0
MAMA ZIJN Uncategorized

5 originele fotocadeaus voor Moederdag

Wij mama’s zijn dol op cadeautjes met foto’s van onze dierbare kinders. Zeker op moederdag! Om binnenkort je eigen (schoon)moeder te verrassen en jullie op weg te helpen, heb ik de 5 origineelste fotocadeaus met enkele tips op een rijtje gezet. Bovendien maak je kans op een Albelli waardebon van ter waarde van 150€!

IMG_0147

TIP 1: Fleur je moeders huis op met een zelfontworpen fotocanvas. Zorg voor een leuke fotoshoot van jezelf met je kinderen. Wedden dat ze verrast zal zijn?

TIP 2: Ontwerp zelf een wenskaart voor je mama en schrijf er een leuke quote in.

TIP 3:
Doe je moeder plezier met een zelfgemaakte verjaardagskalender. Kies zorgvuldig de mooiste plaatjes van je kindjes uit per seizoen.

TIP 4: Is je mama net als de mijne gek op koffie? Doe haar dan een mok met haar favoriete foto cadeau.

TIP 5: Druk Druk Druk! Veel mama’s en oma’s hebben het tegenwoordig altijd druk! Om haar genoeg te laten denken aan jullie tijdens drukke periodes, kan je haar een agenda cadeau doen opgefleurd met leuke foto’s van jullie.

Schermafbeelding 2015-04-22 om 14.49.01Quote: Etsy

Lieve mama! We love you! Soms is enkel dat zeggen voldoende, maar zou het niet geweldig zijn mocht je haar kunnen verrassen met een cadeaubon ter waarde van 150 euro inclusief gratis levering?
Ik vond hier een geweldige wedstrijd waarbij je zo’n cadeaubon kan winnen!

Hoe maak je kans?
Om kans te maken, stuur je een grappige foto samen met je moeder naar emma@flipit.com. Vertel daarin kort waarom jij zou moeten winnen. Inzenden kan tot en met zondag 3 mei, dan kiezen we uit alle inzendingen de tofste foto.

Stuur je foto + motivatie naar emma@flipit.com. Zet ‘Albelli winactie’ als onderwerp in je e-mail.

De winnaar
De winnaar van onze foto actie wint een cadeaubon ter waarde van 150 euro inclusief gratis levering. Dit shoptegoed kun je naar eigen wens besteden op Albelli.be. De winnaar krijgt binnen een week bericht.

Heb je niet gewonnen of direct iets bestellen bij Albelli.be? Gebruik dan de Albelli promotiecodes en ontvang tot wel 35% korting op je bestelling!

Wij wensen jullie alvast een geweldige moederdag en veel succes met deze wedstrijd!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.