0
Uncategorized Zelfgemaakt

DIY: fleur je luiertas op

Je luiertas opfleuren of origineel laten onderscheiden van andere luiertassen (kan handig zijn bij de onthaalmoeder), was nog nooit zo dichtbij. Met deze retro gehaakte hangertjes, maak je van je luiertas een hip hebbeding!
Haken is niet zo moeilijk, je kan zo’n toffe spulletjes leren maken op één avond bij Ikke Gemaakt. Wat kan je verwachten? Je leert even de basis van haken en leert dan enkele specifieke technieken voor het maken van het haakwerkje. Je krijgt er bovendien een grondige uitleg, persoonlijke begeleiding en al het materiaal ter beschikking. Als kers op de taart, krijg je een mooi zelfgemaakt resultaat. Geweldig toch? En lesgeefster Mieke is bovendien een supertoffe en sympathieke madam! Snel zijn is de boodschap, want de workshops zitten rap vol. Check de data hier.
WIN WIN WIN
Heb je geen tijd en goesting om zelf te leren haken, maar vind je de hangertjes om je luiertas op te fleuren wel superfijn? Ik mag er van ons Mieke enkele weggeven. Like my Facebookpage en laat er een leuke reactie achter met daarin omschreven waarom jij zo’n hangertje verdient. Ik geef er eind volgende week vijf weg aan de meest enthousiaste mama’s. Succes!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.