0
Uncategorized

Leuke webshop: stofjes van Liesellove

Dat ik eens stoffenverslaving heb, is geen groot geheim.

Ondertussen puilt mijn stoffenkast hier bijna uit. Ik ben zo iemand die veel stof koopt en dan pas kijk wat ik ermee ga doen. Het leuke hieraan is dat je ALTIJD stof in huis hebt als je in een creatieve bui geraakt. Stoffenwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond, maar eentje die er toch uitspringt is Liesellove, één van mijn favorietjes!

Ik leerde lieve Lies kennen via mijn blog. Ondertussen hebben we al een paar keer afgesproken en zijn we heel dikke vriendinnen geworden! Zeg nu nog eens dat de virtuele wereld alleen maar een koude plek is waar je asociaal en eenzaam van wordt.
Bovendien werkte Lies mee aan Het Leuke Vakantieboek, waar ik haar eeuwig dankbaar voor ben!

Hoog tijd dat jullie deze sympathieke madam ook leren kennen!
Hoe ben je met je webshop begonnen?
Mijn man (Stefaan) en ik droomden al jaren over een eigen zaak. De afgelopen tijd bedachten we dan ook heel wat concepten maar nooit was er de definitieve klik. Tijdens mijn zwangerschap herondekte ik het naaien en verdiepte ik mij meer en meer in deze wereld, samen met het bloggen. Vanuit de vele reacties op de blog ontstond bij mij het idee iets meer met naaien/stoffen/handwerk te gaan doen. Ook mijn man is erg handig en na uitvoerige besprekingen beslisten we er voor te gaan. Niet alleen voor stof maar ook voor bijvoorbeeld op maat gemaakte producten in hout. (Deze laatste wordt momenteel scherper uitgewerkt.) We hebben een half jaar “onderzoek” gedaan naar de haalbaarheid (vooral omwille van het grote aanbod.) en zijn er dan toch voor gegaan. Nog is twee maanden later konden we onze deuren van de webshop openen.

Omschrijf je webshop in 3 woorden.
Fris
Persoonlijkheid
Passie (verduidelijking: passie omdat we enkel die producten verkopen waar we 100% achter staan! Stoffen die ik bijvoorbeeld zelf maar niks vind, zal je in onze shop niet vinden.)
Waar haal je je inspiratie?
Overal! Het bloggen is een heel belangrijke factor, maar verder ben ik in de buitenwereld continu aan het nadenken als ik shop, welke kleuren mooi zijn, uit welke stoffen kleding is gemaakt, welke motieven met wat gecombineerd kunnen worden. 
Als we op reis zijn, kijk ik naar kleurenpaletten die ik tegenkom in hotelkamers etc. Ook social media vind ik belangrijk! Ik kreeg vaak foto’s toegestuurd van creaties gemaakt door klanten en dat zet mij opnieuw verder aan het denken. Momenteel vind ik ook de patronen uit La Maison Victor een enorme inspiratiebron voor mezelf. En onze dochter… dat is eigenlijk nummer 1… zowel op stoffenvlak of voor op maat gemaakte producten.
Wat is je favoriete product uit je webshop?
Moet ik echt kiezen? Zoals eerder gezegd sta ik achter elk product voor 100%. Met elke stof kan ik wel iets maken! In elke stof zie ik een project. Als ik dan toch een favoriet product moet uitkiezen, dan is het dit
Ik houd van realistische prints en deze vind ik werkelijk prachtig! Ik was er onmiddellijk verliefd op toen ik hem bij de leverancier zag en er volgt zeker nog een eigen naaiproject met deze stof!

Leuke tip
Ook Liesellove doet solden. Neem zeker eens een kijkje hier

Benieuwd naar mijn persoonlijke favorieten uit haar shop?

De stofjes van Atelier Brunette:

Hip tafelzeil

En jullie, wat is jullie favoriet?

xxx
Lobke

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.