0
Uncategorized

Dinsdag weggeefdag: Milestone Pregnancy Cards

Wat had ik deze give-away graag zelf gewonnen toen ik zwanger was! Dan had ik tenminste nog geweten wanneer Kobe en Frauke voor het eerst schopten in mijn zwangere buik of wanneer jullie kamertje klaar was? Gelukkig heb ik deze blog en mijn boek bij gehouden en brieven naar jullie geschreven, waardoor ik nog veel onthouden heb.

Maar voor alle mama’s die nu zwanger zijn of plannen om zwanger te worden, zijn er na de leuke Milestone Baby Cards, de Milestone Pregnancy Cards.

Een luxedoosje met 30 geïllustreerde kaarten waarmee je belangrijke momenten van tijdens je zwangerschap kan onthouden: de groei van de buik, wanneer je je baby voor het eerst voelt enzovoort. Echt een hebbeding! En ik mag zo’n setje weggeven van de sympathieke Inge van Kidsdinge! Ben je niet zwanger en ook niet van plan om dat nog eens te worden (zoals ik met spijt in mijn hart :-(), dan kan je het ook altijd bijhouden en samen met Het Leuke Mamaboek cadeau geven aan je beste vriendin, (schoon)zus of iemand anders uit je omgeving die een baby’tje verwacht.
Wat moet je doen om deze fantastische give-away te winnen?
Fan worden op Facebook van Kidsdinge en Leuke Wereld
Deze give-way delen op Facebook of op je blog = extra winkans
Wedstrijdvraag: Welk Kidsdinge artikel is je favoriet? Vertel dit in de reacties hieronder!
TIP: Doe inspiratie op Kidsdinge Pinterest, het populairste Pinterest Moodboard van België!

Succes!
x
Lobke

PS: ik maak de winnaar vrijdag bekend op mijn Facebookpagina!

You Might Also Like...

35 Comments

 • Reply
  Marianne haakt en naait
  april 22, 2014 at 7:01 pm

  Jaaah, leuk! Ik ben zwanger dus het zou wel erg leuk zijn als ik win. Het leukste artikel van kidsdinge vind ik toch wel de abc-poster, al is het moeilijk om te kiezen hoor!

 • Reply
  lielebeesje
  april 22, 2014 at 7:09 pm

  Mijn favoriet zijn de Milestone Baby Cards (niet echt origineel nu, maar ik wil ze graag eens cadeau geven)!

  • Reply
   lielebeesje
   april 22, 2014 at 7:09 pm

   Ik ge delen op FB en een linkje plaatsen op m’n blog …

 • Reply
  étudiants de français en pleine action
  april 22, 2014 at 7:19 pm

  Waw! Deze staan al maanden op mijn verlanglijstje en guess what: in augustus wordt onze babymeid verwacht 🙂
  Annelore x

 • Reply
  Annick @ MinnieMie
  april 22, 2014 at 7:35 pm

  Oooooooh! Wat een leuke give-away! Ik hoop deze zelf te kunnen gebruiken… en anders zijn ze voor een vriendinnetje! … en wat ik absoluut de max vind in het aanbod van Kidsdinge zijn de stempels! Daar word ik extreem hebberig van 🙂

 • Reply
  Liesellove
  april 22, 2014 at 7:45 pm

  oh… ik hoop dit ooit nog eens te kunnen gebruiken… allé ooit… niet onmiddellijk maar ook niet binnen enkele jaren 😉 de shop is moeilijk kiezen: te veel leuks 😉 maar de trekhond ja daar ben ik fan van 🙂

 • Reply
  greetjetee
  april 22, 2014 at 7:46 pm

  de magnetische weekplanner is wel een van mijn favorieten, zou misschien wel handig zijn om mijn chaos in toom te houden 🙂
  en voor de rest zou ik de milestone cards heel erg graag cadeau doen aan een ex collegaatje…

 • Reply
  Aurelie E.
  april 22, 2014 at 8:01 pm

  Zo leuk om cadeau te doen of nog even aan de kant te leggen tot de broer aan kindjes begint 🙂 Het leukste van kidsdinge zijn voor mij de melamine borden met leuke dierenkoppen erop! ( ook ik deelde op fb ;-))

 • Reply
  Liesebieze
  april 22, 2014 at 8:11 pm

  Ik ken de site al een tijdje, en voor mij blijven de Milestone Baby Cards mijn meest favoriete item.

 • Reply
  Josephine Verkest
  april 22, 2014 at 8:16 pm

  Wat een leuke manier om de belangrijke momenten van je zwangerschap nooit te vergeten. De baby in mijn buik zal het zeker en vast ook leuk vinden als hij of zij later kan te weten komen hoe ik mijn zwangerschap heb beleefd. Oja, het ridderkasteel van Kidsdinge vind ik echt wel het leukste voor mijn 2-jarige bengel.

 • Reply
  Lies bet
  april 22, 2014 at 8:28 pm

  Ik zag op facebook net de slingers passeren die je zelf kan samenstellen, die vind ik wel leuk.

 • Reply
  eva
  april 22, 2014 at 8:34 pm

  Mooie kaarten, voor de toekomst;) ik ben fan van de banners en de 3D dino puzzels!

 • Reply
  Siri
  april 22, 2014 at 8:35 pm

  Ik ben gek van de milestone cards. De baby cards heb ik stiekem al gekocht 🙂 Nu er stilletjes aan gesproken wordt over kindjes zijn die pregnancy cards misschien wel de ultieme hint om er aan te beginnen 😉

  • Reply
   Siri
   april 25, 2014 at 7:14 am

   ook hier gedeeld op FB 🙂

 • Reply
  Siri
  april 22, 2014 at 8:36 pm

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  • Reply
   Siri
   april 25, 2014 at 7:14 am

   Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 • Reply
  Kim DT
  april 22, 2014 at 9:08 pm

  Nou, ik ben zwanger, dus die pregnancy cards vind ik wel het leukste artikel! Al staat de website eigenlijk vol leuke spulletjes!

