0
LIFESTYLE

Who's that girl?

Wie is dat meisje? Lobke? Als prille girly dertiger maar tegelijk ook al een moederkloek van twee kleuters, kan ik mij eigenlijk nog behoorlijk meisjesachtig gedragen dus er zit zeker nog een echt meisje in mij! Lekker meisjesachtige dingen doen zoals make-up testen onder vriendinnen, samen gaan shoppen, kleren uitwisselen, uren babbelen over onze mannen, de slappe lach krijgen, lekker zot en speels doen…I like! En ik hoop dat nog lang te kunnen zijn…

WTG

Laat er nu al een tijdje een merk op de markt zijn, dat helemaal MIJ is en die girly uitstraling heeft! Wie mij ondertussen kent weet zo onderhand wel dat ik al jaren smoorverliefd ben op de kleurtjes & kleedjes van het Belgische merk Who’s that girl!
Een tijdje geleden was ik te gast bij de mooiste winkel van Antwerpen: Who’s That Girl! Helemaal ingericht in mijn stijl. Een winkel die mijn meisjeshart doet overslaan en waar ik gegarandeerd altijd iets leuks spot en koop, gewoon omdat ik het mij niet kan laten. Jong, kleurrijk en speels…en zo voel ik mij ook! Dit merk past dus volledig bij het meisje in mij!

IMG_2887

Ik had de eer om kennis te maken en te praten met dé vrouw achter Who’s That Girl: Catherine Talpe. Catherine is een vrouw met humor en tegelijk ook supersympathiek. Toen ik haar vroeg hoe het komt dat tegenwoordig zoveel jonge mama’s in een kleedje van Who’s That Girl aan de schoolpoort staan, antwoordde ze: “Who’s That Girl oogt hip en jong en dat spreekt jonge vrouwen enorm aan.” Of ze ooit gedacht heeft aan een minicollectie voor de dochters? “Die vraag heb ik al vaak gekregen, maar dat gaan we niet doen want dat past niet binnen het verhaal van WTG.” Spijtig, maar ik begrijp haar helemaal :-).

IMG_2891

Catherine deed alles uit de doeken over haar bedrijf en ik kreeg meteen enorm veel bewondering voor het pad dat ze heeft afgelegd. WTG is opgericht in 2002 in Antwerpen door een jonge groep vrienden met een zwak voor kleuren en makkelijk te dragen mode en startten met een eigen collectie. Hun ontwerpen werden snel populair en in 2006 openden ze hun eerste brand store in thuisstad Antwerpen in de trendy Kammenstraat. Op een paar jaar tijd begon WTG te boomen en terecht! WTG heeft ondertussen prachtige winkels in Berlijn, Amsterdam, Antwerpen, Brugge, Gent en Hasselt. Afgezien van dat, zijn er meer dan 300 multi-brand verkooppunten in Europa, met plannen voor nieuwe openingen in de nabije toekomst! Goed bezig Catherine & co!

Na een tijdje vond ze dat de Who’s That Girl te jong was geworden, enkel de dochters zouden zich nog aangesproken voelen. Toch vond ze het belangrijk dat ook de moeders hun goesting zouden vinden in haar collectie! Daarom bracht ze de Wow To Go-collectie op de markt: minder speels maar toch nog met een vrolijk en kleurrijk kantje!

Kleurrijk, fris, makkelijk draagbaar en humoristisch, zo omschrijft Catherine haar collectie! Deze woorden passen volledig bij mijn girly stijl, dus ik ben helemaal fan!

Schattige jurkjes en mooie rokken, perfecte T-shirts, jumpsuits en kleurrijk bijgesneden broeken…klaar om de nieuwste collectie te ontdekken? Een paar van mijn favorieten…

Alle verkoopsinformatie vind je op www.whosthatgirl.euGe moest al daar zijn!

Tip: ook bij één van mijn favoriete webshops Kiddiffit vind je de collectie van Who’s that girl.

wtg 10_02_15

wtg_ss15_003 wtg_ss15_005
wow_ss15_001

Ben benieuwd of er nog een meisje in jullie schuilt? En of jullie de nieuwe collectie van Who’s that girl leuk vinden? Ik hoor het graag in de comments…

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.