0
Uncategorized

En toen werd je twee maanden

Lieve Frauke,

Al twee maanden! Ik kan het niet geloven.
Je straalt, je lacht, je begint geluidjes te maken…alle lieve mensjes rondom mij zeggen dat ik moet genieten want dat het allemaal zo snel voorbij gaat. En gelijk hebben ze!

Superpapa body’tje te verkrijgen via www.superpapa.be
Jumpsuit van Lipfish te verkrijgen bij www.spookies.be

Ondertussen ben ik een echt melkfabriekje aan het worden.
Ook al denk ik liever nog niet aan gaan werken, ik ben wel al begonnen met afkolven om een grote voorraad moedermelk aan te leggen in mijn diepvriezer voor wanneer ik binnenkort niet bij jou kan zijn overdag. (Snif Snif :-()

Oh ja, groot nieuws dat ik nog even moet vermelden: je drinkt ondertussen verse moedermelk van het flesje. En dit dankzij de fijne tips van Boobs ‘n Burps én dankzij het gewone Medela-speentje. Hip hip hoera voor Frauke!

En bij deze ook nog een grote hip hip hoera voor mijn Lief die ik benoem tot echte Superpapa. Speciaal voor hem deze leuke foto van zijn kids die stralen in hun Superpapa t-shirtje en Superpapa body’tje. Te verkrijgen via de webshop van Superpapa.be

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.