0
Uncategorized

Dit vond ik leuk in februari

Februari is altijd een beetje aftellen naar de lente. Sandalen bestellen terwijl je ze eigenlijk nog niet kan dragen. Al denken aan de zomervakantie en waar we die dit jaar zullen doorbrengen, maar stilletjes ook nog genieten van lekker warm bij elkaar kruipen terwijl het buiten nog ijskoud is. Oh februari, wat was je goed voor ons dit jaar…

februari

Favoriete bezigheid:
Koffies drinken, wellnessen en quality time doorbrengen met mijn Lief. Vorige week gingen we op weekend naar Maastricht (waarover later meer) en ge kunt niet geloven hoeveel deugd het deed om een heel weekend samen alleen met ons twee door te brengen, net wat we nodig hadden en welgemeende merci mutti voor dit mooie cadeau!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 20.40.36
Favoriete aankoop
:
Nog een paar geweldige solden gedaan voor mijzelf, mijn Lief en de kids. En tegelijk beseffen dat je eigenlijk alleen maar dan zou moeten gaan shoppen, omdat je zoveel krijgt voor weinig geld!
Maar ook al sandalen besteld voor mijzelf bij Anna Pops en geweldige lentelaarsjes voor Frauke!

Favoriete film:
Ja ik ben zo iemand die alle boeken ‘Fifty Shades of Grey’ heeft gelezen, dus ik moest en zou de film ook zien. Ok geen hoogstaande filmcultuur, maar wel een ontspannend filmavondje met mijn geweldige collega-vriendin!

Favoriete boek:
Ha ne moeilijke! Want ik wil veel te veel boeken tegelijk lezen. Maar momenteel ben ik bezig in Not That Kind of Girl van Lena Dunham. Tot nu toe al een echte aanrader!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 20.36.02
Favoriet gerecht:
Omdat ik op dieet sta en centimeters probeer te verliezen met Infraligne ben ik volop aan het experimenteren met gezonde voeding, lekkere gezonde tussendoortjes en slaatjes als lunch. Boeken als ‘Puur eten dat je gelukkig maakt’ en ‘Gezond Gezin’ van de Weight Watchers zijn deze maand mijn beste vrienden. Mijn favoriete ontbijt was dan ook de mango, granaatappel, kiwi en nootjes met kokosmelk. Overheerlijk!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 20.45.07
Favoriet uitstapje met de kids:
Definitely de musical van Pippi Langkous waar Kobe en Frauke verkleed naartoe gingen! Ongelooflijk hoe hard ze hier van genoten (en ik stilletjes mee genoot…). 

Favoriet moedermoment:
Genieten van de carnavalstoet, zeker omdat het Frauke haar allereerste stoet was! En Kobe die keihard genoot om met zijn Spidermanpak rond te lopen.

Ook zin om mee te doen? Neem dan ook deze lijst over op je blog en deel je link in de comments hier en bij haar of laat mij gewoon weten wat jouw favorieten van de maand waren?

Tot volgend jaar februari!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Saartje
  maart 1, 2015 at 9:19 pm

  Af en toe eens met z’n 2 ertussen uit, zalig! En dat ontbijtje komt me bekend voor, dat staat hier alle dagen voor mijn neus! Geweldige boeken hé van Pascale Naessens…!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

 • Reply
  gerhilde maakt
  maart 1, 2015 at 9:19 pm

  Leuk overzicht!

 • Reply
  Lies
  maart 2, 2015 at 5:36 am

  Klinkt een heerlijke maand 🙂 ik hoop dat we er samen in maart een schone maand van kunnen maken 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.