0
Uncategorized

Win een fotocover

Begin deze week kreeg ik van modeblogger Bram een heel leuk cadeautje! Samen met een vriend runt hij de gloednieuwe website www.fotocover.be waar je gepersonaliseerde smartphone of tablet covers kan ontwerpen. Van zo’n initiatieven word ik hip & happy! Omdat mijn aaifoon bijna vergroeid is aan mijn vingers, verdient hij wel eens een nieuw jasje nietwaar? Ik ging meteen aan de slag met de erg gebruiksvriendelijke website. Je kan ervoor kiezen om je eigen foto’s of logo te gebruiken of kiezen uit hun ontwerpen zoals de leuke nagellak cover of de chocopasta cover. En of je nu net als ik een Iphone 4S hebt of een ander type Iphone/Ipad/Samsung Galaxy…er is voor elk wat wils met keuze tussen een hard of soft cover. Daarna kan je heel gemakkelijk je foto uploaden met eventueel een leuke tekst erbij.

Wat vinden jullie van mijn nieuw hoesje dat binnen 2 dagen geleverd was?
Goed nieuws voor jullie! Want ik mag van Bram 2 kortingscodes ter waarde van 15,95€ weggeven!
Je maakt dus 2 keer kans om een gepersonaliseerde cover te winnen!
HOE?
Ofwel volg je mij via Instagram en volg je daar de instructies
Ofwel laat je hieronder een berichtje na met daarin welke cover van www.fotocover.be jij zou kiezen + waarom. Mij volgen via Bloglovin’, Fotocover liken op Facebook en dit bericht delen via je Facebook-of Twitterpagina = extra veel kans.
Vrijdag 31/01/2014 maak ik de winnaars bekend en krijgen zij van mij hun persoonlijke code om te shoppen!
Succes!

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Fenna Achternaam
  januari 26, 2014 at 1:51 pm

  Hoi wat een leuke give away. Ik zag hem deze week ook al ergens voorbij komen. Ik heb FotoCover geliket en zou een cover voor mijn Samsung 3 mini willen met mijn eigen drie mini’s er op. Ik ga ook uw Instagram nog volgen.

 • Reply
  ernø
  januari 26, 2014 at 2:18 pm

  so cute !!

 • Reply
  Jess Cee
  januari 26, 2014 at 3:03 pm

  Zowel de choco als de nagellak zijn de max. Ik zou zelf voor de nagellakhoes te gaan omdat die fleuriger is:-)
  Ik deed op instagram het nodige en like de FB pagina… Groetjes!

 • Reply
  Isabelle Catrysse
  januari 26, 2014 at 4:32 pm

  Ik volg je via instagram en bloglovin. De fotocover pagina op fb werd geliked. Ik zou kiezen voor de hardcover (heb graag dat mijn phone goed beschermd is.

 • Reply
  MaMaatje
  januari 26, 2014 at 7:25 pm

  leuleuk! Ben al volger, bericht is gedeeld op fb, pagina geliked en mijn i phone zou wel veel mooier zijn met een foto van mijn drie pateekes!

 • Reply
  lielebeesje
  januari 26, 2014 at 8:07 pm

  Ik heb hier een iPad die smeekt om wat bescherming en daar zou ik uit de eigen collectie zeker een geschikte foto voor vinden.
  Ik volgde je al via Bloglovin’, heb de FB-pagina geliket en plaats een linkje op mijn blog.

 • Reply
  Lies bet
  januari 26, 2014 at 8:11 pm

  Ik zou een cover kiezen met een foto van mijn dochtertje.

 • Reply
  Skunkamamsie
  januari 26, 2014 at 10:35 pm

  Absoluut geen nagellak of chococover voor mij, maar eentje zoals de jouwe met mijn twee kleine kadeetjes op! Ik volg je al via bloglovin..

 • Reply
  Timemimi 當代迷你倉
  januari 28, 2014 at 7:12 am

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 • Reply
  Eve(n) Genaaid
  januari 28, 2014 at 1:25 pm

  djuh op zo’n moment is het dan wel spijtig dat ik door het leven ga zonder smartphone of tablet 😀

 • Reply
  ElseElia
  januari 28, 2014 at 6:46 pm

  Leukleuk!! Wat een origineel idee 🙂 ik zou wel beide kinders op m’n aifoon willen 🙂 dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Anaïs V.
  januari 30, 2014 at 9:15 pm

  oooh zo eentje met de kindjes voor de windowsphone…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.