0
Uncategorized

Lobke schrijft Het Leuke Vakantieboek

Ik heb weer goed nieuws! Na het grote succes van mijn eerste boekenkindje (dat je trouwens nog altijd bij mij kan bestellen), is het tijd om aan de leuke wereld te verkondigen dat ik zwanger ben van mijn tweede boekenkindje HET LEUKE VAKANTIEBOEK. Dit leuke boekje met anti-verveeltips voor elke dag (hoe kan het ook anders) zal nog voor de grote vakantie op de wereld gezet worden. Hoera hoera!!!!
Jullie zijn waarschijnlijk razend benieuwd waarover het zal gaan, wel Katrien van Stichting Kunstboek heeft dat fantastisch goed verwoord…waarvoor dank 🙂

Het Leuke Vakantieboek. Anti-verveeltips voor elke dag
Een eindeloze zomervakantie. Geen school. Onvoorspelbaar weer. Vrienden, familie en speelkameraadjes op reis. De sportclub gesloten. Er zijn duizend en één momenten waarop verveling op de loer ligt, klaar om van jouw bloedjes van kindjes in no time onhandelbare monstertjes te maken. ‘Ik verveel me!’ is voor vele mama’s en papa’s het meest gevreesde zinnetjes van de vakantie én een ferme domper op de eigen vakantievreugde. Maar hoe houd je kinderen op creatieve manier bezig zonder ze gemakshalve voor de spelconsole of televisie te parkeren? Geen nood, Het Leuke Vakantieboek verbant de verveling! Lobke Gielkens, journaliste, creatieve blogster en leuke mama van twee, reikt ons inspirerende anti-verveel activiteiten voor elke dag van de vakantie. Originele, creatieve, low budget, binnen- en buitenspeelactiviteiten voor jongens en meisjes van 2 tot 99. Avontuurlijke schattenjachten, tuinsafari’s, deco- en knutselideetjes, fantasierijke fotoshoots, brain games, sportieve uitdagingen,… die kinderen in hun eentje kunnen doen, of teamwork, waarbij je als ouder met plezier een handje zal toesteken. Het Leuke Vakantieboek is een must-have voor de vakantie en garandeert zalige momenten van rust in tijden van verveling. 

Cover: Mieke Dalle www.deklikmobiel.be
Net als vorige keer zal lieve Liesbet van Mino Paper Sweets zorgen voor de vormgeving van het boek en lieve Mieke Dalle van De Klikmobiel gaat onder andere mee zorgen voor de sfeerfoto’s. En er zullen een aantal creatieve blogsters en andere creatieve toffe madammen (zoals onder andere mijn keitoffe Femma-collega Katrien) mij helpen om alles op tijd klaar te krijgen! Wie zich geroepen voelt, stuur mij gerust een mailtje ;-).
Ik heb er alvast superveel zin in! Ik ruik al vakantie! En jullie?

Het Leuke Vakantieboek is te koop voor 19,95 euro vanaf 24 juni 2014 en wel bij mij!
Stuur een mailtje naar info@leukewereld.be en ik verklap je wat je moet doen om het leukste boek van de vakantie in huis te halen!

You Might Also Like...

27 Comments

 • Reply
  Josie
  maart 19, 2014 at 12:37 pm

  congrats lady!!! veel schrijfplezier xxx

 • Reply
  variouskinds
  maart 19, 2014 at 12:39 pm

  Ik wil altijd wel helpen. Al heb je al een fotografe en vormgever.

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  maart 19, 2014 at 12:46 pm

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 • Reply
  Paper Pigeon Lynnie
  maart 19, 2014 at 12:50 pm

  Wow nog voor de zomervakantie zelfs! Waar haal jij toch al die tijd en energie vandaan … Wat is het Lobke-geheim? ^-^

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  maart 19, 2014 at 12:55 pm

  Heel leuk! Niet dat antiverveeltips hier echt nodig zijn, maar tips voor nieuwe, inspirerende en boeiende activiteiten zijn altijd interessant.

 • Reply
  martina
  maart 19, 2014 at 1:09 pm

  Als je nog kleedjes kan gebruiken voor foto’s in het boek: let me know.
  Martina
  Something Strange

 • Reply
  Emma en Mona
  maart 19, 2014 at 1:35 pm

  Het klinkt alvast super, Lobke!

