0
Zelfgemaakt

Mama's Mooiste

Mama en haar stikmachine zijn weer dikke vrienden. Omdat ik fan ben van gemakkelijke en snelle projectjes, stikte ik afgelopen week op een uurtje tijd een leuk fronsrokje met één mijn favoriete stofjes van Liesellove. Met datzelfde stofje ga ik nog een rokje maken voor mijzelf, zodat moeder & dochter binnenkort dezelfde outfit kunnen dragen! Wordt nog vervolgd.

IMG_0075

Voor het fronsrokje baseerde ik mij op de werkbeschrijving uit Allemaal Rokjes, een rechthoekig stuk stof en een stuk boordstof, meer heb je niet nodig om dit supersimpele rokje met prachtig resultaat te stikken!

Bij zo’n leuk rokje, hoort natuurlijk ook een bijpassend t-shirt. Ook met mijn Cameo ben ik weer dikke vriendjes. Eigen kind, schoon kind, ons Frauke is mama’s mooiste en dat mag heel de wereld weten, nietwaar?

IMG_0076

Het leuke stoeltje vond ik bij Jack Timber

Willen jullie ook zo’n leuke outfit zelf maken? Dan ga ik jullie een beetje helpen :-). Ik mag van liefste Liesellove namelijk EEN CADEAUBON VAN 30 EURO weggeven! En ik zorg voor een bijpassend t-shirt (in je kindermaat naar keuze) met een leuke zelfgekozen quote die ik met mijn Cameo zal snijden! Als dat geen fantastische prijs is?

WAT MOETEN JULLIE HIERVOOR DOEN?
1. Like mijn Facebookpagina en die van Liesellove en DEEL dit bericht
2. Vertel ons met welk stofje uit de webshop van Liesellove jullie iets willen maken en welke quote jullie op jullie t-shirt willen + waarom!
3. Maandag maak ik de winnaar bekend!

Omdat iedereen een beetje winnaar mag zijn en ik al vanaf dag één trouwe klant ben bij Liesellove, mag ik 10% korting weggeven op mijn favoriete stofjes! Leuk leuk leuk! Benieuwd waar ik smoorverliefd op ben? Ge moest al daar zijn!

PS: willen jullie Liesellove echt ontmoeten? Dan kan dat op Petit Bazaar dit weekend of ‘s avonds onze Big Blogameetup! Fijn weekend!

Schermafbeelding 2015-03-27 om 08.48.47

You Might Also Like...

28 Comments

 • Reply
  an laenen
  maart 27, 2015 at 8:21 am

  o superleuk!! moeilijk kiezen he, tussen al die leuke stofjes! Doe maar deze … zou perfect zijn voor wat zomerse kussentjes voor in de zetel: Ditsy Rings in Rainwater. En de tekst … niet moeilijk! Mijn favoriete geflockte T-shirt voor mijn Julleke is alweer te klein. STUNTMAN, mag er op. Maar dan om er ondersteboven op te strijken 🙂 Waarom? Kom eens 5 minuten kijken, dan snap je ‘t wel 🙂

 • Reply
  fenna mossel
  maart 27, 2015 at 8:38 am

  Leuke actie! Ik ga voor Wild Cats dusty pink voor mijn (niet) altijd poeslieve meisje.
  De tekst op het shirt: LENTEKRIEBELS en dan wat insectjes en bloemtjes erbij omdat wij snakken naar het voorjaar
  Groetjes Fenna

 • Reply
  katrien
  maart 27, 2015 at 8:41 am

  Favoriete stof, click!petrol blue om een mooi zomer hemdje te maken en er onder een t-shirt met SELFIE! op.

 • Reply
  Iemke
  maart 27, 2015 at 8:45 am

  Ik zou graag een kleedje maken uit dit stofje http://www.liesellove.be/Tricot-Noch-Organics-Butterfly-Mint, en voor een tshirtje het tekstje BUZZY BEE voor een van mijn jongens, want dat zijn ze echt. Het is ook een icoon speelgoedje uit NIeuw Zeeland en daar zijjn ze ook geboren

 • Reply
  An Van Gestel
  maart 27, 2015 at 8:49 am

  Die Cameo is echt verslavend hé en wat een leuke wedstrijd weeral. Stofjes hebben we nooit genoeg, maar voor mijn zoontje hebben we dringend nog wat joggingbroeken nodig en aangezien hij volop fan is van de dieren vond ik deze wel gepast Zebra van Andrea Lauren http://www.liesellove.be/Andrea-Lauren-Zebra
  en aangezien het bijna pasen is is deze tekst wel gepast: Chicks are all over me
  naar aanleiding van dit T-shirt: http://media.kohls.com.edgesuite.net/is/image/kohls/1877382?wid=800&hei=800&op_sharpen=1

 • Reply
  Laurie
  maart 27, 2015 at 9:03 am

  Fan van rokjes, fan van Liesellove, fan van quotes…
  Fan van deze post dus…

  Ik zou mijn dochter in veel stofjes zien stralen. Eén van mijn favorieten is de Vlinder Aquarel
  http://www.liesellove.be/Katoen-stoffen-Vlinder-Aquarel-

  En dat combineren met de quote: Dreams give wings

 • Reply
  Ivy Jansen
  maart 27, 2015 at 9:04 am

  Die Paradiso Shade Grey vind ik heel mooi. Zou ideaal zijn voor een Lotta skirt voor mezelf en de Lotta dress voor de dochters. En een tekst voor op het tshirt? Ongetwijfeld “papa’s prinsesje” !!

