0
EROPUIT Uncategorized

Foodtruck festival lovers

IMG_0550

Een dagje zonder kids? Heerlijk! Nog heerlijker als je dat dagje kan doorbrengen met je beste vriendinnen! Griet, Leen en ik zijn al sinds de middelbare school besties! Vroeger woonden we op een boogscheut van elkaar tot we allemaal kinders kregen en verhuisden (Leen verhuisde zelfs naar Zwitserland!), toch hield de afstand ons niet uit elkaar en genieten we er extra hard van als we samen leuke dingen kunnen doen.

Gisteren startten we onze dag met een ontbijtje bij Julie’s House in Gent, een aanrader van formaat! Daarna gingen we gezellig samen solden shoppen, lekker relax zo zonder kinderen, jullie kunnen niet geloven hoeveel deugd dat eens deed! :-).
We sloten onze dag af op de Gentse Feesten en beschouwden het Food Truck Festival Barrio Cantina als ons hoogtepunt van de dag! 25 Food Trucks met voor ieder wat wils, denk geen ongezonde fastfood, denk wel overheerlijke gezonde porties die je ergens anders niet zomaar kan proeven. Keilekker! Dat in combinatie met goeie muziek en keitof gezelschap, maakte van deze dag een topuitje en voor herhaling vatbaar!

IMG_0547 IMG_0546 IMG_0545
IMG_0549 IMG_0548
IMG_0544

Gent, we love you!
Barrio Cantina vind je terug achter de Polé Polé Stage op de Gentse feesten en dat nog tot 26 juli elke dag van 12u tot 24u.
Misschien plan ik nog wel een uitje met Kobe en Frauke naar Gent om er te genieten van straattheater en circus, ik hoorde veel goeds over Miramiro!

Jullie goede ervaringen met de Gentse feesten en het foodtruckfestival? Alle andere Gentse tips zijn zeer welkom!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Claire
  juli 23, 2015 at 8:04 am

  MiraMiro duurt helaas niet de hele Feesten, dinsdag was daar de laatste dag van (wel aan aanrader, volgend jaar dan? 🙂
  Verder kan ik ook de pop-up Mokja aanraden, Koreaans street food in de Sint-Jacobsnieuwstraat (waar vroeger Balls&Glory zat). Ook altijd leuk om eens binnen te wippen in de binnenkoer van het Huis van Alijn, zeker als er optredentjes gepland staan. En natuurlijk Bataclan, maar daar moet je voor zijn 🙂

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juli 23, 2015 at 8:09 am

   Bedankt voor je tips Claire! Spijtig dat Miramiro dan al voorbij is :-(. Iets voor volgend jaar dus!

 • Reply
  Griet
  juli 23, 2015 at 9:42 am

  Vond je de Cheesy goat lekker?!

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juli 23, 2015 at 9:44 am

   Als geitenkaasliefhebber vond ik dit een toppertje!

   • Reply
    Griet
    juli 23, 2015 at 10:02 am

    Leuk te horen! Mijn man is één van de Potatolicious mannen 😉

 • Reply
  ElsS
  juli 24, 2015 at 9:42 pm

  Bij puppetbuskers zitten ook heel goede voorstellingen die kindjes zeker kunnen bekoren. Met jouw kids kan je zeker ook terecht op Gentopolis in het Zuidpark, beetje uit de echte centrumdrukte maar ze kunnen er veel plezier beleven op springkastelen (per leeftijdscategorie), knutselen en de ouders kunne rustig iets drinken op het terrasgedeelte op het middenplein. Op het Laurentplein dit jaar een heuse biokinderpicknick elke middag en een gratis middag en namiddagvoorstelling op kindermaat, met bankjes en zelfs zonnecrème of petjes voor hoogzomerdagen. Keuze genoeg 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.