0
Uncategorized

Blogameetup: 8 leuke dingen die afwezigen gemist hebben

Toen jij, mijn liefste blogkindje, bijna twee jaar geleden geboren werd, had ik nooit durven hopen dat je zo hard zou groeien op zo’n korte tijd. Nooit durven denken dat er zoveel leuke mensen naar jou zouden komen kijken…en nooit gedacht dat je zou deel uitmaken van zo’n grote blogfamilie! Maar zie, het internet is zo slecht nog niet! Want zaterdag ontmoetten al die blogzusjes en broertjes elkaar voor het eerst op de Big Blogameetup, een geweldig initiatief van Soetmin. Dat zal iedereen die er zaterdag bij was beamen!

Bloggers die er niet bij waren, hadden ongelijk! Ik heb voor jullie (en alle anderen) in een lijstje gegoten wat en wie jullie onder andere gemist hebben:
1. Veel te veel maar overheerlijke bagels van Jackies en megalekkere cupcakes van Babycakes and Rabbits. Als ik ooit nog een feestje organiseer, ik weet waar naartoe!
2. Wij blogsters, hebben de Wasbar ondertussen bekroond tot hipste plek van Antwerpen! Klein tegenvallertje dat we al om 10u naar buiten moesten. Maar dat lieten wij uiteraard niet aan ons hart komen. Antwerpen City heeft nog meer hippe cafeetjes.
3. Alsof รฉรฉn goodiebag nog niet genoeg was, kregen we er twee! En wat daar allemaal in zat, mannekes, niet te geloven. Het zwarte zakje met hip tafelzeil en een rol prachtige kleeffolie kregen we From Lola With Love. Ik weet al wat gedaan met mijn rol kleeffolie, waarover later meer.
In het roze zakje zaten onder andere een heleboel leuke kortingbonnen, een setje oorbellen van Juweeltjes van Gerhilde, een persoonlijke retro getinte polaroid print + een gratis setje bij de mannen van Polabora, chocolade van Delhaize en niet te vergeten: ons eigen Femma magazine waar het seksinterview dat ik met Soetmin deed in staat.
4. Lies die van de gelegenheid gebruik maakte om haar prachtige stoffencollectie mee te brengen. Ben blij dat ik mijn eerste aankoop deed, al was het maar omdat ik zo ongelooflijk fier op haar ben!
5. Herman Maes van Dailybits die in een half uurtje zijn tips & tricks voor blogsters uit de doeken kwam doen. Op mijn to-do-lijst staat ondertussen een blogger workshop bij hem gepland. Wat hebben we geleerd vandaag? Veel!

6. Ik leerde eindelijk de gezichten kennen achter blogs die ik al een tijdje volgde. Ik dacht dat ik mij zou voelen alsof ik in een nieuwe klas terecht kwam vol met nieuwe gezichten en daardoor bijna in mijn broek zou plassen, maar het tegendeel was waar! Doordat je elkaars blog volgt, is het alsof je elkaar al jaren kent!

7. Ondanks het feit dat veel bloggende mama’s mijn boek al gelezen hebben, heb ik toch nog 5 Leuke mamaboeken verkocht! Ondertussen ben ik bijna uitverkocht, mensen die er graag nog eentje willen kunnen dat doen door mij een mailtje te sturen.