 • Reply
  Marjan Wens
  maart 27, 2015 at 9:47 am

  Mijn voorkeur gaat naar de stofjes van Coton & steel. Mijn voorkeur voor de moment is de tangramm in eggshell voor een jumpsuit voor de dochter of enkel de broek als het niet uit een metertje gaat.
  De quote op een t-shirt: a smile is the prettiest thing you can wear.
  En nu maar duimen!

 • Reply
  Lara
  maart 27, 2015 at 10:20 am

  Oh, leuk leuk leuk!
  Ik ben al een tijdje weg van het stofje ‘Madeliefje’, het zou heerlijk zijn hier een blouseje van te maken.
  http://www.liesellove.be/Viscose-Madeliefje
  Zelf nog geen kindjes, tenslotte nog maar 22 jaar, maar mijn nichtje wordt grote zus, wel twee maal in een keer. Dus een T-Shirt met de quote: ‘De beste grote zus’ zou wel leuk zijn!

 • Reply
  Kersten Eveline
  maart 27, 2015 at 10:22 am

  Wat een leuke give-away… als ik deze win heb ik meteen een goede reden om terug aan mijn hobby te beginnen… 😀 Ik ben meteen verliefd geworden op het stofje Kennedy in Multi – designer: Camelot, zeer leuk voor een rokje of broekje van te maken voor mijn kleine prinses!
  Quote: Precious Little Miracle –> Omdat elk kindje een klein wondertje is!

 • Reply
  Kersten Eveline
  maart 27, 2015 at 10:31 am

  Wat een leuke give-away… als ik deze win heb ik meteen een goede reden om terug aan mijn hobby te beginnen… 😉 ik ben meteen verliefd geworden op het stofje Kennedy in multi van designer Camelot, zeer leuk stofje voor een rokje of een broekje voor mijn kleine meid…
  Quote: Precious little miracle
  Omdat elk kindje toch een klein wondertje is

 • Reply
  Flo
  maart 27, 2015 at 10:51 am

  Oooh wat een fijne actie !!

  Ik waag zeker ook mijn kans 🙂 en deel dus met veel plezier het berichtje!
  Ik zou opteren voor de stof “Tweed in Rainwater” (http://www.liesellove.be/Katoen-Camelot-Tweed-in-Rainwater) dat kleurtje is volledig dezelfde dan Tuur zijn geboortekaartje bijna een jaar geleden en zijn doopsuikers!
  Wat zou ik ermee maken? Een kroontje voor zijn verjaardag en een bijpassend zeverdoekje dat hij diezelfde dag kan aantrekken omdat hij dan voor het eerst eens zal mogen smullen van een stukje taart 🙂 De foto’s van de dag zelf zou ik u dan zeker overmaken !! En omdat we in het feest thema willen blijven zou ik opteren voor de volgende quote: ADD A LITTLE CONFETTI TO EACH DAY ! Maar als dat te lang is een alternatief dat iets korter is: You are so loved

  Fingers crossed en success aan iedereen !

 • Reply
  Elke Dufour
  maart 27, 2015 at 12:00 pm

  Wow, toffe wedstrijd!
  Ik doe graag mee, mijn favoriet is het stofje “sheep”. Ik zou er graag nestjes en dekentjes voor sterrenkindjes mee maken ( zie facebookgroep “made with love for stars”)
  Als quote wil ik wel “stars are loved” of “we love little stars”
  Alvast bedankt voor deze wedstrijd en succes met je naai en cameohobby’s.

 • Reply
  Liesbet R
  maart 27, 2015 at 12:29 pm

  Leuke combinatie, dat rokje met dat T-shirtje! Ik zou kiezen voor het stofje “birds on branches” voor een rokje of kleedje voor mijn dochter. En voor de quote liet ik mij inspireren door Emma&Mona: “Mum & Dad well done, I’m awesome!”

