0
Uncategorized

DIY: rokje met flockfolie

Gisterenavond laat kroop ik nog eens achter mijn naaimachine. Ik moest en zou iets gemakkelijk en snel maken met één van de stofjes die ik vorige week bij spiksplinternieuwe stoffenwinkel Liesellove kocht. Ondertussen staat mijn Silhouette Cameo hier ook al een tijdje te blinken, dus hoog tijd om die ook eens aan het werk te zetten.

In plaats van het jurkje uit Stof voor durf-het-zelvers dat ik nog op mijn to-do-lijstje staan heb te maken, stikte ik op een uurtje tijd het supersimpele boordstofrokje uit Allemaal Rokjes in maat 92 (jaja, ze groeit!). En mijn Cameo deed flink haar best! Voor het eerste streek ik mijn flockfolie zonder bakpapiertje ertussen. 20 à 30 seconden zonder stroom, het bovenste laagje eraf en klaar is kees!

Het begin van een mooie lentecollectie voor ons Frauke:

Stofje: Notting Hill Aquamarine by Liesellove
Groene boordstof: Koekepeertje
Flockfolie: Hotfix
TIP: Mijn online stoffenwinkellijstje is ondertussen mooi geupdated en Liesellove vult het lijstje mooi aan! 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Eva C.
  maart 16, 2014 at 11:17 am

  Superschattig! Die groene kleur staat haar heel schattig met die rosse krulletjes 🙂

 • Reply
  Katja (@Yane)
  maart 16, 2014 at 1:13 pm

  Leuk rokje in een mooi stofje!

 • Reply
  CreativEls
  maart 16, 2014 at 3:09 pm

  Heel mooi rokje, en Frauke staat er prachtig mee ! Zeg, dat moet je toch nog eens nader uitleggen hoe zo een Cameo werk. Ziet er handig uit.

 • Reply
  Cowboys en dindianen
  maart 16, 2014 at 7:49 pm

  Ik ben fan van het rokje en uw dochter!!!

 • Reply
  Naadjes en draadjes
  maart 16, 2014 at 10:42 pm

  Oh, en die assorti poppemie. Geweldig.

 • Reply
  128
  maart 17, 2014 at 2:08 pm

  Mooie kleurtjes en wat en model zeg!

 • Reply
  Liesellove
  maart 17, 2014 at 9:40 pm

  Ik was al fan van dat stofje maar met Frauke… waw… staat haar echt goed… haar haartjes komen er mooi bij uit 🙂

 • Reply
  Nienke
  maart 29, 2014 at 6:41 pm

  Oh, zo mooi!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.