Waarom elke blogster zaterdag aanwezig moet zijn op de Big Blogameetup

blogameetup

Nog 3 keer slapen en het is zover: de BIG BLOGAMEETUP 2! Soetmin, Saartje, Heidi en ikzelf hielp ook een beetje, boksten een geweldige avond in elkaar waarop je gewoon aanwezig MOET zijn!

Ik schreef het al in ons boek Make it! Blog it Share it! (dat ik zaterdag trouwens zal meebrengen om te verkopen!): Come together en maak echte vriendinnen!
De blogwereld is een virtuele wereld, met je neus op het scherm chat je met gelijkgestemde zielen die je nog nooit hebt ontmoet en in vele gevallen ook nooit zal ontmoeten. Toch krijg je vaak het gevoel dat jullie best wel goede vrienden zouden kunnen zijn in het echte leven. Soms is het daarom fijn om eens af te spreken met enkele medebloggers. Dus, kom uit je kot en ontmoet al die leuke mensen die je via je blog hebt leren kennen op de Blogameetup nu zaterdag 28 maart @ Idealabs in Antwerpen!

Enkele sfeerbeelden van vorig jaar waar ik tot op vandaag nog altijd fantastische herinneringen aan over heb gehouden:
DSC_0212-1024x678
DSC_0076-1024x678DSC_0123-1024x678

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? 
Soetmin omschreef het al mooi op onze inschrijvingspagina: Omdat bloggen een eenzame bezigheid is, in feite. Hoewel we massaal online communiceren en interageren, het schrijven doe je alleen thuis achter je scherm. In homewear 9 keer op 10, of iets dat daarvoor moet doorgaan. Dus kleed je op en kom uit je kot. Leer je collega’s kennen! Uit editie één bleek algauw dat elke eenzame ziel binnen het kwartier een gelijkgestemde had ontmoet. Een blog is ook geen blog als hij niet ontdekt, gelezen en gedeeld wordt. Big Blogameetup is een prima event om te ontdekken welke jouw volgende stap zou kunnen zijn. Grow! Iedereen die enthousiast blogt, moet gewoon aanwezig zijn! Er zullen grote vissen zijn en hele kleintjes. Gevorderden en opstarters. Iedereen is welkom! Maakt niet uit wat je topic is of welke je doelgroep, man of vrouw, amateur of professional. Dus wees niet te bescheiden of voel je niet te groot. Hoe diverser de groep, hoe interessanter! The magic is in the mix.

Waar?
Op 28 maart 2015 vanaf 16u in Idealabs Lange Klarenstraat 19, Antwerpen. Parkeren kan vlakbij in de stadsparking! De deuren gaan open om 16u, om 17u start de eerste spreker. Wat later komen kan dus, maar we raden het je niet aan.

Programma
16u: deuren open. Binnenkomen kan via coffeelabs, de koffiebar op het gelijkvloers of via de deur ernaast.
17u-17u30: Jo Thuys (sound of C). Samenwerking tussen bloggers en PR-bureaus.
18u- 18u15: Omega Pharma’s Beauty@idealabs-party!
19u-19u30: Dave Kallenbach en Dimitri Laenen (Daisycon). Toptips voor Bloggers.
19u30u-….: networking, freebieloading, eating and drinking.

Inschrijven kan nog tot en met 27 maart.. Als je betaald hebt en een QR-code kreeg, is het in orde. Trouwens, dit soort initiatieven valt of staat met sponsors. Tijdens de avond vragen we je dus vriendelijk actief te zijn op social media en de aanwezige sponsors de online visibiliteit te schenken waarnaar zij op zoek zijn. Niemand zal je scheef bekijken omdat je alweer staat te smartphonen, beloofd! Achteraf vragen we je om te bloggen over het event, je goodiebag en de aanwezige sponsors. Hopelijk beschouw je dat als relevante content, voor onze sponsors is het dat alvast wel!

Over die goodiebag gesproken, alleen al daarom moet je langskomen en babbelen met enkele medebloggers. Je inschrijvingsgeld is in no time terugbetaald! Het belooft een ENORM gevulde goodiebag te worden waarvan de waarde meer dan 200 euro zal zijn! 200 euro jawel!!!!! Sponsors zoals Goldfish, Polabora, Femma, Omega Pharma, Smartphoto, Monkey & Butterfly, Anna Pops, Alpro, Liesellove, Lola, Casimier, So Baggy, Studioaimée….en nog vele anderen schenken leuke goodies!

Nog niet overtuigd? Saartje geeft jullie nog genoeg redenen om jullie over de streep te trekken!

Wie van jullie komt? Of wie van jullie twijfelt en kan ik nog overtuigen?

Tot zaterdag!

21 thoughts on “Waarom elke blogster zaterdag aanwezig moet zijn op de Big Blogameetup

 1. Ik was al lang overtuigd dus ik kom zeker! Door jou blogbericht er nog meer zin in gekregen. Wel wat zenuwachtig om er in mijn eentje binnen te stappen 🙂 maar ik ga niet alleen zijn denk ik!

 2. ik was al overtuigd en nu nog meer – ben maar een klein blogje, dat wel een grote groei kent, dus hoef me voor niemand te verschuilen 🙂
  Tot zaterdag x

 3. Vorig jaar heb ik een heel fijne avond beleefd. Kijk maar naar mijn glimlach op die eerste foto! Uiteraard kom ik dit jaar ook. ;o) Ik ben heel benieuwd om iedereen terug te zien en nieuwe mensen te leren kennen.

 4. Ben gisteren geweest en moet bekennen dat ik wel wat onder de indruk was maar voelde me wel direct welkom wat ook niet onbelangrijk is :-). Hopelijk heb ik volgend jaar wat meer lef om mensen aan te spreken.
  1 min puntje voor mij was dat ik toch graag 1 van jullie had bezig gehoord. Hoe het was voor jullie om een blog te starten en hoe je het zelf aanpakte. Maar anders kijk ik wel uit naar een volgende meeting 🙂

 5. Waarom lees ik dit nu pas?? (Lees: door de vermoeidheid die mijn zwangerschap met zich meebrengt)
  Ik voel me zo stom dat ik dit heb gemist … 🙁
  Grote pruillip
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.