0
Uncategorized

Kringloopgeluk

Na vorig jaar nam ik mij voor om eens op tijd (lees om half 10 aan de poort gaan wachten met twee kinders!) naar de jaarlijkse Retrodag van de Kringwinkel te gaan piepen. Niet zo’n goed idee om mijn Kinders mee te nemen, maar ik kon niet anders want Manlief was uit werken. En dat op Vrouwendag! Mensen die daardoor commentaar op mij hadden omdat ik keihard in de weg stond met mijn buggy en een ander kind aan de hand, volgende keer zal ik even vriendelijk teruglachen naar jullie :-). Complete waanzin was het!

Omdat ik dus te weinig handen vrij had en niet hard kon lopen, heb ik waarschijnlijk heel wat hip retrospul (zoals tafeltjes, kastjes…) mislopen. Desondanks, heb ik toch nog onder andere deze leuke spulletjes op de kop kunnen tikken:

2 euro voor 2 Mon Chichi’s
3 euro/keukenstoel (heb er 2 gekocht) en 4 euro voor het tafeltje

Retro stofjes: 3 euro/lap stof

Retro popje: 4 euro

Koekjestrommel: 4 euro
Dwerg van Sneeuwwitje: 5 euro

Wie nog tijd heeft vandaag, haast jullie, misschien vinden jullie nog wel leuke dingen in één van de Kringwinkels. Ik onthoud één ding, volgend jaar zorg ik voor een babysit.

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Nat
  maart 8, 2014 at 2:55 pm

  Leuke spulletjes heb je gevonden! Zelf heb ik een hekel aan de drukte en het gedrum op zo’n dag.

 • Reply
  Juffra Toertjes
  maart 8, 2014 at 4:24 pm

  Toffe vondsten hoor!
  🙂

 • Reply
  Miss Milla at Home
  maart 8, 2014 at 4:58 pm

  Vooral die Mon Chichi’s vind ik leuk. Puur jeugdsentiment, en als je nagaat wat ze voor een nieuwe vragen…

 • Reply
  128
  maart 8, 2014 at 6:14 pm

  Mooie score!

 • Reply
  Woohoo
  maart 9, 2014 at 8:12 am

  Heel erg leuk. Wij deden er ook 3 en ik heb ook wat gescoord, al vond ik de prijzen nog redelijk hoog liggen. Ik had echt het gevoel dat ze ervan profiteerden, van die retrodag. Zo kocht ik ook stoffen, maar wel voor 12 euro/stuk. Hoe groot zijn jouw lappen als ik vragen mag?

 • Reply
  Eve(n) Genaaid
  maart 9, 2014 at 8:23 am

  djuh weer gemist dus, maar er word hier dan blijkbaar ook geen reclame of zo over gemaakt? vorig jaar wist ik het ook pas na het lezen van de vele blogposts 🙁
  maar leuke spulletjes! en ja de mon chichi van mij ligt hier in de dochter haarbed 🙂

 • Reply
  Sandra Stoft
  maart 9, 2014 at 12:26 pm

  Leuke spulletjes!

 • Reply
  Jessie
  maart 9, 2014 at 4:24 pm

  Mét kinders?? Respect! Zou mij nooit lukken op zo’n dag. Wij hadden babysit geregeld en gingen samen op jacht. We scoorden super leuke dingen (ook te zien op mijn blog!) en ik kijk al uit naar volgend jaar!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.