0
Uncategorized

Mega verjaardags-give-away

Drie redenen om een fantastische give-away te organiseren! Omdat ik op 31 maart 31 word! Omdat vrouwen op het mooist zijn op hun 31, ha! En omdat ik liever cadeautjes geef dan cadeautjes krijg!

Daarom maken jullie kans op deze geweldige goodiebag met:

– Een gesigneerd exemplaar van Het Leuke Mamaboek (lekker voor jezelf of om een andere mama mee te plezieren)
– Een cadeaubon van 20 euro die je mag op shoppen bij Inneke haar meer dan geweldige juwelenshop Simple Comme Bonjour. Binnenkort kan je op onze Leuke Mamamarkt ook live bij haar komen shoppen. Zelf ben ik smoorverliefd op haar halskettinkjes  en haar armbandjes maar jij beslist natuurlijk zelf wat je ermee zal kopen!

– Een meter puzzeltjesstof waar je keileuke dingen mee kan maken

– Dit alles is verpakt in een keitoffe shopper met retro flower motief, geschonken door de lieve Sarah van in-pakt.be. Neem deze shopper zeker mee als je naar de Leuke Mamamarkt zou komen, want ook bij haar kan je live komen shoppen dan.

Klinkt meer dan geweldig hΓ©!
Wat moeten jullie nu doen?
1) Mij volgen via Bloglovin’ en liken op Facebook
2) Ook Simple Comme Bonjour en In-pakt like je op Facebook
3) Deel deze blogpost op je eigen Facebookpagina
4) Laat hieronder weten wat ik zeker niet mag vergeten te doen tijdens mijn 31ste levensjaar!
Op maandag 31 maart, mijn verjaardag, zal onschuldige kinderhand Kobe, de winnaar kiezen.
Succes!
Lobke
x

You Might Also Like...

44 Comments

 • Reply
  Petite Bout de Chou
  maart 21, 2014 at 2:30 pm

  Ik waag alvast mijn kans want zo’n leuk pakket, dat mag je niet laten winnen.
  Zelf ben ik nog geen 30 dus uit ervaring spreken kan ik niet, maar 31 lijkt mij de ideale leeftijd om net datgene te gaan doen waar je stiekem al altijd van droomde, maar je nog nooit durfde doen. Ben er zeker van dat zo’n bruisende madam als jij nog wel een verborgen droom te realiseren heeft.
  Gelukkige verjaardag alvast!!

 • Reply
  janusje
  maart 21, 2014 at 2:35 pm

  Puntje 1, 2 en 3 zijn uitgevoerd. Nu puntje 4: jezelf nog een armband cadeau doen. ‘Tot aan de maan en terug’ is mijn favoriet. Omwille van zijn eenvoud en omwille van de symboliek en de verwijzing naar het boek van hazeltje.
  Een dikke proficiat alvast!

 • Reply
  Mammalien
  maart 21, 2014 at 2:50 pm

  Oef wat jong! Gefeliciteerd alvast!

 • Reply
  Linsey Clerbout
  maart 21, 2014 at 2:51 pm

  Genieten, genieten en nog veel meer genieten want voor je het weet ben je 32. Om nog maar te zwijgen over 4….

 • Reply
  Nat
  maart 21, 2014 at 3:08 pm

  Alvast gelukkige verjaardag voor maandag! Carpe diem lijkt mij een goed motto voor je 31e levensjaar!

 • Reply
  Els Maes
  maart 21, 2014 at 3:15 pm

  Oh wat een leuke dingen! Niet enkel mama’s vinden dat tof πŸ™‚ Voor je 31e verjaardag wens ik jou een stralende picknick in de zon:). En uiteraard doe ik graag mee met je give-away!

 • Reply
  Sarah Van San
  maart 21, 2014 at 3:52 pm

  31 lijkt me een mooi jaar om aan je draagkracht te werken πŸ˜‰ Niets zo leuk als je kinderen, of die van vrienden lekker knus dichtbij dragen… gezellig, je wordt er blij van, je werkt aan je conditie en ga zo maar door. Daar is 31 een prachtig jaar voor denk ik (net als elk ander jaar, daar dat vergeten we even)!

