0
Uncategorized

8 weken en toen sliep je door

Lieve Frauke,

Gisteren werd je al 8 weken en je gaf mama het grootste cadeau ooit: een nacht met 8 uur slaap. Weet je dat het al geleden is van voor de geboorte van Kobe dat ik nog eens zo’n lange nacht kon slapen? Ik denk dat er veel mama’s jaloers op mij zullen zijn, want op 8 weken al zo’n lange dutjes doen is vrij zeldzaam denk ik. Danku lieve schat. Als mensen mij vragen hoe het met je gaat, moet ik al bijna zeggen dat je het perfect doet. Toch zijn er soms ook momentjes dat het minder met je gaat. Wanneer de krampjes er zijn bijvoorbeeld. Maar de goede raad van Moeke Anja leidt tot een verbluffend resultaat, we leggen je met je buikje op onze arm en wrijven zachtjes over je buikje. Uren heb ik zo al rondgelopen :-). Ook de andere tips tegen krampjes helpen echt!
Ondertussen stapelen de pogingen om jou aan het flesje te krijgen zich op. Het lijkt een grotere bevalling dan mijn bevalling van jou! Vanaf vandaag ga ik het proberen met het gewone Medela-speentje verkrijgbaar in de webshop van Boobs ‘n Burps. En oh ja, de leuke naamlabeltjes komen van Lovely Labels. Erg handig wanneer je binnenkort naar Moeke Anja gaat, zo weet ze altijd dat dit flesje van jou is. 

Ik mag er nog even niet aan denken dat ik binnen vijf weken alweer aan het werk moet. Voorlopig is het nog rustig thuis genieten met mijn twee kleine pateekes. Ook al maken jullie mij soms gek en huil ik soms met jullie mee wanneer jullie allebei aan het schreeuwen zijn, bij het zien van deze prachtplaatjes besef ik elke keer opnieuw waarom ik twee (misschien wel drie?) kindjes wilde, love you guys!

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.