0
Uncategorized

Ik geef mijn eindejaarscadeau weg

Een boekenbon, een bon bij de Wereldwinkel of een Femmapas cadeau doen aan iemand anders…dit jaar konden we op mijn werk kiezen tussen deze drie eindejaarscadeaus. Omdat geven leuker is dan krijgen en ik tot en met kerstdag elke dag ‘iets’ aan iemand geef, geef ik vandaag graag aan iemand van jullie een jaar lidmaatschap bij Femma weg.

Femmapas

 

Wat kan je zoal doen met zo’n Femmapas ter waarde van 30 euro/jaar?

naaisalon

Wat moet je doen?
1. Like mijn Facebookpagina en die van Femma
2. Laat in de comments achter waarom jij eigenaar wilt worden van een Femmapas en vertel erbij welke activiteit jij zeker eens wilt volgen bij Femma of doe zelf een nieuw voorstel.
3. Morgen maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina!

Succes!

You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Tina Van Steen
  december 15, 2014 at 8:27 am

  Super leuke cadeautje

  Ben al verschillende jaren lid en al vaak meegedaan met workshops. Het naai-weekend dit jaar was super.

  Graag zou ik nog eens een naai-dagje hebben in de regio. Waarbij je samenkomt op een zaterdag of zondag met allemaal gelijkgezinde uit je regio om samen een dagje te naaien.
  Of een workshop wokken. Want mijne wok smaakt toch niet zo lekker zoals je het ergens gaat eten.
  Of haakles want dat gaat me nog niet zo goed af.

 • Reply
  Jessy
  december 15, 2014 at 8:34 am

  Ik naai nog maar pas en zou graag op cursus gaan.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  december 15, 2014 at 8:38 am

  Ik zou mij wel graag willen aansluiten bij een naaicafé!

 • Reply
  Hilde Cortebeeck
  december 15, 2014 at 8:45 am

  Maar zo leuk!!
  Ik ben al heel lang thuisblijfmama maar ik kom bijna nooit buiten. Sinds een half jaartje ben ik echter “uitgebroken” en ik geniet er echt van!
  Ik zou heel graag een naaicursus volgen. Ik heb een paar keertjes een eenmalige cursus gevolgd maar ik kan nog te weinig naar mijn zin. Ik heb hopen stof liggen waar ik niets mee doe en daarom zou ik graag een beetje me-time hebben met andere mama’s, even weg van mijn zorggezin, meer sociaal contact, en meer skills met mijn naaimachine 😉
  Plus… ik heb gehoord dat het heel leuk is bij Femma 😉

 • Reply
  Maureen De Brucker
  december 15, 2014 at 9:05 am

  hoog tijd voor brei- en haakcafe’s naast de talrijke naaicafe’s ! Wol is een fantastisch materiaal en iedereen moet toch eens een warme sjaal gebreid hebben ?! Of voor de gevorderden een moebius-cowl

 • Reply
  Thielemans Eve
  december 15, 2014 at 9:11 am

  Iets waar ik al even over twijfel zo een lidmaatschap, dus eentje winnen zou wel top zijn. Zo een naaiweekend zou ik deze keer mss niet over twijfelen en mss wel een niet naai gerelateerde workshop, om zo eens iets helemaal anders te doen!

 • Reply
  Ritteke
  december 15, 2014 at 9:42 am

  Wat een keitof eindejaarsgeschenk!
  Uiteraard heb ik reeds eerder jouw pagina en die van Femma geliked!!
  Blijkbaar heb ik reeds enkele naaicafeetjes gemist in Breendonk, dus bij één van de volgende ben ik zeker present. Het lukt me net om een draad door alle gaatjes van mijn naaimachine te krijgen en een spoeltje op te winden. En zowaar krijg ik er zelfs geluid uit! De stiksels … dat is een ander paar mouwen!
  Wat ik een leuke activiteit zou vinden?
  Avondjes “brei- en haakcafé”! Misschien kan er gewerkt worden rond een thema (nu bv sjaals en mutsen), projectjes ten voordele van daklozen, weesjes, langdurig zieke kindjes….
  Helemaal in het teken van jouw motto “Geven is het nieuwe hebben” dat je zo leuk beschrijft:
  https://www.leukewereld.be/2014/12/waarom-geven-goed-voor-je-is/

 • Reply
  meisje
  december 15, 2014 at 11:48 am

  Dit vind ik ook een leuk cadeau!

  Ik zou het leuk vinden om zo een paar workshops te volgen in het naaien, en zo steeds moeilijkere stuks te maken. Of avondjes naaicafé of een naaiclub zou ook wel leuk zijn.
  Ik zou ook het aanbod in het oog houden en aan allerlei creatieve lessen deelnemen om zo nieuwe dingetjes te leren!

 • Reply
  Tine
  december 15, 2014 at 12:08 pm

  Woohoow, wat een supertof kado! De activiteit die ik graag zou volgen, is een naaicursus. Ik probeer al een tijdje dat ergens te volgen, maar steeds stuit ik op een wachtlijst.. Jammer want ik wil graag aan de slag voor mijn 4-maand oude spruit.. Ik kan wel wat begeleiding gebruiken :).

 • Reply
  Lotte
  december 15, 2014 at 2:10 pm

  Hiervoor waag ik zeker mijn kans. Zou een heel leuke verrassing zijn :D.

  Als ik zo op de activiteitenlijst kijk is het nogal moeilijk er zo maar eentje uit te kiezen. Vooral de naaicafés spreken me aan, een kledingruil lijkt me ook leuk om te doen… Het upcycling thema is ook wel iets voor mij… Veel dingen dus :D.

