0
Uncategorized Zelfgemaakt

I love Instagram

Ik hou meer en meer van Instagram. Valt het op dat ik sommige dagen meer en meer foto’s post van mijn kinders, selfies, naaisels, enzovoort…Ik kijk vooral ook graag naar andere Instagramgebruikers. Hieronder geef ik jullie mijn favorieten van het moment mee :-).


Een projectje dat mijn boek net niet gehaald heeft wegens plaatsgebrek, zijn de Instagrammagneetjes. 
Poepsimpel, megaorigineel en spotgoedkoop. Zo blijven je mooiste herinneringen en foto’s niet enkel op je smartphone staan…
Wat heb je nodig?
– Instagram! (En wie geen account heeft, kan het ook gewoon met digitale foto’s maken)
– Magnetisch fotopapier te koop bij Hema
– Schaar
– Koelkast of een ander ijzeren voorwerp ;-)
Zo ga je te werk!
– Kies je leukste Instagrambeelden (via www.instagram.com of het album op je smartphone)
– Druk ze af op magnetisch fotopapier
– Knip de vierkantjes uit
– Fleur er je koelkast mee op

Meer gemakkelijke DIY-ideetjes vind je in mijn boek dat je nog altijd gesigneerd kan bestellen via mail.
Ik volg op dit moment zo’n 297 Instagrammers, onmogelijk om ze allemaal te vermelden, maar mijn favoriete Instagrammers van het moment zijn: SoetminTine AdriaensMamajulesbrusselsMeschhichisMadebylon Tuchila, Julie Pauwels

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jess
  november 10, 2013 at 2:15 pm

  Ik ben sind kort ook helemaal hooked aan Instagram. Ik ontdek ook steeds weer leuke mensen om te volgen. Wat een leuk idee van die magneetjes!

 • Reply
  De wereld van Sofie
  november 10, 2013 at 9:32 pm

  super tof idee! ik moet een paksken maken voor een kersverse papa voor oudejaar en ga eens op zijn FB kijken of ik wat foto’s vakkundig kan ‘pieken’ van zijn kersverse dochter en kan omzetten in magneten ;-)) Met dank aan Lobke 😉

 • Reply
  Lorecreatief
  november 11, 2013 at 2:03 pm

  Oh wat een leuk idee!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.