0
Uncategorized

Dingen die fijn zijn: Leuke Wereld in Steps Magazine

Toen ik twee jaar geleden, net voor de geboorte van Frauke ben begonnen met deze blog, had ik nooit gedacht dat mijn eigen plekje op het worldwide web zo zou groeien. 
Het gevolg van deze schrijfsels is dat ik:
– online zoveel fijne lieve mensen heb leren kennen
– er ondertussen al echt vriendinnen aan over gehouden heb
een boek heb geschreven
– bezig ben aan een tweede! boek
– en af en toe ook eens in een magazine beland, zoals dit weekend:
Wie wil weten wat voor mama ik ben, wat ik heb geleerd van mijn eigen moeder en welk cadeautje ik het liefst krijg op moederdag? Ga nog snel naar je bakker en haal Steps van deze maand. Of lees hem hier online! Mijn lieve collega-blogsters Kelly en Soetmin beantwoordden deze vraagjes trouwens ook!
En de redactie van Steps is echt superlief geweest, want ook De Leuke Mamamarkt kreeg een plaatsje in het magazine. Bovendien krijgen de eerste 100 bezoekers die een gift doen voor Moeders voor Moeders vzw een goodiebag waarin een exemplaar van Steps Magazine zal zitten! Nog meer redenen dus om 10 mei af te zakken naar Breendonk The City!
Steps, jullie zijn een blad naar mijn hart. Daarom dat ik ook al jaren zo graag voor jullie schrijf en hoop dit nog jarenlang te kunnen blijven doen!
x
Lobke

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Jess
  april 27, 2014 at 11:53 am

  Wat een mooie vermelding zeg.

 • Reply
  Decreazusjes
  april 27, 2014 at 5:33 pm

  Ik zag het vanmorgen tijdens het ontbijt, leuk zeg! Groetjes, creazusje An

 • Reply
  kidsdinge
  april 27, 2014 at 6:10 pm

  Vandaag gespot in Steps magazine met een lekkere koffie verkeerd 😉

 • Reply
  Willy Cats
  april 27, 2014 at 6:13 pm

  Leuk hoor! Wat top dat je dit allemaal al voor elkaar gekregen hebt!

 • Reply
  Noni
  april 28, 2014 at 6:54 am

  Leuk! 😀

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.