0
Uncategorized

Win het leuke mamaboek + kraamcadeautje

Bijna één maand geleden werd ik mama van mijn eerste boekenkindje: HET LEUKE MAMABOEK. Ik had jullie toen al een give-away beloofd…wel hier is ie dan! Maak vandaag en alhier kans op een gesigneerd exemplaar van mijn boek + een snorbody! Daar kan je ofwel jezelf een ongelooflijk plezier mee doen of een andere mum-to-be of pas bevallen mama mee verrassen?
Wat moeten jullie doen?
1) Volg mijn blog: via Bloglovin’ of gewoon hier
2) Word fan van mijn Facebookpagina of volg mij via Instagram en deel deze wedstrijd via één van deze kanalen door de hashtag #hetleukemamaboek te gebruiken
3) Laat hieronder een reactie achter waarom jij de trotse eigenaar/eigenares moet worden van dit leuke cadeautje.
4) Tot donderdag kunnen jullie deelnemen. ‘s Avonds zal één van mijn onschuldige kinderhandjes een winnaar kiezen.
Succes verzekerd!
Voor de nieuwsgierigen, hieronder kunnen jullie nog een paar bladzijden inkijken in de drukproef het boek:

x
Liefs,
Lobke
xxx

You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Jelena
  november 11, 2013 at 1:11 pm

  Haai Lobke!
  Ik ben vandaag net acht weken trotse mama van Willem. Ik kreeg van thuis uit het respect mee voor de waarde van zelfgemaakte dingen vol liefde. Dat doorgeven met behulp van jou boek lijkt me geweldig!

 • Reply
  Sofie Van den Bergh
  november 11, 2013 at 1:15 pm

  Wat zou het leuk zijn om het “leuke mamaboek” te winnen.
  Het eerste boekenkindje van een schoolgenootje, en tips voor februari als we zelf voor het eerst mama worden 😉

 • Reply
  Elise Van Caekenberghe
  november 11, 2013 at 1:49 pm

  Dag Lobke!

  Rond 25 februrari zal ik ook een ‘leuke’mama worden van mijn 1ste kindje! Het zou een enorme hulp zijn dit boek van jou! =)

 • Reply
  de graef sara
  november 11, 2013 at 2:33 pm

  Hey,
  Ik heb een super leuke collega die snel mama gaat worden. Aangezien het haar eerste kindje wordt kan ze zeker alle tips gebruiken

 • Reply
  Mara Kockaerts
  november 11, 2013 at 2:59 pm

  Hét perfecte kadootje om een vriendin, die hoogzwanger (bevalling volgende week) is, dit te geven! Het wordt een jongetje dus de snorbody is ook perfect!

 • Reply
  taz ke
  november 11, 2013 at 3:48 pm

  Ik wil het boek heel graag (zijn enkele kraamkadootjes nodig de komende maanden), maar momenteel is mijn budget een beetje op, dus ik hoop en hoop doet leven!

 • Reply
  Gitte Mertens
  november 11, 2013 at 4:27 pm

  Omdat Ik 3 weken geleden mam ben geworden en graag “leuke mama” zou willen worden…. 🙂

 • Reply
  Silke
  november 11, 2013 at 6:02 pm

  Sinds kort heeft de naaimicrobe me flink te pakken en ik ben steeds op zoek naar nieuwe probeerseltjes! Ikzelf ben nog geen mama maar die tijd komt er zeker nog aan en dan denk ik: ‘Man, ik ben nogal een chaoot…’ En dat boek met al die tips zullen me hier dan later bij helpen!

 • Reply
  Elena
  november 11, 2013 at 6:09 pm

  Het boek zou ik zelf wel heel graag hebben, dat gaat hier zeker van pas komen!de body zou ik in m’n directe omgeving als cadeautje kunnen gebruiken!

 • Reply
  ine
  november 11, 2013 at 9:17 pm

  Ik wil het boek graag winnen omdat mijn liefde voor mijn liefste dochtertje oneindig groot is en ik alles wil doen om een leuke mama te worden ( of te zijn;-) )
  Volgen doe ik al een tijdje!!
  liefs,
  Ine en Eloise*

 • Reply
  an-ch
  november 12, 2013 at 8:18 am

  Ik wil je boekenkindje graag winnen omdat dit al de 4de give away is waaraan ik meedoe om het te krijgen en als ik nu niet win het gewoon ga kopen, wat dan weer niet zo makkelijk is aangezien ik 2000km van België woon. En omdat mijn superleuke dochter een leuke mama verdient natuurlijk ook 😉

 • Reply
  Sofie Dekkers
  november 12, 2013 at 9:48 am

  wow, wat een leuke actie! Wel, je zou mij, mama van drie kornuiten heel erg blij maken met dit boek omdat ik helaas niet zo creatief ben als de meeste mama’s rondom mij en ik dus best wat hulp en inspiratie kan gebruiken! En met deze boekenbaby gaat dat zeker lukken!