 • Reply
  la merlette blanche
  maart 19, 2014 at 2:05 pm

  Oh, ik ben zo blij voor jou! Proficiat met de nieuwe zwangerschap 🙂

 • Reply
  Stan nel
  maart 19, 2014 at 2:45 pm

  woohoo! Als je sportieve tips nodig hebt voor je boek, laat je het maar weten!

 • Reply
  Jess
  maart 19, 2014 at 3:17 pm

  Superleuk! Wat gaaf, ik ben enorm benieuwd. Heel veel plezier met schrijven!

 • Reply
  Isabelle
  maart 19, 2014 at 3:38 pm

  Prentenboektips nodig? Misschien kan een kleuterleidster je wel helpen met allerlei 😉

 • Reply
  cannelien
  maart 19, 2014 at 4:32 pm

  Wow super zeg! Ik kijk er al naar uit!

 • Reply
  Alice
  maart 19, 2014 at 4:40 pm

  Ik sta al in de rij voor de aankoop ervan.

 • Reply
  (Homemade by) Sarah
  maart 19, 2014 at 6:00 pm

  Zo’n boek zal super van pas komen in de vakantie!

 • Reply
  128
  maart 19, 2014 at 6:58 pm

  wow super leuk! proficiat

 • Reply
  Marijke Hellin
  maart 19, 2014 at 9:02 pm

  Kan je al bestellen ? 🙂

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 19, 2014 at 9:05 pm

   Ha Marijke, daar word ik blij van :-). In mei zal ik een actie houden voor mensen die willen preserveren :-).

 • Reply
  hilde@home
  maart 19, 2014 at 9:06 pm

  Waw, Lobke, dat klinkt inderdaad wel veelbelovend hé ;-). Ik ben ervan overtuigd dat dit weer een klepper van formaat zal zijn ;-). Spannend hé!

 • Reply
  CreativEls
  maart 19, 2014 at 9:07 pm

  Super ! Hebben we weer iets om naar uit te kijken.

 • Reply
  ElseElia
  maart 19, 2014 at 9:48 pm

  Wauw!! Super leuk!!
  Ik kijk er zeker naar uit 🙂
  Bij deze één gereserveerd! Ga zo door 🙂

 • Reply
  Juffra Toertjes
  maart 19, 2014 at 10:48 pm

  Ik wens je alvast veel creatieve ingevingen toe….en kijk reikhalzend uit naar het ( ongetwijfeld) leuke vakantieboek!
  🙂

 • Reply
  Milie
  maart 20, 2014 at 2:27 pm

  Leuk, met onze staycation van deze zomer in het vooruitzicht ben ik heel erg benieuwd! Veel succes! Groetjes Milie

 • Reply
  soetmin demedts
  maart 20, 2014 at 10:34 pm

  Mij weet je zitten he! En mijn specialiteit ook!
  Congrats you megawijf!

 • Reply
  Fruits De Mère
  maart 21, 2014 at 5:50 am

  Super, daar zullen veel ouders blij mee zijn 😉 veel succes, ik ben benieuwd!

 • Reply
  Sarah Roelants
  maart 21, 2014 at 10:45 am

  Veel succes ermee!

 • Reply
  Evi
  maart 21, 2014 at 6:10 pm

  Tof tof! Dat boek mag zeker in mijn boekenkast komen wonen om vaak te gebruiken! Succes!

 • Reply
  De wereld van Sofie (Jade or)
  maart 22, 2014 at 7:53 pm

  Leuk nieuws! Jouw intro op bloglovin is trouwens geweldig, het gaat net tot ‘ik ben zwanger’ Wou hier al direct ‘proficiat!!’ typen. Hihi, tot ik verder las en zag dat over jouw 2de boekenkindje ging 😉 Jouw eerste boek ben ik definitief kwijt denk ik, dat gaf ik ‘te leen’ aan mijn pasbevallen nichtje maar zie ik ongetwijfeld niet meer terug. Benieuwd naar jouw 2de boek (en dat leen ik niét uit 😉 Maar euh…proficiat!!! Ik tel mee af!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.