0
MAMA ZIJN

Help de kerstman!

help de kerstman

Mijn motto van de week? Geven is het nieuwe hebben! Omdat Kobe en Frauke bedolven zijn onder het speelgoed, kuisten we afgelopen week samen de speelgoedkasten uit en zorgden we voor een doos vol leuk speelgoed waar we andere kindjes plezier mee kunnen doen.
Ondertussen kwam mijn geweldige collega Katrien samen met enkele vriendinnen op het geweldige idee om een ‘geef’actie op poten te zetten in haar streek. Van zo’n initiatieven word ik altijd blij en wij weten dus aan wie we onze grote doos vol speelgoed zullen geven.
Jullie kunnen ook jullie steentje bijdragen!

Wat?
Omdat iedereen met kerst graag een pakje onder de kerstboom vindt, zamelen wij speelgoed en huisraad in voor kansarme gezinnen uit de streek. Voor de kinderen zoeken we speelgoed voor alle leeftijden (vb: babyspeelgoed, gezelschapsspelletjes, volledige puzzels,…). Voor de ouders denken we aan dekbedden, handdoeken, verzorgingsproducten en klein elektrisch huishoudmateriaal (vb: mixer, koffiezet, strijkijzer, oventje,…).

Concreet:
• Wat? Speelgoed en huisraad in goede staat
• Wanneer? Woe 17/12 tussen 17-20u
• Waar? Felix Sohie, Gemeenteplein in Hoeilaart
• Voor? Vzw Voedselhulp Overijse
• Doel? prioritaire armoedebestrijding in eigen streek (Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren)

Jullie doen er Joke, Katrien, Leen, Loesje en Marijke een enorm groot plezier mee! En mij ook!
Extra info: loeske86@hotmail.com
Meer info op Facebook

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie Parmentier
    december 14, 2014 at 12:17 pm

    Jammer dat het zo ver is, anders had ik heel wat babyuitzet voor jullie

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.