0
LIFESTYLE Uncategorized

Made By Ellen

IMG_0145 IMG_0146
The greatest loves of my life? Definitely my Boyfriend and my children! Al heel lang was ik op zoek naar een mooi gepersonaliseerd juweeltje met de namen van mijn kindjes om mijn liefdes vast te leggen. Tot ik plots stootte op Made By Ellen. Blij als een kind was ik toen mijn juweeltje op mijn verjaardagsdag in mijn bus zat, het mooiste cadeautje van ‘t jaar! De reacties die ik sindsdien krijg over mijn nieuw juweeltje, zijn loooooovend! Iedereen wil zo’n ketting!

De gepersonaliseerde aluminium juweeltjes van Ellen kunnen besteld worden met een figuurtje en/of tekst naar keuze en elk stuk is UNIEK! Je kiest dus zelf hoe jouw juweeltje er uit zal zien door er een persoonlijke toets aan te geven met een leuke zin, naam of symbooltje en je kan kiezen tussen kettingen, ringen en oorbellen! Wat het extra origineel maakt, is dat elk juweeltje handgemaakt is! Ik ben supertrots op mijn nieuw juweeltje! En de kids ook want sinds ik het draag zeggen ze meermaals per dag: “Onze naam staat erop hé mama! De K van Kobe en de F van Frauke!” How cute is that?

Ellen heeft een leuke webshop waar je haar juweeltjes kan bestellen, maar er is goed nieuws want sinds 10 april kan je terecht in haar stenen winkeltje om alles te bekijken & te passen in de Gallaitlaan 43 te Wilrijk! Ge moest al daar zijn!

You Might Also Like...

28 Comments

 • Reply
  TheMiss
  april 20, 2015 at 7:37 pm

  Moh, dat is hier gewoon vlakbij! Ik kan niet kiezen van de website, ik zou eerst eens moeten langs gaan! Zeker iets gelijkaardigs aan jouw ketting.

 • Reply
  Seija
  april 20, 2015 at 7:38 pm

  De gepersonaliseerde aluminium hangers vind ik mooi en origineel al zijn de lederen armbandjes met bubbles ook geweldig.

 • Reply
  Severine rinckhout
  april 20, 2015 at 7:45 pm

  ik ben fan van de gepersonaliseerde hanger of armband. Zo,heb ik mijn drie kindjes steed bij mij.

 • Reply
  Inge Moreels
  april 20, 2015 at 7:52 pm

  Hoe mooi, ik zou gaan voor de ketting nr 13 met de zwarte parel en het zwarte roosje. Als tekst zou ik zetten ‘shining star’ en op het kleine plaatje de naam van mijn dochtertje Flo, mijn shining star hoog op haar roze wolkje….

 • Reply
  Dufour
  april 20, 2015 at 8:15 pm

  Wauw, wat een mooie ketting!
  Ik zou er ook zo eentje kiezen met de namen van mijn dochtertjes. 🙂 en een mooie met de initialen voor mijn mama aangezien het bijna moederdag is 😉
  Succes aan iedereen die meedoet met deze wedstrijd!

 • Reply
  Ellen
  april 20, 2015 at 8:36 pm

  Ik zou voor iets kleurrijk gaan! Ik dacht aan 2 setjes nieuwe bubbles oorbellen

 • Reply
  marijke
  april 20, 2015 at 8:50 pm

  ik zou graag gaan voor de gepersonaliseerde aluarmband. en dan de namm van mijn man en 3 kinderen erop.❤

 • Reply
  majella vandeputte
  april 20, 2015 at 8:54 pm

  Jij weet toch al die leuke adresjes te vinden… Ik wou dat ik zo’n speurneus had!
  Als ik iets mocht kiezen? Dat koos ik zeker een hangertje want daar ben ik dol op.
  Die met die vogeltjes vind ik, persoonlijk, echt de max!

 • Reply
  Freya Keirsmaekers
  april 20, 2015 at 8:55 pm

  Ooh, haar winkel is hier vlakbij! Daar ga ik zeker eens binnen springen. Wat ik ga kiezen, en gepersonaliseerde ketting met de naam vanmijn kinders. En een paar setjes oorbellen!