  En nu duimen maar :D.

 • Reply
  Miss Fabuleus
  december 15, 2014 at 4:16 pm

  Whieee… ik zou zo’n lidmaatschap wel willen winnen!
  En misschien zou het wel leuk zijn om in de toekomst ook workshops te geven rond tijd winnen en je leven organiseren, want hebben we niet allemaal tijd te kort?
  Je mag me trouwens altijd bellen als je daar een lesgever voor zoekt.

  http://www.missfabuleus.be

 • Reply
  christine
  december 15, 2014 at 4:43 pm

  Hallo, ik zou dit heel graag winnen!

  Ik woon nu een jaar in een nieuw dorp. Het is hier heel moeilijk om nieuwe mensen te leren kennen en via deze activiteiten zou ik dit zeker willen doen.

  Bovendien ben ik op zoek naar een leuk naaicafé. Om met een groepje vrouwen samen te naaien..
  Een kledingruil lijkt mij ook leuk, of eens koken met een groepje vrouwen.

  Ik lees nu al een half jaar telkens de digitale nieuwsbrief van Femma en zou wel graag eens de echte versie volledig kunnen lezen..

  Groetjes

 • Reply
  stefanie leers
  december 15, 2014 at 6:50 pm

  Hallo, ik heb interesse in kookles en naailes!

 • Reply
  Lieke // A Bouquet of Buttons
  december 15, 2014 at 6:53 pm

  Wat een leuke cadeau! Ik ben al even fan van je pagina en ook van die van Femma. En wat ik zou doen? Zeker naar 1 van de vele handwerkactiviteiten komen en er staan ook vaak leuke uitjes op het programma. Daar wil ik dus graag aan deelnemen, oh ja en elke keer in het magazine duiken zou ook 1 van mijn favoriete activiteiten zijn 🙂

 • Reply
  Goethals Ann
  december 15, 2014 at 7:16 pm

  Ik zou een lidmaatschap bij Femma wel willen winnen, omdat dat een stimulans zou zijn om toch eens deel te nemen aan workshops! 🙂

 • Reply
  Goethals Ann
  december 15, 2014 at 7:17 pm

  Ik zou een lidmaatschap bij Femma wel willen winnen, omdat dat een stimulans zou zijn om toch eens deel te nemen aan workshops! 🙂
  Een naaiworkshop zegt me zeker iets en knutselen allerlei kan me wel bekoren.

 • Reply
  Jessy De Weerdt
  december 15, 2014 at 7:42 pm

  WOW!!! Prachtig cadeau!
  Ik zou graag leren naaien, ben nog maar net begonnen.

 • Reply
  Van Deuren Els
  december 15, 2014 at 8:02 pm

  Het zou een super cool cadeau zijn…ik ben graag creatief bezig en zo kan ik nog veel bijleren …ik ben beginner naaister…dus altijd meegenomen!!

 • Reply
  Anneleen
  december 15, 2014 at 9:27 pm

  Een naaisalon spreekt me alvast heel erg aan!

 • Reply
  Sandra De Busschere
  december 15, 2014 at 10:34 pm

  Goh, lijkt me superleuk om als alleenstaande mama eens iets te doen tijdens de weekends dat ik mijn meisjes niet heb met andere toffe dames uit mijn buurt die dezelfde interesses delen.. Naaien is mijn passie, helaas ontbreekt me soms de tijd en alleen zitten naaien is natuurlijk niet zo leuk als met een groepje samen.. Lijkt me gezellig om tips uit te wisselen.. En zo’n jaarabonnement lijkt me een heel leuk kerstkado voor mezelf!

 • Reply
  Anaf Chris
  december 15, 2014 at 11:17 pm

  Ik zou graag bij Femma workshops volgen. Ik ben jarig op Kerst en een Femmapas zou een mooi cadeau zijn om een gans jaar te kunnen genieten van de voordelen.

 • Reply
  liesbet
  december 16, 2014 at 6:57 am

  Oh super een lidmaatschap bij femma! Ik zou me aansluiten bij een naaigroepje maar ook proberen heel veel creatieve lessen in de buurt mee te pikken. Altijd inspiratie opdoen en nieuwe techniekjes leren! Super!

 • Reply
  Joke Lamaire
  december 16, 2014 at 8:17 am

  O o… Hopelijk op de valreep nog net op tijd! Ik was het hier deze week nog aan het zeggen tegen mijn lief, dat ik me maar eens ga aansluiten bij Femma. Bij ons hier vooral wat oudere dames, maar tijd om eens wat jonge mama’s te lanceren 😉

 • Reply
  Kim Van Audenhoven
  december 16, 2014 at 9:34 am

  Hopelijk nog op tijd voor het beste kerstkado ooit!

  Ik zou een activiteitje voor de kids zeker en vast meedoen. Die verdienen ook wat creatijd. Nu mama terug aan het werk is kunnen we minder samen zitten om te knutselen en activiteitjes uitte denken. Zelf zo uik een yogaatje doen, of een leuke workshop naaien. Veel leuks, zeker genoeg om een jaar mee te vullen!

 • Reply
  Jill
  december 16, 2014 at 10:06 am

  Oh, wat een leuke actie alweer! Jij bent echt is een vrijgevige bui! 🙂
  Ik zou graag wat vaker meedoen aan naai- of kookavondjes en dan lijkt mij dit een ideale startmanier!

 • Reply
  Bieke
  december 16, 2014 at 6:25 pm

  Zo’n naaiweekend lijkt me oergezellig. Bovendien een kans om eens andere naaiende dames te ontmoeten en samen ideetjes uit te wisselen.
  Duimen maar voor mezelf!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.