0
Uncategorized

Ik word gastblogger voor Moodkids, dé inspiratiegids voor creatieve ouders

Al een tijdje deed ik als creatieve mama heel wat inspiratie op bij de Nederlandse website Moodkids, een must-visit website voor wie altijd en overal op zoek is naar creatieve ideetjes, leuke uitjes met kinderen, leuke webshops en lekkere receptjes. Echt iets voor mij dus! Zeker in de vakantie is dit een geweldige website op te bezoeken en te blijven doorklikken.

Maike Keuben en Eefje Kleijweg, bedachten samen het concept van deze leuke webgids in 2011. Twee jaar later lees je er elke dag de leukste zaken die jou en je kinderen aangaan. Ze maakten een tijdje geleden zelfs promo voor Het Grote Naaiboek van mijn leuke werkgever Femma.

4 leuke dingen die je zeker al eens moet checken:
Online shopgids
-De pompomtutu zelf maken
10 dingen voor een geslaagde picknick met kinderen
Gratis download van de zomer #moodkidsposter

En het goede nieuws is….tromgeroffel….dat ik vanaf volgende week gastblogger wordt op deze geweldige website. Als dat geen fantastisch leuk nieuws is? Hier word ik echt gelukkig van!

Ik ben al volop inspiratie aan het zoeken voor leuke maaksels en schrijfsels want dit wil ik echt goed doen.

Jullie horen nog van mij!

Fijn weekend!
x
Lobke

PS: Bij Kelly maak je nu kans op een exemplaar van Het Leuke Vakantieboek.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  van Jansen
  juli 4, 2014 at 7:56 pm

  Proficiat! Wat leuk!

 • Reply
  Ik maak het zelf nu
  juli 4, 2014 at 9:05 pm

  Ene dikke proficiat,dat is echt iets voor jou denk ik, zo gastblogger zijn!!Succes er mee.

 • Reply
  Liesellove
  juli 5, 2014 at 7:55 am

  Proficiat Lobke! Je bent goed bezig! 🙂

 • Reply
  fotootjevandaag
  juli 5, 2014 at 10:06 am

  Wat leuk zeg! Dan gaan we elkaar daar op de site vaker tegen komen, net als jij mag ik ook als gastblogger aan de slag!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.