 • Reply
  Jess Cee
  maart 21, 2014 at 5:10 pm

  Leuke give away! 31 jaar worden πŸ™‚ op 31 maart… Je komt maar 1 x in je leven tegen dat je jarig bent op de dag dat je die leeftijd wordt.. Bij mij was dit ooit toen ik 7 werd, want ik ben van 7 augustus πŸ™‚ dus veel weet ik er niet meer van! Wat je zeker moet doen? Lachen! Heel veel lachen! πŸ™‚
  Groetjes!!

 • Reply
  Mamadammeke
  maart 21, 2014 at 5:43 pm

  Bloglovin: check
  Likes: check (behalve bij Simple comme bonjour, daar krijg ik alsmaar een foutmelding! Maar ik ga de pagina laten openstaan en later nog eens proberen!
  Facebook delen: check
  To do in het 31e jaar: nog een boek schrijven natuurlijk! *oh, cliché* Neen, jezelf af en toe eens vet verwennen met een welnessarrangement :).

 • Reply
  Silke
  maart 21, 2014 at 6:25 pm

  Zelf ben ik nog maar 25. Dus doe maar eens lekker wat je deed toen je 25 was πŸ˜‰

 • Reply
  Deborah D
  maart 21, 2014 at 7:07 pm

  leuk, ik waag ook graag mijn kans! En wat je zeker moet doen? Genieten, genieten, genieten, …

 • Reply
  CreativEls
  maart 21, 2014 at 7:08 pm

  Super zo een leuke give-away dat laten wij niet voorbij gaan. Wel Lobke dan schelen wij precies 10 jaar want ik word dit jaar 41. Wat ik je kan aanraden is gewoon heerlijk verder genieten van alle goeds wat het leven te bieden heeft. En als er dan toch eens een tegenslag op je pad komt is het de kunst om dat als een verrijking te zien, maar dat kan je pas als de tegenslag verwerkt is . Maar probeer er zo naar te leven…….ik kan je verzekeren dat ouder worden niet erg is, in tegendeel het geeft weer nieuwe kansen in het leven…..Kortom positivisme brengt een mens verder….
  Ik voldoe al aan een aantal voorwaarden om te kunnen deelnemen en de anderen maak ik zeker waar.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

 • Reply
  Woohoo
  maart 22, 2014 at 9:03 am

  Alvast proficiat! Ik ben ook nog (tot 25/6) 31 jaar. Wat ik geprobeerd heb dit jaar is meer de positieve dingen te benadrukken. Als ik dacht ‘oh, die heeft een leuk jurkje aan’, ging ik dat ook zeggen. Er wordt al te veel gezaagd en kritiek gegeven. En iedereen wordt toch blij van een complimentje? xxx

 • Reply
  Gitte Mertens
  maart 22, 2014 at 11:11 am

  Awel ik ben dit jaar ook 31 geworden …. omdat ik het de laatste tijd best wel druk heb een 2,5 jarige en een 5-maandertje thuis zou ik zelf graag een namiddagje voor mezelf uittrekken (eventueel met zus of vriendin) om me helemaal in het nieuw te zetten (want eerlijk ‘t zijn vooral kinderkleedjes die er bij ons over de toonbank passeren …. πŸ™‚ Vind ik wel een toffe om op het to-do lijstje te zetten πŸ™‚

 • Reply
  De wereld van Sofie (Jade or)
  maart 22, 2014 at 6:57 pm

  Alvast een pré- gelukkige verjaardag! Ook ik word 31 dit jaar, maar verjaren zegt me niet zo veel. Wat ik wel belangrijk vond die dag: stil staan bij wie me het leven heeft gegeven en wie haar het leven heeft gegeven. We hebben hier een viergeslacht, ach ja, hadden want de mama van mijn mama is vorig jaar overleden. Dus dit jaar sta ik dubbel stil op mjn verjaardag. Een aanrader, zo eens extra dankbaar zijn die dag. T moeten niet altijd kadootjes zijn die zo’n dag speciaal maken. Maak er een fijne dag van, geniet, wees dankbaar. Liefs, Sofie

 • Reply
  Skunkamamsie
  maart 22, 2014 at 10:15 pm

  31…. Lijkt me de leeftijd om gewoon lekker zot te doen, je niets meer aan te trekken van wat anderen zeggen, voluit voor jezelf en gezinnetje gaan en niets je laten stoppen om je dromen waar te maken! Nu ben je op je best!
  Alvast proficiat!

