0
LIFESTYLE Uncategorized

Kleertjes overal!

Kleertjes overal

 

Als mama van twee kindjes word ik superblij van vrolijke en kleurrijke kleertjes van goeie kwaliteit en liefst niet te duur! Tijdens mijn zoektocht naar leuke webshops, kwam ik terecht bij Kleertjes Overal. De leuke t-shirts van Coq en Pâte worden hier zeer graag gedragen door Kobe en Frauke, maar ook de collectie van Oilily vind ik geweldig! Wencke, ondertussen mama van twee kindjes, maakte een groepje aan op Facebook voor de verkoop van de te kleine kleertjes van haar kleine man en zijn nichtjes! Ook andere mensen kwamen bij haar terecht met hun kleertjes dus het aanbod werd alleen maar groter en groter…

Van een klein Facebook-groepje kwam er dan een heuse webshop, dankzij haar geweldige man (IT-specialist) Steven! Ik ontmoette Wencke, de supersympathieke vrouw achter deze leuke webshop, afgelopen editie van De Leuke Mamamarkt en stelde haar enkele vraagjes…

Wencke, waar en wanneer ben je met je webshop begonnen?
Het idee kwam er nadat we onze eerste kleine man hadden! Zoveel kleertjes die hij maar even kon aandoen… Die ben ik beginnen verkopen via Facebookgroepen. En tijdens een etentje met de familie bleek dat er ook interesse was om de kleertjes van de nichtjes te verkopen om hun spaarpotjes een beetje extra te vullen en zo ben ik dan een eigen groepje begonnen met tweedehandskleertjes. En dan stopte een winkeltje hier in de buurt met het verkopen van één van mijn favoriete merkjes en zo zijn we dan beginnen nadenken om er ook nieuwe collecties bij te nemen en dan een webshop te beginnen.
Sinds januari 2015 bieden we collecties aan van o.a. Paul Frank, Oilily, Ubang Babblechat, Boys & Girls, Coq en Pate.

Wat vind je zelf het favoriete item uit je webshop?
Het is moeilijk om er slechts 1 item uit te kiezen maar voor de meisjes ga ik voor het Honolulu kleedje van Oilily. Elk meisje straalt gewoon in de jurkjes van Oilily. En voor de jongens ga ik voor deze van Boys & Girls. Schitterend vind ik deze! Speels, leuke print, en kan in principe voor jongens en meisjes!
Wat maakt jouw webshops anders dan alle andere webshops?
Het idee is om collecties aan te bieden die niet overal te vinden zijn. De kleertjes moeten dus iets unieks hebben! Ik kies ook alleen maar dingen voor de nieuwe collecties die ik zelf mooi vind en zou willen aangedaan hebben als kind en nu mijn eigen kinderen zou aandoen dus de kleertjes zijn kleurrijk en speels, en tegelijk ook van goede kwaliteit.Wencke, goed bezig, jij maakt onze wereld weer een beetje kleurrijker met jouw leuke webshop!

Leuk om weten! Wencke verkoopt nog steeds tweedehandskleertjes! Mocht je zelf interesse hebben om kleren binnen te brengen, neem dan zeker contact met haar op of lees hun voorwaarden!
Kijk zeker ook nog bij de solden, want je kan nog geweldige koopjes doen deze week!
www.kleertjesoveral.be

IMG_4091
IMG_4062
IMG_3319
IMG_3333

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Lotte
    juli 29, 2015 at 1:49 pm

    Ooooooh, die flamingotrui <3 <3 <3

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.