 • Reply
  Mieke
  april 21, 2015 at 6:50 am

  Ik vind het model dat jij gekozen hebt wel heel leuk en origineel. Had ik nog niet gezien. Ik zou kiezen voor de drie plaatjes met blauwe bolletjes en de daarbijhorende oorbellen. Misschien dat vier plaatjes ook kunnen lukken. Dan kan ik nog een plaatje voorzien met de naam van mijn man erbij. Zou super zijn, m’n drie kinderen en m’n man aan mijn hals …
  groetjes

 • Reply
  Emmy
  april 21, 2015 at 7:51 am

  Wauw. Zoveel moois op de site.
  Ik val blijkbaar in herhaling, maar een armband of ketting met de namen van de zonen staat zeker op het verlanglijstje.
  Misschien moet ik een hint geven voor moederdag 🙂

 • Reply
  Kristl
  april 21, 2015 at 9:25 am

  Hangertje met foto van mijn dochterje in <3

 • Reply
  Kim
  april 21, 2015 at 9:40 am

  Ik zou graag, een ketting met aluminium hangertje met mijn dochter haar naam en geboortedatum met een kraaltje aan, bestellen. Als het kan ook bijpassende oorbelletjes. 🙂

 • Reply
  danine
  april 21, 2015 at 10:31 am

  nu ik, een maand geleden, voor de tweede keer mama werd was ik op zoek naar inspiratie voor de aankoop van een gepersonaliseerd juweel. Daarbij stootte ik toevallig op de facebookpagina van Ellen. Echt prachtige juwelen! De armbanden met twee bubbels en een roosje vind ik prachtig, zeker met het roosje. Want m’n oudste dochter heet Lily-Rose 🙂

  • Reply
   Thais
   april 22, 2015 at 9:05 am

   Lily-Rose, wat een mooie naam seg!

 • Reply
  Jozefien
  april 21, 2015 at 10:58 am

  Oooh, heel die shop ziet er superinteressant uit, zowat alle tabjes kunnen mij bekoren. Ook al zou ik nu ook voor een gepersonaliseerde hanger gaan. Al weet ik nog niet voor wie. Mezelf, of iemand anders. Keuzestress, met al die prachtige zaken!

 • Reply
  Sofie
  april 21, 2015 at 1:35 pm

  geweldig leuke dingen. Persoonlijk ben ik fan van het mint lederen armbandje maar de gepersonaliseerde aluminium plaatjes bekoren me ook enorm. Zeker nu er een 2de “bubbel” op komst is, lijkt het me tof om beide namen te vereeuwigen in een juweeltje!

 • Reply
  delaplace isa
  april 21, 2015 at 4:00 pm

  de oorbellen met aan de ene kant een stukje taart en de andere een vorkje zijn te schattig!! zou ik wel willen !

 • Reply
  Nathalie Neirynck
  april 21, 2015 at 6:42 pm

  Leuk! Ik zou ook een gepersonaliseerd hangertje kiezen in hartjesvorm met de naam van mn zoontje!

 • Reply
  Somers Els
  april 21, 2015 at 6:45 pm

  Oh leuk. Weinig origineel maar een ketting of armbandje met de namen van mijn kids, zie ik ook wel zitten!
  Ik volg Ellen al langer tot ik ontdekte dat ze een winkeltje ging openen in Wilrijk, achter de hoek waar m’n mama woont!
  Het is nog niet gelukt er binnen te springen, maar moet dat gauw eens doen!

  Els s.

 • Reply
  Liesje
  april 21, 2015 at 6:47 pm

  alu14, zonder twijfel! Eindelijk een juweeltje waar de namen van mijn 3 bengels samen in verwerkt kunnen worden!

 • Reply
  Nathalie N
  april 21, 2015 at 7:05 pm

  Het gepersonaliseerd hangertje in hartjesvorm met de naam van mijn zoontje!

 • Reply
  Thais
  april 22, 2015 at 9:04 am

  oh, zo mooi. Ik zou gaan voor een gepersonaliseerde ALU hanger. Niet voor mezelf maar voor mijn beste vriendin. Zij kan wel een opkikker gebruiken en het is de beste vriendin ooit !!!!
  En dan moet ik enkel nog zoeken naar een mooie (uiteraard korte) friendship quote.

  Iemand een idee?

 • Reply
  Els Binst
  april 22, 2015 at 12:27 pm

  Ik heb ook zo’n prachtige persoonlijke ketting gekregen onlangs en ben er echt van in de wolken!!! Ik kocht ook al een gepersonaliseerd armbandje voor de dagen dat ik de ketting niet kan dragen 😉
  Maar Ellen heeft zoveel moois dat ik wel zou weten wat nemen! Binnenkort heb ik communiefeest en zou wel juweeltjes willen die bij mijn outfit passen!

 • Reply
  Saartje
  april 22, 2015 at 8:22 pm

  Oh leuk!
  Ik zou -als broches addict- zeker mijn gading vinden in de collectie broches v

 • Reply
  Jill
  april 23, 2015 at 8:26 am

  Wauw…dat wist ik nog niet dat er zo dichtbij zulk een leuk winkeltje was!
  Die bubbeloorbellen…zo mooi! Ik ga er snel eens langs! En moest dat dan met een kadobon zijn, zou dat natuurlijk super leuk zijn!

 • Reply
  Astrid
  april 25, 2015 at 5:27 pm

  lijkt me t ideale Moederdag geschenk, en als ik t niet krijg dan koop ik t voor mezelf 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.