 • Reply
  An Vande Velde
  maart 23, 2014 at 6:55 am

  Heykes!!
  Zeg, ik besef opeens dat ik niet meer weet wat ik tijdens mijn 31ste jaar heb gedaan!!!!
  Dus ik adviseer jou om dat niet te vergeten!
  Ziehier mijn tip!
  Je neemt een grote pot/bokaal/whatever:
  daarin stop je tekens een kleine herinnering aan een super leuk moment, bijvoorbeeld: een servetje van de wasbar in Antwerpen, als aandenken aan die leuke avond!
  Zo doe je dat met alle echt leuke dingen!
  Op de vooravond van je 32ste overloop je eens je pot! Je zal zien wat voor een leuk jaar je had!!
  Gr
  an

  ps: ik doe ook graag mee aan de wedstrijd, ahjaaaaaa!!!!

 • Reply
  Briggie
  maart 23, 2014 at 3:29 pm

  ik ben zelf nog geen 31, maar ik zou zeggen, vergeet vooral geen mooie grote verjaardagstaart. ik hou zo meer van de simpele pleziertjes in het leven. πŸ˜‰ groetjes, Birgit

 • Reply
  Siri
  maart 23, 2014 at 7:22 pm

  Ze zeggen dat een vrouw pas begint te leven vanaf haar 30ste… Mama zijn én hier elke seconde van genieten is dan ook hetgeen dat ik je het meest toewens. En natuurlijk hoort een lekkere homemade-pie hier ook bij. Zo eentje dat je samen met de kinderen kan maken en waarbij iedereen onder de chocolade of slagroom hangt, HEERLIJK!!!

 • Reply
  Anonymous
  maart 24, 2014 at 8:32 am

  Wat je allemaal moet doen in je 31e levensjaar vind ik wel een moeilijke vraag. Misschien toch proberen om elke dag of elke week iets goed zots te doen, maar waar je ongelooflijk veel zin in hebt. Dat mag met of zonder kids zijn, alleen of met vrienden, …
  Alvast 3 hipperdepiphoeraatjes voor je 31e verjaardag!

  marjan . wens @ telenet . be

 • Reply
  Mamar Vro
  maart 24, 2014 at 11:50 am

  alvast een happy bday, hier komt tram 3 er ook aan volgende maand… wat je vooral niet mag vergeten dit levensjaar? genieten genieten en nog es genieten, van alle grote maar vooral ook die kleine dingetjes des levens

 • Reply
  Eva C.
  maart 24, 2014 at 4:55 pm

  woehoe! gelukkige verjaardag! Wat je zeker niet mag vergeten dit jaar is om tenminste één ding te doen wat je al je hele leven wil doen. Bij mij wordt dat bijvoorbeeld naar de opera gaan πŸ™‚

 • Reply
  LiEs
  maart 24, 2014 at 6:14 pm

  Alvast gefeliciteerd!
  En wat je zeker moet doen? stilstaan bij alle kleine, leuke dingen die er gedurende een dag steeds vanzelf gebeuren…Grootse dingen en plannen zijn wel leuk, maar geluk zit soms in de kleinste dingen (al klinkt dit vrijwel cliché…)

 • Reply
  Ann
  maart 27, 2014 at 4:31 pm

  Wat doen in je 31ste levensjaar? Alles waar je in je 30ste levensjaar graag wou doen maar niet aan toegekomen bent en jezelf trakteren op een schandalig duur paar schoenen, of die waanzinnig leuke handtas πŸ™‚

 • Reply
  Anonymous
  maart 27, 2014 at 9:44 pm

  Alvast proficiat! En af en toe jezelf eens verwennen!!!
  Annie

 • Reply
  La mama
  maart 28, 2014 at 10:00 am

  Alvast een heel dikke proficiat met de 31 lentes. Ik zou zeggen voor je 31ste levensjaar ga naar een bestemming dat je al heel lang eens wil doen, maar steeds uitstelt. Maak er werk van met je gezin samen er op uit en gewoon genieten.

