0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Is je boekentas klaar?

IMG_5515“Is je boekentas klaar? De boekentassencontroleur is daar!” Frauke en Kobe zingen het bekende liedje van Kapitein Winokio ondertussen luidkeels mee! En ze kunnen niet wachten tot ze binnen twee weken weer hun boekentasje mogen klaarmaken voor hun eerste schooldag. Kobe zijn boekentas is al gevuld. Maar Frauke had nog watverjaardagscentjes over om een nieuw exemplaar te gaan kopen. Zo gezegd zo gedaan.

Zoals jullie eerder al konden lezen op mijn blog ontdekte ik niet zo lang geleden een keileuk winkeltje in mijn buurt waar ze de leukste schoenen verkopen. Pim Kids Shoes verkoopt niet alleen kinderschoenen maar ook toffe schoolaccessoires zoals grote en kleuterboekentassen van Escudama, nog meer leuke boekentassenbrooddozen, drinkbussen en rugzakjes van Blafre…Murielle maakte een leuke selectie aan productjes waar wij smoorverliefd op zijn, zoals dit mooiste roze kleuterboekentasje van Escudama dat zo mooi voor ons stond te blinken. Isn’t she lovely?

We zochten en vonden nog leuke schoentjes zodat Kobe en Frauke op 1 september een geweldig schooljaar in kunnen stappen!

Murielle, dat wij ondertussen grote fan van jouw winkeltje zijn, wist je natuurlijk al en komen zeker nog terug volgend seizoen! Jij bent echt een supersympathieke madame die keigoed met kinderen om kan gaan en zo hebben we het graag…Voor lokale winkels en kleinere webshops als die van jou maak ik hier graag reclame! Doe zo voort!

Benieuwd naar het assortiment van Pim kids shoes? Check zeker hun website www.pimshoes.com of ga eens een kijkje nemen op hun Facebookpagina of volg hen op Instagram.

Jullie nog leuke shoptips in onze buurt?
IMG_5526IMG_5518
IMG_5519IMG_5500IMG_5502IMG_5495IMG_5510

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Pim Kids Shoes.
Voortaan zal je ook leuke artikels kunnen lezen van mij op haar blog zoals…

Terug naar school: zo bereid je je kind optimaal voor
.

Van een leuke samenwerking gesproken!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Anoniem
  augustus 19, 2016 at 1:03 pm

  Die lage roze laarsjes zijn prachtig!Stapte ook al binnen in dat winkeltje.Inderdaad mooie schoentjes en veel ander leuks?Hoop nog meer tips voor leuke winkels hier in de buurt te lezen.Ken je ‘Alice’in Merchtem?Ook de moeite!Gezellig plek om koffie te drinken met leuke speelhoek voor de kids.Ze verkopen ook tweedehands kinderkledij van Belgische merken en designers.(ps ik denk dat in je laatste stukje een woord te veel staat)

 • Reply
  Vanessa
  augustus 20, 2016 at 12:17 pm

  Zeer mooi allemaal! Maar 220 euro voor een kinderboekentasje? Dat gaat me écht te ver …

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.