0
Uncategorized Zelfgemaakt

Het leukste kraamcadeautje

De dag na de geboorte van Het Leuke Mamaboek, werd er nog een klein wondertje op de wereld gezet in onze familie en dat is mevrouwtje Leonie!
Dat verdiende natuurlijk een extra leuk kraamcadeautje, jullie kunnen al raden wat haar mama heeft gekregen ;-). Om het geheel wat op te fleuren, stikte ik gisterenavond nog snel een leuk rokje en een labeldoekje in elkaar en fleurde ik een body’tje op met flockfolie, een beetje in stijl met haar geboortekaartje (waar ik trouwens helemaal fan van ben!).
Stofjes en flockfolie: www.koekepeertje.be

Tijdens zo’n babybezoekje smelt ik altijd weg en denk ik terug aan de tijd dat mijn kinders zo schattig waren. Niet dat ze nu niet schattig meer zijn, maar zo’n pasgeboren baby’tje dat is toch puur genot hé :-), daar zou ik kunnen naar blijven kijken…heerlijk!
Elke en Lenn, jullie hebben dat fantastisch goed gedaan! Leonie mag blij zijn met zo’n leuke papa en mama. 
xxx
Tante Lobke

PS: Ook zin om zo’n gepersonaliseerd geboortecadeautje in combinatie met Het Leuke Mamaboek te geven aan een nieuwe mama? Mail mij 🙂

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Pretty cool stuff
  oktober 29, 2013 at 6:23 am

  Héél erg mooi!
  Proficiat met je boek…ik ben er een beetje uitgegroeid met tieners en een 5 jarige in huis, maar als ik ergens een cadeautje moet geven weet ik wat gekocht…ik hoor niks dan positiefs over dat boek!!!
  Chapeau.

  Katrien

 • Reply
  CreativEls
  oktober 29, 2013 at 6:45 am

  Leuke kraamcadeautjes maakte je. Welk lettertype gebruikte je om het rompertje te flocken ? Ziet er heel leuk uit.
  Ik ben de hele kleine kinderen ook al ontgroeid maar hou dit boek wel in mijn achterhoofd als cadeautje.

  • Reply
   Leuke Wereld
   oktober 29, 2013 at 7:20 am

   Hey Els, ik gebruikte COOPER BLACK. Bedankt voor de complimentjes.

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  oktober 29, 2013 at 7:59 am

  Oh, dat geboortekaartje, zò mooi!!! En een super tof kraamcadeautje!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.