 • Reply
  Anonymous
  maart 28, 2014 at 10:31 am

  Wat een leuke give-away!
  Persoonlijk geef ik ook liever cadeautjes dan er te krijgen, maar in dit geval maak ik heel graag een uitzondering πŸ™‚
  Alvast een hele prettige, zonovergoten verjaardag gewenst, omringd door de mensen die je gelukkig maken!
  Wat je dit jaar niet mag vergeten te doen… af en toe denken aan ME-TIME, genieten, vooral jezelf zijn en doen wat je gelukkig maakt!
  Lieve groetjes
  Stefanie Torreele

 • Reply
  A.xx
  maart 28, 2014 at 11:13 am

  Ik vierde in oktober mijn 32ste … 31 was inderdaad een mooi jaar, ik wens je een minstens even mooi jaar-31 toe!
  Eén van mijn favoriete quotes ter inspiratie:
  ‘Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.
  So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore.Dream.Discover.’
  Anneleen

 • Reply
  Fred
  maart 28, 2014 at 11:48 am

  Super give-away, alvast een happy birthday!
  Mijn tip is genieten van de kleine dingen!

 • Reply
  Nienke
  maart 29, 2014 at 6:16 pm

  Wat moet jij doen, komend jaar?
  Doen waar je zin in hebt en .. genieten!

  Proficiat!

 • Reply
  An Vande Velde
  maart 29, 2014 at 8:46 pm

  Oh oh, ik doe ook nog mee!!!!!!!!

 • Reply
  Danine
  maart 29, 2014 at 8:53 pm

  Een beetje te vroeg, maar happy biedaj!!!
  Je mag zeker je blog niet vergeten, zodat ook wij kunnen genieten van je jaar 31-zijn en de rest πŸ™‚
  ps; bedankt voor de super facebookpagina’s, vooral de kettingskes zijn mijn ding!!!

 • Reply
  Edje
  maart 29, 2014 at 8:56 pm

  Gedaan, gecheckt, geliked en volger.
  31 nog maar? Jij jonge blom!! Dertiger zijn is de mooiste decade van je leven, als je het mij vraagt! En jij begint er pas aan. Geniet van elk moment en schrijf nog een boek, ok? πŸ˜‰

 • Reply
  Kimberly V
  maart 29, 2014 at 9:01 pm

  Vooral genieten en alles doen wat je graag zou doen, waar je van droomt en waar je de kans voor krijgt. Alvast een leuke verjaardag toegewenst!

 • Reply
  JoChapeau
  maart 29, 2014 at 9:02 pm

  Ik doe graag mee … enne strakjes vooral niet vergeten af en toe eens een rustmomentje in te lassen als je 31 bent !

 • Reply
  Leen Ketelair
  maart 29, 2014 at 9:11 pm

  Ik werd op mijn 31ste voor de eerste keer mama maar dat ben jij zo te lezen πŸ˜‰
  Doe gewoon nog eens gek alof je 15 geworden bent! Of lach je een breuk, ga dansen in de regen

 • Reply
  FreyaR
  maart 29, 2014 at 9:16 pm

  Aan alle voorwaarden voldaan.
  En wat ik je vooral wil meegeven voor je 31e verjaardag. Geniet, geniet van het leven, want alles gaat zo snel. Hou vast en geniet er van!! Een raad van een inmiddels 35er op naar de 36.

 • Reply
  ElseElia
  maart 29, 2014 at 9:22 pm

  Natuurlijk alles geliked �� Super leuk! Wat je in je nieuwe jaar niet mag vergeten is: genieten!
  Dank telkens voor alle leuke ideeën!
  Groetjes Else

 • Reply
  heidike
  maart 30, 2014 at 5:23 am

  Alles flink geliked:) ik raad je aan wat ik heb gedaan in mijn 31ste levensjaar: nog een mooi boeleke maken! Hzppy bday!

 • Reply
  Inge Bringmans
  maart 30, 2014 at 5:56 am

  Alvast Happy birthday. En ik zou zo zeggen maak minstens 1 droom waar, het komende jaar.

 • Reply
  juf-Leen
  maart 30, 2014 at 8:53 am

  Genieten genieten en genieten! Vooral van de kleine dingen in het leven. Genoeg tijd vrijmaken voor jezelf en doen wat je graag doet!

 • Reply
  Yana
  maart 30, 2014 at 9:41 am

  Alvast een gelukkige verjaardag!
  Ik ben zelf de 31 nog niet gepasseerd, maar volgens mij geldt op elke leeftijd: doe dingen die je graag doet! πŸ™‚

 • Reply
  Homemade by Sarah
  maart 31, 2014 at 2:30 pm

  Ik weet niet of ik nog op tijd ben, maar wat je eventueel nog óp je 31ste verjaardag kan doen is: leren piano spelen :-).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.