8. Naast de vele blogs die ik al volgde, heb ik er ook ongelooflijk veel nieuwe leren kennen en meteen ook de mensen achter de blog. Ik vind het nog altijd spijtig dat ik niet met iedereen heb kunnen babbelen. Nieuwsgierig naar de aanwezigen zaterdag? Deze blogs moeten jullie voortaan volgen:
Lilisbrand.wordpress.com, www.decreazusjes.blogspot.be, www.annelissen.wordpress.com, www.jace-dit-it.blogspot.com, www.afashionisterslife.jux.com, www.cannelien.wordpress.com, www.dezussen.blogspot.be, www.myminniemie.blogspot.be, www.travel.bart.la, www.carolinedelaere.blogspot.be, www.ons-thuis.blogspot.be, www.creastine.blogspot.be, www.klaartjenel.blogspot.be, www.deborahsluijs.blogspot.be, www.koekjehaakjemaakje.blogspot.com, www.vanjansen.blogspot.com, www.with-love-by-eva.blogspot.be, www.evischrijft.blogspot.com, gerhildemaakt.wordpress.com, www.decreazusjes.blogspot.com, www.emmaenmona.blogspot.com, www.verneenjasper.comwww.naaldjesendraadjes.blogspot.com, www.laloe.be, www.patatenkroket.be, www.blog.vierenveertig.be, www.olapolablog.blogspot.be, www.loup-je.blogspot.be, paspelpoezen.wordpress.com, www.josielittlethings.be, www.lejardindejuliette.blogspot.be, ma vie en vert, www.kellyjadestyle.blogspot.be, www.villalies.blogspot.be, www.liesellove.blogspot.be, www.piekewieke.blogspot.be, www.paperpigeon.be, www.petrolandmint.blogspot.be, www.compagnie-m.com, www.siskobymieke.blogspot.be, nike blogt, no butterfly, levenmetliv.blogspot.be, tweeemmerkeswater.blogspot.be, www.eenhuisindestraat.blogspot.be, nuniya.blogspot.be, tie-ne.blogspot.be, www.dayydreamm.blogspot.be, www.appelzee.com, v-eeeeertjes.blogspot.be, karoliens30dingen.wordpress.com, my glowtime, me-timebyseija.blogspot.be, stannel.blogspot.be, juffertje-in-het-groen.blogspot.be, sewbubble.blogspot.be, karenvandelaer.blogspot.be, ettepet.blogspot.be
De leukste foto van de avond wil ik jullie niet onthouden:
Foto van piekewieke.blogspot.be
Zo lieve mensjes, het internet is toch oh zo’n schoon plekje op de wereld en niet, zoals sommigen beweren, een oppervlakkige koude plaats waar alles onecht is! Dankzij het internet ontmoette ik al een heleboel lieve mensen met dezelfde interesses, andere mama’s die in hetzelfde schuitje zitten en mij meer dan 200% begrijpen. Dankzij datzelfde internet ontmoette ik afgelopen weekend oude bekenden, zoals Annick die zoveel jaar later ook mama is geworden en dezelfde interesses als ikzelf deel. En dankzij dat internet ontmoette ik ondertussen keitoffe madammen die na al die lieve comments en echte ontmoetingen al een schoon plekje in mijn hart hebben veroverd, Soetmin, Lies, collega boekenschrijfster Griet, An, JozefienLiesbeth, Kelly, Sarah,…jullie zijn zoals Soetmin het zou zeggen toffe preuten! Ik kijk al uit naar onze volgende blogdate!
x
Lobke

You Might Also Like...

28 Comments

 • Reply
  van Jansen
  maart 10, 2014 at 8:54 pm

  Wat was het leuk! Nog eens overdoen dus!

  • Reply
   hilde@home
   maart 10, 2014 at 8:57 pm

   en dan hoop ik dat ik ook kan komen, want ben hier toch wel wat jaloers zunne!

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 12, 2014 at 7:53 am

   Ik zou ook jaloers zijn als ik jou was ;-), volgende keer MOET je er gewoon bij zijn!

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  maart 10, 2014 at 9:05 pm

  Hélabie, Lindsy van stannel.blogspot.be en ik waren er ook bij, hoor! ;o)
  Fijn je te ontmoeten!

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 11, 2014 at 5:34 am

   Aangepast! Hoe kon ik jullie, zo’n twee toffe madammen, nu vergeten? Mijn excuses!

  • Reply
   Karen.
   maart 11, 2014 at 7:59 am

   ik sta er ook niet bij ๐Ÿ™‚ en sta nogtans op de foto!

