
  april 9, 2019 at 12:16 pm

  <3

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.