0
Uncategorized

Samen naar de blogschool

Na vorige week is de bloghonger nog niet gestild maar zelfs nog groter geworden. Ik wil absoluut nog meer leuke dingen doen samen met de tofste blogmadammen van ons landje. Al gehoord van de Blogcademy? Zij en ik zijn ondertussen al ingeschreven. En Kelly schreef er dit weekend een leuk artikel in DS Magazine over, wat ik deze ochtend aan de ontbijttafel met veel interesse gelezen heb!

Bijna twee jaar geleden verscheen mijn eerste blogpost. Ik begon mijn blog puur voor mijzelf en mijn naaste omgeving. Om hen op de hoogte te houden van mijn zwangerschap en om brieven aan mijn kinderen te schrijven zodat ze deze later nog eens zouden kunnen herlezen. Maar nooit had ik verwacht dat ik dat bloggen zo graag zou doen, vandaag is het bijna een verslaving! Een week niet geblogd, is een week niet geleefd :-).
Ik kreeg nog meer goesting na het interview dat ik met Kelly deed voor het januarinummer van Femma. Toen ik haar vroeg waaraan een goede blog moet voldoen, antwoordde ze onder andere dit:
“Regelmatig posten, maar dat is voor iedereen anders. Een goede blog moet ook voorspelbaar zijn. En een persoonlijke schrijfstijl vind ik ook belangrijk.”
Bloggen is echt fijn! Zeker als je mensen zoals Kelly en Herman Maes vorige week tijdens de Blogameetup bezig hoorde.
Ondertussen werk ik zelf met rubriekjes zoals DIY, de brieven aan mijn kinderen, online mama, enzovoort. En ik heb sinds kort een eigen logo! Maar ik besef dat er nog veel werk is aan mijn blog en dat ik nog veel kan leren, maar ik heb er ongelooflijk veel zin in! 750 euro voor een weekendje op de blogschool klinkt ongelooflijk veel, maar ik geloof echt dat het de investering waard zal zijn!
En jullie? Hebben jullie geen zin om mee te gaan? 
Meer info vinden jullie hier: www.theblogcademy.com

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Herman Dailybits
  maart 16, 2014 at 8:29 pm

  Ziet er wel iets leuk uit. Enja in België een bij-inkomen genereren met bloggen is zeker mogelijk.

  Belangrijkste tips die ik kan geven:
  1. kleine investering in eigen domeinnaam/hosting doen (40-70€/jaar).
  2. basis html commando’s leren
  3. netwerken, naar events gaan, mensen bij pr-bureau’s vanuit je netwerk ontmoeten,….
  4. je laten inspireren om er harder voor te gaan. Die blog academy heeft als grootste return, dat je er nadien nog harder voor wilt gaan.
  5. lange termijn denken. Een blog uitbouwen kost je tijd, veel tijd.

  Met mijn blogger workshops van 3 uur heb ik een blog academy in het klein georganiseerd. Misschien maar eens een dagprogramma in elkaar gaan steken? šŸ˜‰

  • Reply
   Leuke Wereld
   maart 17, 2014 at 2:32 pm

   Merci voor de tips! Aan de eigen domeinnaam wordt gewerkt. En de rest ga ik zeker ook nog eens bij jou moeten komen leren. Een dagje blogschool zie ik dus zeker zitten!

 • Reply
  moois van me
  maart 16, 2014 at 11:32 pm

  wow ! da’s wel heel erg veel geld ! Maar veel plezier en ik hoop dat je er veel leert !

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.