 • Reply
  Ann
  maart 27, 2015 at 1:48 pm

  Wat een leuke actie en wat een toffe stofjes!
  mijn voorkeur gaat uit naar de stofjes click! zowel in petrol blue als in saffron yellow,

  voor het tekstje op de t shirt: “limited edition” voor de jongste, met zijn oudere broer en zus steekt hij er qua kattenkwaad toch wel met kop en schouders bovenuit!

  groetjes
  Ann

 • Reply
  Nathalie Teirlinck
  maart 27, 2015 at 4:12 pm

  Omdat stof winnen nog leuker is dan kopen:
  Ballet dancers (katoen)
  Mijn quote ‘mijn lieve danseres’ Omdat ons lieve Sterre zo graag beweegt en danst en mijn hele hartje verovert als ze plots uit het niets zegt dat ze mij graag ziet smile-emoticon.
  Het zou dan een rokje, kleedje, tasje kunnen worden, allemaal meisjesdingen 🙂

 • Reply
  Katrijn
  maart 27, 2015 at 4:17 pm

  Wat een schattig meisje !
  Ik kies voor het stofje ‘roodkapje’ voor mijn mmoiste meisje !
  De quote mag zijn ‘Pretty in Everything’ gewoon omdat het zo is ! 🙂

 • Reply
  Annelies Crommelinck
  maart 27, 2015 at 7:38 pm

  Oh, super! Ik zou kiezen voor Pinguïns van Andrea Lauren, voor een Ole voor mijn zoon. “Boys will be boys” lijkt me wel een leuke quote om eens een t-shirt te pimpen! Zou ideaal zijn om aan te doen op zijn eerste schooldag, na de paasvakantie!

 • Reply
  Wendy
  maart 27, 2015 at 9:49 pm

  Superleuke outfit!
  Mijn favoriete stofje is flamingo’s van michael searle. Waarom? Ik vind de roze flamingo’s geweldig maar met een zoontje in huis kon ik deze natuurlijk nooit gebruiken… Ik kocht al eens een soortgelijk stofje bij liesellove om een jurkje te maken voor een babyborrel maar sinds vandaag weten we dat baby-in-de-buik een meisje is dus kan ik opnieuw met flamingo’s aan de slag. Maar deze keer voor ons kleintje! En de tekst op de t-shirt mag voor mij ‘cutie’ zijn!!

 • Reply
  Laura
  maart 28, 2015 at 8:32 am

  Wat een leuk rokje en een mooie meid!
  Ik doe graag mee met de wedstrijd… Dit stofje: http://www.liesellove.be/Tricot-Noch-Organics-Tiger,-Gray lag al verschillende keren in mijn winkelmandje maar ik heb het nog niet gekocht.
  Ik heb zelf een cameo, dus al verschillende shirts gepimpt, maar je mag me altijd verrassen 🙂

 • Reply
  Bau
  maart 28, 2015 at 3:10 pm

  Het stofje birds voor een fleurig zomerrokje of het nosh stofje butterfly mint. Het tekstje op het t shirt little sunshine voor ons zonnetje in huis

 • Reply
  Liesbet Schelfthout
  maart 28, 2015 at 4:57 pm

  Hey het retro pink stofje zou fijn zijn met de tekst op de tshirt ik ben fier eindelijk 4 ! Ze is bijna jarig

 • Reply
  Caroline
  maart 28, 2015 at 6:02 pm

  Wat schattig, zeker weten moeders mooiste in haar prachtige outfit.
  Ik doe graag mee want Liessellove is toch wel echt mijn favo stoffenshop.
  Ik zou gaan voor het katoentje “Flowery sky”, en daarvan zou ik een jurkje met flink wat zwier maken voor mijn eigen mooiste. En de quote…dan ga ik zeker weten voor “never let anyone dull your glitter”, want mijn kleine meisje glittert van binnen en buiten.

 • Reply
  Evelien Anné
  maart 28, 2015 at 10:07 pm

  Ooh… Met 3 vrouwen in huis zou ‘August’ van Cotton + Steel hier met open armen ontvangen worden. Wat een prachtig stofje… Heerlijk materiaal om de meisjes te verwennen met een nieuw jurkje!
  En ik vind de quote “Don’t grow up, it’s a trap” wel passend. (Want soms zou ik willen dat ze voor altijd mijn kleine meisjes blijven… )

  Heerlijke foto’s trouwens! Een stralend meisje in een prachtige outfit…

 • Reply
  Deryckere liselotte
  maart 30, 2015 at 6:52 pm

  Ik zou kiezen voor de black duck voor een rokje voor mijn dochter van elf , als quote voor de t – schirt : duck face ! Ze houd ervan om gekke bekken te trekken . Hele mooie actie trouwens , en moeilijk te kiezen want liesellove haar stofjes zijn mega mooi.

 • Reply
  joaquim
  maart 31, 2015 at 10:09 am

  Toffe wedstrijd! Omdat papa’s ook graag iets leuks voor hun kleintje hebben, graag stofje zebra voor onze kleine prins! Leuk om iets zelf te ontwerpen (samen met mama). Hij is nu al gek van diertjes, dus zou leuk zijn!

  • Reply
   joaquim
   maart 31, 2015 at 4:31 pm

   en als quote little hero 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.