0
Zelfgemaakt

DIY: feestkleedje voor Frauke

Het stofje lag al een tijdje in mijn kast te blinken, het Louisa-patroontje stond ook al heel lang op mijn to-do-lijstje maar de tijd ontbrak me om het kleedje te maken. Als er iets is dat ik mijzelf toewens in 2015, dan is het meer tijd. Meer tijd om te naaien, om de dingen te doen die ik ‘echt’ graag doe. Meer tijd voor leuke dingen, meer tijd voor mijn Lief, voor mijn familie, voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

Maar ik ben op de goeie weg, waar lange vakanties al niet goed voor zijn…

Vorige week tekende ik het patroon, zaterdag naaide ik tot laat in de nacht en gisteren was het tijd voor de final touch!

Straalt mijn 2,5-jarig meisje niet geweldig in haar feestkleedje?
Laten we 2015 vooral vrolijk beginnen? Wij zijn er alvast klaar voor!

Wat wensen jullie jezelf toe in 2015? Ben benieuwd!

Louisa kleedje

 

Louisa kleedje

DSC_0021

Louisa

Stof: Liesellove
Patroon: Louisa pattern by compagnie M
Tol: Kidsdinge

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  madelief
  december 29, 2014 at 10:29 am

  Om op te eten!

 • Reply
  CreativEls
  december 29, 2014 at 11:51 am

  Leuk stofje. Vrolijkheid straalt er van af. Ik wens mezelf een goede planning toe . Ik ga alles in lijstjes gooien voor 2015 en dan afvinken, zo hoop ik mijn tijd beter verdeeld en ook meer gedaan te krijgen. We zullen zien of het lukt. Wat we vooral niet gaan doen is onszelf druk op te leggen en slaaf van alles te worden, dat doen we dus niet in 2015.
  Ik wens jou en jouw familie een voorspoedig en gezond 2015 toe !

 • Reply
  Tintel
  december 29, 2014 at 12:11 pm

  Wat een leuke jurk, staat je meisje beeldig! En complimenten voor de mooie afwerking, erg geslaagd. Vrolijk eind-en nieuwjaar!

 • Reply
  Barbara
  december 29, 2014 at 1:38 pm

  Waauw, dat is echt prachtig!! Je maakt echt mooie dingen, ik volg je blog echt met superveel plezier, hij is zijn naam heel erg waard!! Mijn voornemen is exact hetzelfde als dat van jou, ligt misschien wel aan het feit dat het ook hier met twee kleine kids altijd drukdrukdruk is, helaas… Ik hoop mee rust te zoeken en vinden, meer tijd te hebben voor leuke dingen zoals naaien en voor quality time met man en kids, zonder van hot naar her te moeten rushen… Ik wens jou een superfijn eindejaar, en een bruisend 2015!

 • Reply
  kreamade
  december 29, 2014 at 2:12 pm

  wat is het jurkje leuk geworden en wat gebruikte je mooie stof. Ik heb het patroon hier ook liggen, met stof, alleen nog niet gemaakt… Het is een stof van Soft Cactus, dus het wordt gewoon het allereerste project in het voorjaar. gr. Hennie

 • Reply
  inspinration
  december 29, 2014 at 3:12 pm

  Leuk jurkje, de knopen passen er schitterend bij. Lekker smakelijke foto 😉

 • Reply
  annemie
  december 29, 2014 at 5:37 pm

  alweer prachtig gemaakt !

 • Reply
  Lindsy
  december 29, 2014 at 6:00 pm

  De cuteness druipt er vanaf!

 • Reply
  karoline
  december 29, 2014 at 6:59 pm

  het is echt wel super cute

 • Reply
  Ann
  december 30, 2014 at 8:40 am

  Wat een mooi stofke seg!!!

 • Reply
  Aurelie
  december 30, 2014 at 8:51 am

  Heel mooi stofje voor de feestdagen, staat ze prachtig mee!
  Mijn wens voor 2015 is een goed gevuld peuterklasje, zodat ik volgend schooljaar opnieuw aan de slag kan bij de kleintjes 😉
  http://mizolilie.blogspot.be/2014/12/prettige-feestdagen.html

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.