 • Reply
  Inge Hermans
  november 12, 2013 at 10:32 am

  Hoewel ik ondertussen al even mama ben van een kleine kapoen, zijn de extra tips, ideeen en vooral kleine projectjes altijd welkom. Reden genoeg dus om het leuke mamaboek in huis te halen/te winnen.

 • Reply
  Inge Rabijns
  november 12, 2013 at 12:08 pm

  Met een vriendin die pas bevallen is en nog twee andere die nog zwanger zijn……. Het zou een pracht van een kraamcadeautje zijn:-)

 • Reply
  Inge Rabijns
  november 12, 2013 at 12:08 pm

  Met een vriendin die pas bevallen is en nog twee andere die nog zwanger zijn……. Het zou een pracht van een kraamcadeautje zijn:-)

 • Reply
  Cathy
  november 12, 2013 at 3:10 pm

  Heel leuk , ik volg je via email en bloglovin !!
  ik waag graag een gokje op dit leuke duo !

 • Reply
  Sandra Willems
  november 12, 2013 at 3:14 pm

  Waarom ik dit boek graag zou winnen? Omdat ik dacht dat ik de enige was die het ‘mama zijn’ behoorlijk zwaar vond tijdens de eerste levensweken van onze dochter, omdat ik het huishouden zag veranderen in een chaos en dacht ook hierin alleen te staan, omdat … Superactie!

 • Reply
  katrijn
  november 12, 2013 at 10:30 pm

  Jouw boek is een boek vol leuke tips, tics en weetjes. Eentje dat elke mama hebben moet. Sinds een maand ben ik voor de 3de keer mama van een lieve meid zo’n snorretje zou haar ook wel staan want snorremans op een romper kan toch ook voor een stoere madam to be. Nog veel succes met je boek

 • Reply
  Carolien
  november 13, 2013 at 9:42 am

  Ik heb jouw boek net cadeau gedaan aan een mum-to-be maar wou het eigenlijk zelf zo graag hebben 🙂
  Ik ben zelf een mama van 2 schattige kindjes Kobe en Mano en alle tips die mij nog meer een super mama kunnen maken zijn welkom!

 • Reply
  Evi
  november 13, 2013 at 1:47 pm

  Ik kan er zeker een vriendin plezier mee doen, ze zal er wel wat handige tips kunnen uit halen voor met haar twee kindjes 🙂 (van drie maanden en anderhalf)

 • Reply
  Greet Schelfthout
  november 13, 2013 at 3:08 pm

  Het is zo een prachtig boek …
  dat ik als onthaalmama aan zoveel lieve toekomstige mama’s zou willen kado doen …
  dus wij duimen met z’n allen … en dat zijn vele duimpjes hoor 🙂

  • Reply
   Greet Schelfthout
   november 13, 2013 at 3:09 pm

   of we kunnen het boek ook aan onze eigen bibliotheek toevoegen en uitlenen aan alle mama’s ….

 • Reply
  flooke
  november 13, 2013 at 4:04 pm

  Ik ben 3 weken geleden voor de 2de keer mama geworden. Je maakt me alvast supernieuwsgierig naar de rest van het boek! Dus ook hier de duimen in de lucht!

 • Reply
  Marijke Hellin
  november 13, 2013 at 6:33 pm

  hey,

  ik doe heel graag mee… Soms is het hier een heel gedoe met twee kindjes. Het boddy’tje zou oftewel voor nummertje 3 zijn of voor mijn broer zijn kindje. Zo maak je twee mensen blij.
  En vanaf nu volg ik je ook…

  dragonfly-mh.blogspot.com

 • Reply
  MaMaatje
  november 13, 2013 at 10:17 pm

  ja, als mama van drie kindjes (op drie jaar) kan ik zeker tips gebruiken! Hoe schep je orde in de chaos, zonder jezelf voorbij te hollen? En ik heb al zoveel goeds gehoord over je boek, dat ik heel benieuwd ben! Mama zijn is altijd mijn grote droom geweest en ik geniet van elk moment…

 • Reply
  Hilde
  november 14, 2013 at 10:53 am

  Oh, ik doe ook graag mee met de give-away! In februari zal ik voor de vierde keer mama worden. En hoewel dus al wel wat ervaring kan ik op sommige momenten nog steeds tips gebruiken! Het bodyke zou voor de verse spruit kunnen dienen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.