0
MAMA ZIJN

10 maal 2014

Lieve Riet vroeg om mijn jaar te delen in 10 foto’s. Hier doe ik graag aan mee, want ik mag wel zeggen dat 2014 met alle ups and downs toch wel een geweldig leuk jaar was.

2014 was een jaar met:

1. Nieuw werk en wat voor één, een job die ik met hart én ziel doe, met een nieuwe uitdaging, waarin ik ongelooflijk veel kansen kreeg, dankzij het Nieuwe Werken ideaal om te combineren met mijn gezin. Alleen maar voordelen en dus onvergetelijk in 2014!

femma

2. Een nieuw boek dat ik onmogelijk kan vergeten dit jaar, want het nam een groot deel van mijn tijd in beslag. Dat boek maakte ik natuurlijk niet alleen en ben daarom mijn dikke vriendinnen, fotografes, helpers…nog steeds ontzettend dankbaar! Els, MiekeHilde, Lies & Griet, jullie ben ik extra dankbaar voor jullie hulp!

hetleukevakantieboek
3. Leuke familievakanties: we gingen in 2014 maar liefst 3 keer weg met ons gezin, telkens naar een ander Landal-park. Het Vennebos, Hof Van Saksen en Eifeler Tor, jullie hebben één voor één ons hart gestolen! We beleefden er ongelooflijk veel quality time.

DSC_0046

4. De Leuke Mamamarkt, zowel de eerste als de tweede editie was een ongelooflijk succes en dankzij de mooie foto’s van Sarah zal ik er altijd een mooie herinnering aan over houden. En omdat ik een echt familiemens ben, vind ik zo’n fotobooth samen met mijn geweldige broers en zus een dankbare herinnering.

lobke en co-2

5. Leuke naaisels en alle leuke mensen die ik daardoor leerde kennen. Ik bracht een dag door met haar, ik ging twee keer op naaiweekend en ik startte in mijn dorp met een naaicafé. Elke keer ben ik dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en trots op wat ik zelf heb gemaakt. 2015, verwacht je maar aan veel leuke naaisels!

naaisel

6. Nieuw leven! Ik werd nog eens tante, één van mijn beste vriendinnen werd voor het eerst mama en ongetwijfeld zijn er nog heel wat lieve vrouwen uit mijn entourage die een prachtige baby op de wereld zetten. Heerlijk!

Thijs

7. Kleine gelukjes, een jaar waarin ik ondanks enkele financiële tegenslagen en kleine probleempjes die snel zullen opgelost worden, toch zoveel mogelijk probeer te genieten van kleine gelukjes. Een jaar waarin ik leerde om mijzelf kwetsbaar op te stellen, het leven is niet altijd een feest, maar toch durf ik dankzij die kleine gelukjes vertellen dat ik gelukkig mag zijn.

sfeerbeeldvakantie

8. Eerste en laatste keertjes
Kindjes die groot worden en zoveel eerste en laatste keertjes beleven, voor het eerst alleen in het grote bed slapen, voor het eerst op het potje gaan, voor de laatste keer naar Kind&Gezin of voor de laatste keer naar moeke Anja gaan. Elk afscheid is een nieuw begin, maar dat maakt het soms verdomd moeilijk.

Schermafbeelding 2014-12-17 om 14.49.46

9. Restyling van mijn blog dankzij deelname aan de ongelooflijke leuke Blogcademy en de toffe madammen die dit weekend onvergetelijk maakten, nietwaar Soetmin en Lies?

Schermafbeelding 2014-12-17 om 14.17.41

10. Een hecht gezin waarvan moeder en vader ondertussen al 14 jaar samen zijn! Een breekbaar maar tegelijkertijd ook een hecht gezin, dat ondanks moeilijke watertjes af en toe toch het hoofd boven water houdt. Iets waar ik elke dag dankbaar voor ben, elke dag opnieuw, elke minuut, elke seconde. 2015, ben benieuwd hoeveel moois jij voor ons zal brengen.
Schermafbeelding 2014-12-17 om 14.53.03

Lieve Lies, Soetmin en Griet, ben benieuwd naar jullie jaar in foto’s, doen jullie mee?

En jullie lieve lezers, hoe was jullie jaar? Wat waren jullie hoogte-en laagtepunten?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  SnottebELLIE
  december 17, 2014 at 2:18 pm

  Leuk om te lezen, echt een topjaar om nooit meer te vergeten 🙂

 • Reply
  Sophie
  december 17, 2014 at 2:41 pm

  Hel mooi! Zelfs ontroerend! Veel geluk in 2015!

 • Reply
  Griet
  december 17, 2014 at 2:44 pm

  Zoetje, ik stuur je virtuele kussen. Wat een mooi overzicht!
  En ik sta daar gewoon tussen! xxx

 • Reply
  Lindsy
  december 17, 2014 at 6:01 pm

  Die laatste foto is prachtig!

 • Reply
  Lies
  december 18, 2014 at 5:31 am

  Wat een mooi overzicht, ik zal het ook doen maar nog even geduld 😉

  dat van de blogcademy… dat was top… plannen we een weekendje Amsterdam binnenkort eens? 😉

 • Reply
  Riet
  december 18, 2014 at 10:22 am

  Leuke wereld, kleurrijk leven! Op naar een even wervelend 2015!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.