0
Uncategorized

Online mama #1

I’m geek! Zeker sinds ik mama ben geworden. Ik doe bijna alles online: shoppen, boodschappen doen, werken…en zelfs naast mijn werk zit ik nog veel online. Tv kijk ik bijna niet meer, al moet ik toegeven dat ik afgelopen week mij al twee keer laten verleiden heb door Eigen Kweek en door Birth Day van fotografe Lieve Blancquaert. Mijn stille droom om ooit misschien toch nog vroedvrouw te worden, is hier weer serieus mee aangewakkerd. Mannekes toch, hier ga ik toch naar blijven kijken denk ik. En zeker is naar de tentoonstelling in Brussel gaan kijken.

Om het hoofdstuk ONLINE MAMA uit mijn boek alle eer aan te doen en jullie op de hoogte te houden van de laatste leuke links, ga ik jullie vanaf nu elke week mijn leukste links, Facebookstekjes en Pinterest-boards gratis en voor niks meegeven. Lijstjes dus! Zoals er zoveel te vinden zijn in mijn boek. Maar dat hebben jullie graag hé?

Advertenties die vandaag verbannen zouden worden, maar toch leuk om eens te zien

– Dit filmpje heeft mij enorm geraakt afgelopen week, we herkennen er onszelf ongetwijfeld in. Moeders die veel te streng voor zichzelf zijn en kinderen die jou geweldig vinden. Zoals ik in mijn boek al zei: elke mama is een perfecte mama, gewoon omdat jij geweldig bent voor je kiddies. Dit filmpje is het grote bewijs!

– Op aanraden van haar bezocht ik deze website en ik bestelde er deze ergonomische draagdoek. Ons Frauke kan er nog een tijdje in zitten en het zal beter zijn voor haar rugje en mijn rug. Ik heb mij voorgenomen om deze herfst nog veel te gaan wandelen, dus het zal van pas komen. Binnenkort wordt ie getest. Wordt dus vervolgd. Ik heb mij ook aangesloten bij deze Facebookgroep.
– Op Pinterest heb ik zelf een nieuw board gemaakt: fun for kids. Het kriebelt al om te beginnen.
Wat vinden jullie van dit? Of dit? Of dat? Een kind heeft toch niet veel nodig om content te zijn hé.
Dit vond ik bij www.welke.nl
Dit vond ik bij de Le Jardin de Juliette, thx Julie!
Dit werd gepind vanaf deze blog. Geweldig hé
– Ga zeker ook eens kijken naar de website van deze beurs. Dit weekend sta ik er zelf met mijn boek en mijn Lief met zijn cementtegels. We maken er ineens een ons-weekendje West-Vlaanderen van, want zaterdagavond hebben we een hotelleke geboekt. Ik kijk er al naar uit!
– Nog enkele leuke blogs waar je zeker eens moet gaan kijken, ik heb ze afgelopen week meermaals gelezen: Verne & Jasper – Liesellove – AnNelissen – GalaDarling

I’ll keep you posted! Morgen maak ik de grote winnaar van mijn give-away bekend! Spannend!!!!!!!!

x

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  heidi
  november 13, 2013 at 10:02 pm

  heb sinds kort je blog ontdekt, wat jammer dat het zo lang geduurd heeft 🙂
  ik heb ook een pinterest bord vol leuke ideetjes om met de kindjes te doen, miss heb je er iets aan?http://www.pinterest.com/patatenkroket/fun-with-the-kids/
  groetjes
  heidi

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 15, 2013 at 1:48 pm

   Ik ben je ook gaan volgen op Pinterest, thx voor de tip! En bedankt om mij te volgen 😉 xxx

 • Reply
  Liesellove
  november 13, 2013 at 10:02 pm

  Poging twee: leuk een vermelding en wie weet raak ik in de Westhoek…

 • Reply
  hilde@home
  november 14, 2013 at 8:03 am

  wie weet zie ik je zondag wel op de vitrine, ik ga er waarschijnlijk eens langs met mijn schoonzus 😉

 • Reply
  Jess
  november 14, 2013 at 9:15 am

  Oh wat een leuke dingen staan erbij. Dat parcours op de grond vind ik echt geweldig en een speeltentje is ook heel gaaf als Sam wat ouder is.

 • Reply
  Mammalien
  november 14, 2013 at 10:25 am

  Online vroedvrouw? Dat is ook bijzonder! 🙂

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 14, 2013 at 2:01 pm

   Je brengt mij op ideetjes!

  • Reply
   soetmin demedts
   november 14, 2013 at 8:28 pm

   We zouden beter samen voor Doula gaan en de rosie popes van de lage landen worden!!

   En merci voor de vermelding…super!

 • Reply
  Josie
  november 14, 2013 at 10:50 am

  leuke linkjes! thx 🙂
  josie xo

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 14, 2013 at 2:01 pm

   Jij bedankt om mij te inspireren! x

  • Reply
   Josie
   november 15, 2013 at 1:24 pm

   graag gedaan hoor, bloggers inspireren elkaar! 🙂
   dat filmpje van de kindjes over hun mama heb ik toevallig gisteren ook vermeld op mijn eigen blog… tranen met tuiten hé 😉
   x

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.