0
Uncategorized Zelfgemaakt

DIY: pimp oude kaders

Ik hou van een mooi interieur! Mijn Lief en ik zijn nog volop bezig met het mooi maken van ons huis aangezien we het nog maar een jaar geleden kochten. Grote verbouwingen staan nog op de planning, maar daar moeten we eerst nog wat voor sparen. In onze woonkamer hou ik van veel kleur en printjes, maar onze slaapkamer moet vooral rust uitstralen dus daar hebben we bij de inrichting gekozen voor black & white.

Afgelopen weekend had ik wat extra tijd, dus pimpte ik twee kaders voor onze slaapkamer.
Voor de eerste kader gebruikte ik een gouden houten schilderijkader, ook uit de Kringwinkel voor slechts 2,50€! Ik haalde het lelijke schilderij eruit zodat enkel de kader overbleef.
Daarna bevestigde ik met een nietjesmachine twee touwtjes om er mijn verse Polabora-foto’s op te hangen. En klaar is je kader om op te hangen!
Bij Polabora kan je supersnel kwaliteitsvolle polaroid foto’s laten afdrukken, je haalt ze van je Instagram, Facebook of computer en enkele dagen later liggen ze afgeprint in je brievenbus. Ik bestelde ook nog leuke retrostrips waar ik zeker nog leuke dingen mee ga doen.

Wil je ook zo’n leuke prints bestellen van je zomerfoto’s? Met de code ‘LEUKEWERELD’ kan je deze maand met 20% korting foto’s bestellen bij Polabora. Mooi cadeautje van me, nietwaar?

De tweede kader is een gouden kader met glas die ik vond voor 0,50€ in de Kringwinkel. Voor de achtergrond gebruikte ik cadeaupapier en de leuke print is van instagramqueens @mamajulesjeanne en @sjokelade die elkaar leerden kennen via Instagram en samen het zaakje Mono Mini uit de grond stampten. Een webshop is er voorlopig nog niet, maar je kan de leuke prints wel al bestellen via instagram @monominiprints of meer info vinden via de blog van Isabel.

Zelf vind ik deze prints ook nog erg leuk om eens iets mee te doen:
Enkele weken geleden ging ik Joke en Isabel interviewen voor Femma magazine. In september lezen jullie het mooie verhaal hoe ze elkaar leerden kennen en dit leuke project uit de grond stampten.

Hebben jullie zelf nog leuke ideetjes om kaders te pimpen? Ik hoor ze graag!

xxx
Lobke

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Jee
  augustus 11, 2014 at 2:29 pm

  Oh, plezant!

  ik volg gretig mee voor andere tips, want volgende maand verhuizen wij ook!

 • Reply
  an
  augustus 11, 2014 at 6:58 pm

  oh geweldig die foto’s … ik ga direct eens een bestellingske doen denk ik … voor op mijn nieuwe magneetmuur 🙂 Tja … geen kaders hier … maar morgen ga ik in de weer met een pot magneetverf … daar gaan die foto’s perfect op hangen! Merci!

 • Reply
  Noni
  augustus 12, 2014 at 1:30 pm

  Geweldig idee! Even kijken of ik hier een en ander kan verschuiven 😛

 • Reply
  isabel
  augustus 16, 2014 at 7:40 pm

  Dankje. de print hangt daar goed!
  X
  http://www.mamajulesjeanne.be

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.