0
MAMA ZIJN Uncategorized

De kinderkamer van Frauke

IMG_3569

Frauke krijgt binnenkort een grotere kinderkamer, dat betekent dat ik mij weer helemaal mag laten gaan met de inrichting ervan. Met spijt nemen we afscheid van haar mooi babykamertje…kijken jullie nog even mee?

IMG_3681IMG_3686IMG_3701IMG_3690IMG_3699

Benieuwd waar haar leuke spulletjes vandaan komen?

° De papieren opbergzak ‘Stuff’ is ideaal. En prachtig! Alles wat rondslingert in haar kamertje gaat erin: van poppen, duploblokken tot ander speelgoed!
° Haar bedje vond ik vorig jaar in de Kringwinkel en knapte ik helemaal op.
° Haar kast kreeg ook een make-over en werkte ik af met porseleinen knoppen.
° Het oud Fisher-Price speelgoed en de babushka’s verzamelde ik door de jaren heen en vond ik kringwinkels en rommelmarkten.
° De blikvanger in Frauke’s kamertje is dit kleurrijke, unieke en handgemaakte en eco-vriendelijke bolletjeskleed. Wat ik er zelf zo geweldig aan vind, is dat dit door vakvrouwen in kleine ateliers in Nepal gemaakt is. Deze vrouwen uit Nepal krijgen hier een eerlijk loon voor! Dus wanneer je zo’n bolletjeskleed bestelt heb je niet alleen een mooie en unieke mat, maar je helpt er ook de vrouwen uit Nepal aan een eerlijk loon. Smoorverliefd ben ik erop! Elk kleed is bovendien uniek, dus dat maakt het hebben ervan alleen maar leuker. En Frauke kan uren spelen op haar vrolijke speelmat! Zijn jullie ook zo verliefd?

Dan heb ik goed nieuws, want toen ik de mensen achter dit bolletjeskleed vroeg of we geen leuke give-away konden organiseren, waren ze meteen dolenthousiast!
Nieuw-Zeelandse-wollen-tapijt-onderzetters

Wat moet je doen om zo’n unieke onderzetter te winnen?
1. Like mijn Facebookpagina en die van Sukhi
2. Laat in een reactie hieronder weten waarom jij zo’n leuke onderzetter verdient?

Maandag maak ik de winnaar bekend via Facebook.

Succes!

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Sukhi.nl

 

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Lilian
  mei 6, 2016 at 9:08 am

  ik ben verliefd op t kleed en ben heel hard aan t sparen 🙂 dus een bijpassende onderzetter zou super zijn 😛

 • Reply
  Katrien De Bondt
  mei 6, 2016 at 9:56 am

  Als ik genoeg onderleggers spaar kan ik ze misschien aan elkaar zetten dan heb ik alsnog een kleed ;o)

 • Reply
  Nathalie
  mei 6, 2016 at 9:58 am

  Leuk hoor dat restylen. Dat kan ik binnenkort ook weer gaan doen en ik kan al bijna niet wachten!

 • Reply
  Liesbet R
  mei 6, 2016 at 10:05 am

  Leuke kamer! Ik zou graag zo’n onderzetter winnen om mijn keuken een beetje op te fleuren.

 • Reply
  Dorine
  mei 6, 2016 at 12:28 pm

  Ben ook weg van het bolletjeskleed….heel leuk met al die kleurtjes l♡
  Krijg een superleuke theepot voor moederdag (ja ik ben zo’n mama die haar cadeautje zelf koopt en nee geen probleem mee;-)
  Die onderzetter is dan erg leuk voor daarbij!

 • Reply
  Margriet
  mei 6, 2016 at 1:21 pm

  Heerlijk bont en vrolijk die babykamer. Ik ben benieuwd naar haar peuterkamer.

 • Reply
  Veerle
  mei 6, 2016 at 6:40 pm

  In combinatie met onze gele en witte stoelen van Zuiver en de groene Trip Trap van de kids zou zo’n gele onderzetter superleuk zijn op de eettafel. Heerlijke frisse zomerkleurtjes in onze keuken! Fingers crossed!

 • Reply
  Tineke Van Iseghem
  mei 6, 2016 at 7:41 pm

  Omdat ons zoontje hier ons al 11 maanden aan een stuk onderbroken nachten en grote wallen bezorgt… Hebben we tenminste iets vrolijks om naar te kijken wanneer we doordeweeks en in het weekend onze eerst pot sterke koffie of thee om kwart voor zes al op tafel moeten zetten 😉

 • Reply
  Fo
  mei 7, 2016 at 6:54 am

  Zo’n leuke give away! Zo’n tapijtje zou ons appartement wel af maken. We wonen hier een dik jaar, maar de laatste kleine afwerkingen zoals iets aan de muur hangen laten op zich wachten. Op hoop van zege!

 • Reply
  Astrid
  mei 7, 2016 at 7:20 pm

  Ik vind de onderzettertje zo mooi, dat ik twijfel of ik er wel,iets op zou zetten. Mss gewoon als decoratie op de kast 🙂

 • Reply
  Kimmeke
  mei 9, 2016 at 12:15 pm

  Ooh super die tapijten.
  Ik ben ook bezig met het herinrichten van mijn dochter haar slaapkamer.
  Kleine meisjes worden groot.
  De onderzetter zou een mooi plaatsje krijgen in haar kamer.

 • Reply
  Floor
  mei 16, 2016 at 8:05 pm

  Mag ik er ook mijn zoontje van 3 maand opzetten? Mijn vrolijk bolleke op een vrolijke bollekesonderzetter? 2x instant happiness! En net zoals mijn kroost zou de onderzetter een prominente plaats krijgen in mijn leven 🙂

 • Reply
  Nikki - Sukhi.nl
  mei 21, 2016 at 2:15 pm

  Super leuk!! Harstikke bedankt 🙂
  groetjes!
  Nikki

  http://www.Sukhi.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.