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 11, 2014 at 9:44 am

   Sorry hoor! Ik heb het aangepast en je staat er mooi bij nu ๐Ÿ™‚

  • Reply
   gerhilde maakt
   maart 11, 2014 at 11:41 am

   Mij ben je niet vergeten, dank voor de linkjes, maar het tweede is niet helemaal juist: ik ben een wordpressblogje … Leuk verslag! Ik heb er ook echt van genoten.

  • Reply
   Edje
   maart 11, 2014 at 10:46 pm

   Ik sta er ook niet bij! Was er toch echt hoor ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 12, 2014 at 7:54 am

   Nu sta je er wel bij! x

 • Reply
  128
  maart 10, 2014 at 9:28 pm

  Ziet er reuze gezellig uit!

 • Reply
  Juffra Toertjes
  maart 10, 2014 at 9:31 pm

  Een toffe samenvatting van een toffe avond!
  Leuk ook om je eens ontmoet te hebben ….ik bladerde al uitvoerig door mijn spiksplinternieuwe ‘ leuke mama boek’
  ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Liesellove
  maart 10, 2014 at 9:53 pm

  Zoals Soetmin het inderdaad zou zeggen: preute, het was de max ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Lieve
  maart 10, 2014 at 10:11 pm

  Zo gezellig was het. Ik zou zeggen laat die volgende keer maar snel komen!

 • Reply
  Naadjes en draadjes
  maart 10, 2014 at 10:18 pm

  De avond was te kort om iedereen dag te zeggen. Volgende keer maak ik dat zeker goed!

 • Reply
  SewBubble
  maart 11, 2014 at 7:19 am

  O wat fijn dat je alle blogs opgesomd hebt, daar was ik naar op zoek (die van mij staat er precies niet bij?) Fijn je ontmoet te hebben!

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 11, 2014 at 9:42 am

   Ik heb het aangepast! Sorry! Ben ook blij dat ik jou ontmoet heb ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  maart 11, 2014 at 9:54 am

  Leuk dat er zo’n grote opkomst was! Het ziet er gezellig uit.

 • Reply
  Seija Metime
  maart 11, 2014 at 4:55 pm

  Oh, leuk dat overzicht!!!! ik had de avond zelf wat zitten pennen maar heb lang niet met iedereen gesproken.
  In mijn blognaam moet er een streepje staan. Zou je dat willen aanpassen? Thanks!!!!
  me-timebyseija.blogspot.com

 • Reply
  Decreazusjes
  maart 11, 2014 at 6:43 pm

  Een erg leuk verslag van een heel geslaagd initiatief! de max!

 • Reply
  CreativEls
  maart 11, 2014 at 6:58 pm

  Bedankt voor dit leuke verslag en lijst van alle aanwezige bloggers. Het was SUPER, het was piekfijn georganiseerd en gezellig kortom het was AF. Voor herhaling vatbaar.
  Lieve groetjes,
  CreativEls

  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

 • Reply
  Edje
  maart 11, 2014 at 10:48 pm

  Wat was het gezellig!!! Leuk je ontmoet te hebben!!

 • Reply
  Jussi DaWanda
  maart 12, 2014 at 9:59 am

  Wat een heerlijke avond was dat. Alle blogposts spreken boekdelen. Veel plezier met de goodies ๐Ÿ™‚ Liefs het DaWanda team

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  maart 16, 2014 at 7:08 am

  Wat leuk om te lezen dat het zo’n geslaagde blogmeeting was! En ja ook ik vind de blogwereld als een warme deken en ook wij hebben in september of was het oktober een geweldig leuke blogmeeting gehad bij een blogster thuis. Zalig! Geniet nog maar lekker na! Warme groetjes van Susan

 • Reply
  Nienke
  maart 29, 2014 at 6:12 pm

  Tof idee zeg!
  Maar jammer, ik kon er niet bij zijn!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.