0
Uncategorized

Welkom!

Ja, hij is er! Mijn vernieuwde mamablog, mijn derde kindje, mijn creatieve uitlaatklep, mijn eigen kleine plekje op deze leuke wereld waar ik al mijn verhalen, losse schrijfsels, tips & tricks neerpen.

sfeerbeeld

Ik zou willen dat er meer dan 24 uur in één dag waren om al mijn passies te kunnen doen, naast mijn drukke wereld als werkende mama én het management van mijn gezin: koken, zelf leuke dingen maken, naaien, tijd voor mijn lief en mijn gezin, een beetje sporten, online inspiratie opdoen én schrijven. Soms wil ik gewoon ook op de pauzeknop duwen en gewoon ‘mama’ zijn. Op deze blog bundel ik het allemaal onder de categorieën: DIY, Leuke Mama Stuff, Leuke uitjes en Leuke shops.

Nog een applausje voor mijn fantastische designer: Marc, you are the best!

Ik hoop je nog veel tegen te komen hier, in de comments, op Facebook of Instagram of in real life 😉
Enjoy!

copyright foto: Mieke Dalle De Klikmobiel

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  De Zuster Van
  december 7, 2014 at 8:33 am

  Proficiat met je nieuwe stekje, het ziet er heel vrolijk uit!

  En wat een leuke profielfoto daar rechtsboven, maar vooral wat een benen! Daar kan ik met mijn korte pootjes alleen maar van dromen. 🙁

  • Reply
   Lobke Gielkens
   december 7, 2014 at 9:58 am

   Die benen zien er mooier uit dan dat ze in het echt zijn hoor ;-), een nylonkous doet wonderen 🙂

 • Reply
  Lies
  december 7, 2014 at 8:37 am

  Ik ben fan! Proficiat 🙂

 • Reply
  Romina
  december 7, 2014 at 8:40 am

  Mooi, Lobke!

 • Reply
  An Vande Velde
  december 7, 2014 at 8:44 am

  Héééééél erg mooi!
  Love it!
  xx

 • Reply
  Mammabelle
  december 7, 2014 at 8:49 am

  Super! Mooie in verfrissende lay-out!

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  december 7, 2014 at 9:09 am

  Heel mooi en zo vrolijk!

 • Reply
  Jess Cee
  december 7, 2014 at 9:26 am

  Super !! Ik word er blij van !! Groetjes Jess Cee

 • Reply
  Maai
  december 7, 2014 at 9:32 am

  Heel heel erg mooi Lobke,
  Ik denk al een tijd na mijn lay out te verandeen en prikbord idee overweeg ik hier ook. Ik ben er nog niet uit hoe en wat, vind het zo lastig allemaal. Bij jou in ieder geval heel gaaf gelukt, gefeliciteerd! Liefs

  • Reply
   Lobke Gielkens
   december 7, 2014 at 9:58 am

   Het Maai, als je er graag eens over babbelt of tips nodig hebt, laat maar weten ;-). Bedankt voor je lieve woorden! xxx

 • Reply
  riet
  december 7, 2014 at 10:23 am

  Heel mooi Lobke. Echt een fijne plek om even te flaneren tussen koken, werken, poetsen, … (god, wat is het druk) in. Proficiat

  • Reply
   Lobke Gielkens
   december 7, 2014 at 8:03 pm

   Dankjewel Riet! Hoop dat je geregeld terug komt kijken om even te flaneren ;-).

 • Reply
  Saartje
  december 7, 2014 at 12:18 pm

  Mooi geworden! En jaaa, meer dan 24uur in 1 dag….zou zalig zijn!
  Dikke bravo!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

 • Reply
  Nele
  december 7, 2014 at 7:18 pm

  Prachtig! Mooie lay-out!

 • Reply
  Leenie
  december 7, 2014 at 8:00 pm

  Wauwiiiiiieeeeeeeeee!!!!

 • Reply
  Kaatje
  december 10, 2014 at 9:03 am

  Hey Lobke,zojuist jouw blog ‘ontdekt’, ben ook een mama van twee (waarvan eentje van 5 maand vandaag) en ik moet binnenkort terug gaan werken… Ik hoop dat het me allemaal gaat lukken en daarom vind ik het zo leuk dat ik jou gevonden heb 🙂 , voor de herkenbare verhalen, de tips en ideetjes… leuk leuk ! Doe zo verder 😉

  • Reply
   Lobke Gielkens
   december 10, 2014 at 9:27 am

   Dankjewel Kaatje voor je fijne reactie! Ik hoop dat je blijft terugkomen ;-)!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.