 • Reply
  zazz
  april 22, 2014 at 9:15 pm

  Oh moeilijk kiezen, maar ik vind de babouska dieren super leuk. En de bordjes en en en …
  Te leuk allemaal

 • Reply
  zazz
  april 22, 2014 at 9:15 pm

  Oh moeilijk kiezen, maar ik vind de babouska dieren super leuk. En de bordjes en en en …
  Te leuk allemaal

 • Reply
  trinetteke
  april 22, 2014 at 9:17 pm

  Mijn praktische zelf kiest ook de magnetische weekplanner… 🙂

 • Reply
  Erika L.
  april 22, 2014 at 9:36 pm

  Oh super die kaarten!
  Mijn favorieten zijn de houten mini garage en het konijn lampje!

 • Reply
  Elise
  april 23, 2014 at 7:47 am

  Absoluut de banners (na de kaartjes natuurlijk :))

 • Reply
  an-ch
  april 23, 2014 at 7:48 am

  Super die milestone cards. Ik heb ze pas ontdekt toen onze pruts al een paar maanden oud was, maar voor de volgende uk, zeker welkom! Ik vind de Janod ruimte missie vloerpuzzel wel echt cool en het konijn lampje

 • Reply
  La mama
  april 23, 2014 at 8:37 am

  Djeco hamertje tik meisjes 4j bloemen lijkt me super voor onze meid. En de milestone cards zou ik zo graag hebben voor bij ons tweede kindje.

 • Reply
  Mara Kockaerts
  april 23, 2014 at 9:38 am

  De Milestone Pregnancy cards zouden hier heel goed van pas komen…
  Ik schrijf het soms wel eens op, de “speciale” momenten, maar zo van die cards zijn wel veel leuker, cooler ook om later te laten zien..

  Ik ben enorm fan van kidsdinge én vooral nog op zoek naar babykamer inkleding: een trekfiguur (de frizzy hond of het konijn), de matroesjka (dieren) poppetjes, het konijnen nachtlampje, .. en zoveel meer..

  ps. Ik volg jullie allen op facebook en doe mijn best om het te delen via facebook

 • Reply
  Annelies Crommelinck
  april 23, 2014 at 10:53 am

  De poster Moon fur Neil Armstrong. Prachtig! En het begint te kriebelen voor een tweede kindje, dus de Milestone Pregnancy cards zijn zeker welkom!

 • Reply
  Wieteke Luppens
  april 23, 2014 at 11:55 am

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 • Reply
  Wieteke Luppens
  april 23, 2014 at 11:56 am

  Zwanger van ons tweede kindje, dus de Milestone Pregnency Cards zijn zeker mijn favoriet!!

 • Reply
  Annemie Stevesyns
  april 23, 2014 at 12:28 pm

  wauw, moeilijk! Toffe website, nog toffer pinterestboard! Misschien nog het meest fan van alle honeycombs! Of de poezenkapstok… Of al die schattige stempeltjes… En de melamine bordjes zijn ook wel top 🙂
  Van de Milestone cards zijn we al eventjes fan, de nieuwe zwangerschapskaarten zijn erg leuk. Sinds een weekje weet ik dat m’n zusje zwanger is, nochtans zei ze heel lang dat ze nooit kinderen wou. een grote verrassing dus, en wel leuk om te zien hoe ze nu er helemaal in op gaat. ‘t Zou een leuk cadeautje zijn dus!

 • Reply
  Nienke
  april 23, 2014 at 2:25 pm

  Oh, graag !!
  Grote fan van de Milestone Pregnency Cards!
  Op de site kijken mijn ogen ook wel uit naar het Djeco Ludo Logic-spel!

 • Reply
  Freya
  april 23, 2014 at 4:38 pm

  De bordjes en de trekfiguurtjes. En de posters. En de puzzels, mijn dochtertje is daar ook fan van. Ze hebben zoveel leuks. En het wordt zo leuk ingepakt als het met de post komt.
  De kaarten zullen hier nog wel is van pas komen.

 • Reply
  Ik heb een bep
  april 24, 2014 at 6:45 pm

  Mooi nu zit ik achter de computer! Ik vind ze super leuk en ben nu 19 weken zwanger van ons tweede wondertje. Het leukste vind ik de moon fur neil armstrong poster. Die staat zeker op mijn wishlist!

 • Reply
  flooke
  april 24, 2014 at 7:27 pm

  Spijtig dat ik deze kaarten niet had tijdens mijn zwangerschap, de baby cards heb ik wel en vind ik super om belangrijke mijlpalen op die manier vast te leggen op de gevoelige plaat!
  Ik zou er alvast toekomstige zwangere vriendinnen een groot plezier kunnen mee doen!
  en dan nu:
  Fan geworden op FB= check
  Delen op eigen = check
  Favo artikel kiezen op de site = hmmm, geen gemakkelijke bevalling maar ik ga voor het good look konijntjes spel!

 • Reply
  Saartje
  april 25, 2014 at 7:12 am

  ik wil nog snel meedoen om de kaarten te winnen! Toen ik vorige keer zwanger was had ik de kaarten ook niet, dus bij een volgende zwangerschap zou ik ze zeker willen!!
  grtjs Saartje

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.